Produsele pe baza de Zeolit sunt bune impotriva cancerului

Buna,

Vreau sa recomand tuturor persoanele care sufera de boli grave ale organismului, sa faca tratament cu Zeolit.

Zeolitul este eficient pentru urmatoarele afectiuni
Afectiuni gastro-intestinale: Zeolitul realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.

Afectiuni ale aparatului cardiovascular: Zeolitul normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.

Afectiuni ale sistemului nervos central: Zeolitul elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.

Afectiuni hepatice si renale: Zeolitul favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.

Afectiuni tumorale: Zeolitul in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.

In cazul persoanelor sanatoase, Zeolitul este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolitul Protect Pulbere este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
garbo251056
Postat pe 29 Noiembrie 2011 11:34

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
sevraj... de fumat :(137De la: bluelight 13 Octombrie 2010 22:00
AJUTOR UMANITAR 6De la: ladyDY 25 Septembrie 2011 22:17
Buna ziua!Ma numesc Paula si am 29 de ani de 2 ani ma confrunt cu o anxietate si nu știu cum sa mai scap de ea.mai noi simt si nod in gât .am fost la fizioterapeuți ,psihologi nici un rezultat.1De la: garbo_496929 4 Februarie 2019 16:20
ghidfalau5De la: bluelight 13 Octombrie 2010 21:56
Clinica Marie Stopes2De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:42
Setari Cookie-uri