UN SFAT VA ROG, DIN PARTEA CELOR CARE S-AU CONFRUNTAT CU O PROBLEMA ASEMANATOARE!!! NEED HELP!!!

Am cunoscut in urma cu 1 an, un coleg de facultate. El tocmai iesise dintr-o relatie de lunga durata. Am inceput sa iesim impreuna, i-am spus ca-l plac iar el ca poate o sa avem o relatie, dar vrea intai sa clarifice cu fosta iubita motivele despartirii. Dupa ce au vorbit, noi ne-am vazut de ale noastre...pana cand intr-o zi fiind 6 colegi de facultate (perechi) la o bere, fiecare prietena a lor a inceput sa le vorbeasca de rau pe fostele prietene ale iubitilor lor...iar prietenul meu (la vremea aceea) reprosandu-le ca ele nu au nici un drept sa vorbeasca de alte persoane, a fost relatia lor nu au dreptul sa se bage si in plus ca el nu ar permite nimanui sa o vorbeasca de rau pe fosta lui! Am ramas uimita, nu credeam ca va spune asa ceva si mai ales in fata acelor colegi, ca si cand ar avea o relatie cu mine, dar si sentimente pentru fosta. Dupa faza asta i-am spus ca nu mai vreau sa continuam ptr ca nu vreau o relatie serioasa iar el a fost oarecum surprins, nu se astepta la asta, ca si cand ar fi fost dezamagit, dar in final a fost de acord cu aceasta decizie. Dupa o luna el sa impacat cu fosta, ia povestit totul, stie despre ce e vorba, dar a mintit-o in legatura cu anumite aspecte:
1- cu un cadou de la mine, ei ia spus ca la primit de la o verisoara. (un lantisor cu medalion)
2- ca nu mai vorbim noi doi, dar noi vorbeam zilnic la facultate (nu relational ci pur si simplu)
3- cand il sunam noaptea imi raspundea de fiecare data, iar actuala de altfel afla mai tarziu!
5- de ziua lui pe mn ma invitat la suc, desi atunci erau in "tratative" nu erau impacati!

E adevarat, mi-a spus de cateva ori sa-l las in pace, sa nu-l mai sun sa nu-l mai caut, si sa o las moarta cu anumite chestii si sa nu ma mai gandesc vreodata ca va mai fi ceva intre noi, ptr ca nu va fi asa!

Intrebarea mea e: chiar am insemnat ceva ptr el asa cum spunea, ca am insemnat amandoua ptr el, sau am avut o relatie doar din razbunarea lui??
EI INCA SUNT IMPREUNA, pune poze la avatar cu ei doi, cu noi doi cat am fost nu a pus niciodata! Am insemnat ceva ptr el sau fosta a fost mereu pe primul loc pentru el?

Mai tarziu am aflat discutii de ale lor, cum ca relatia noastra a fost o greseala, faptul ca ei doi sau despartit din prostie si ca el nu trebuia sa stea cu mine, ca regreta ca a ascultat-o cand ea ia dat papucii si ca ar face orice sa-i stearga din memorie acea perioada urata din viata ei, dar cat am fost impreuna ne simteam f bine amandoi, radeam, era optimist si se vedea ca ii era bine!
Totusi ma gandesc ca o poate minti frumos, asa cum a mai mintit-o de nenumarate ori cu privire la noi doi si relatia ce-am avut!!! Ce parere aveti?

AM FOST VREO CLIPA MAI IMPORTANTA DECAT FOSTA LUI (ATUNCI)???
AMA25
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:10
da' mai conteaza?... hai nu serios!...:))
ideea e sa uiti de cele 4 (nu-s 5, ca lipseste pct 4) motive de "santaj"... ca eu asa le vad, dupa cum le-ai expus. cu ele ti-o poti fura rau de tot.
iti vezi de treaba, ca viata-i lunga inca...:)
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:15
ai ramas uimita ca a refuzat sa o vorbeasca urat pe prietena lui, care in momentul ala era fosta prietena?
cat de "femeie" esti...si cat de meschin din partea cuiva sa astepte ca barbatul pe care il place, sa "scuipe" pe trecutul lui

doamne, ce zi...ce zi...si cata uratenie a scos din unii...
michelle_
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:24
Nu mai conteaza acum, vreau sa inteleg ce am insemnat pentru el, fiindca e un om deosebit, am invatat multe de la el, are o gandire realista e cu capul pe umeri, si ptr mine a insemnat f mult. Vreau sa imi dau seama daca si eu am insemnat ceva pentru el, atata tot! Nu mai vreau nimic cu omul ala!
AMA25
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:25
cu atat mai bine... de ce ai mai deschis acest topic, atunci?...
mey... eu chiar cred ca ai vrut sa-l infierezi in piatza publica...;)
:)))
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:26
ti s-ar parea normal ca acum sa te vorbeasca pe tine de rau, cu prietena lui si cu ceilalti prieteni?...
uite ca de aia n-a vorbit-o de rau nici pe ea...
si ai deja raspunsul. grea Dilema...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:28
De la: eu_geminy, la data 2011-04-17 16:28:47ti s-ar parea normal ca acum sa te vorbeasca pe tine de rau, cu prietena lui si cu ceilalti prieteni?...
uite ca de aia n-a vorbit-o de rau nici pe ea...
si ai deja raspunsul. grea Dilema...:P
:))

Pai de mine si relatia ce-am avut noi a spus multe, cum ca n-ar fi trebuit sa se intample, ca a fost o greseala si toate cele...DECI DA! a spus
AMA25
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:31
da,o fi spus... poate ca are dreptate, poate ca nu.dar nu e o insulta!...
relatiile nu-s intotdeauna reusite, sau perfecte.
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:33
Eu am facut marea greseala de a-i povesti trecutul meu, fostele relatii si de ce am avut parte! Cred ca ma inteles gresit, sau dupa ce i-am povestit si-o fi schimbat parerea despre mine! Sunt o persoana f incapatanata si mereu el incerca sa ma faca sa-mi vad greselile, dar eu nimic! Poate daca as fi fost altfel, ar fi fost mai bine! Si totusi AM INSEMNAT CEVA PENTRU EL, SAU DOAR A INCERCAT SA O UITE PE FOSTA??
AMA25
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:37
alta drama existentiala...
michelle_
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:41
eu nu am citit postarea initiala, da' nu pricep : de unde naiba sa stim noi ? de ce nu il intrebi pe el ?
elodia
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:42
a fost sincer cu tine pentru ca i se parea mai usor...ei nu stia ce sa ii mai spuna si ce nu ca sa nu o piarda definitiv. Cand ia dat fosta verde a venit la tine ptr ca i teai aratat disponibila, acum ca la acceptat din nou,tie ti-a dat cu flit. Esti sigura ca in timpul relatiei voastre ei doi nu s-au mai intalnit? Chiar si amical?? Daca da, inseamna ca tot timpul a fost mai presus decat tine, SI NAH TIAM RASPUNS SI LA INTREBARE!
joanna22
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:44
bai nene... asta-i topic de oftat si de plans de mila proprie... ca nu ma prinsesem...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:44
pai sigur... ca daca o mintea, era porc ordinar.
daca i-a spus adevarul, e... dureros.
nici nu stii cum e mai bine!...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:45
De la: elodia, la data 2011-04-17 16:42:23eu nu am citit postarea initiala, da' nu pricep : de unde naiba sa stim noi ? de ce nu il intrebi pe el ?


Pentru ca el niciodata nu mi-a spus, decat ca amandoua am insemnat! Ma gandesc ca a facut-o din diplomatie pentru ca este un "domn" respectuos si nu ar jigni nici in ruptul capului!
AMA25
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:48
GE, "po-ti" sa fii mai clar ?
elodia
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:48
nu po-t...:P
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:49
"AM FOST VREO CLIPA MAI IMPORTANTA DECAT FOSTA LUI (ATUNCI)???"

participi la vreun concurs ?
elodia
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:50
De la: eu_geminy, la data 2011-04-17 16:49:04nu po-t...:P


pentru ca esti un domn
elodia
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:51
multumesc, elo... e "valabil-A" si "reciproc-A"...;)
:))
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:52
Nu ai insemnat nimic pt el! Ai fost o carpa! Pelerina in caz de vreme rea! Sa sti si tu don`soara un barbat cand sta cu o femeie ceva timp , e logic ca a fost ceva remarcabil in viata sa, si nu o poate uita asa usor. Iar prin faptul ca dupa despartirea voastra a decis sa se intoarca la ea si nu la oricare 100000 de femei care sunt pe lumea asta, inseamna ca tot timpul a avut sentimente pentru ea mai puternice decat ptr tine, altfel nu ii mai acorda sansa sa de impace, mai ales daca despartirea a fost cauzata de fosta. Parerea mea e ca tot timpul a fost mai presus decat tine, si locul ei in inima lui al ei a ramas tot timpul, repet: DATORITA FAPTULUI CA A DECIS SA LUPTE PTR EA IN FINAL, SI NU PENTRU TINE! Asa ca lasa-ne cu subiectele astea nasoale zau
Ive32
Postat pe 17 Aprilie 2011 16:58
LOL... alt specialist...:)))))
eu_geminy
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:00
limbajul tau vine de la Ivy League, pariez...

anyway, presimt ca si topicul asta va deveni o vale a plangerii
michelle_
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:02
offfffffff
tu cati ani ai?
el a incercat sa o uite pe fosta cu ajutorul tau...N-ai insemnat niciodata nimic pentru el. Iti raspundea la telefon ptr ca se simtea vinovat ca s-a folosit de tine, lantisorul ii placea si stia ca daca o sa afle fosta ca o are de la tine l-ar fi pus sa o arunce iar cand a fost ziua lui, te-a sunat pt ca mai mult ca sigur mai intai o cautase pe ea care refuzase din diverse motive si ...nah...ramasesei tu.
Dar pana la urma....tu de ce il mai cautai?
Bobeica
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:10
De la: me_reloaded, la data 2011-04-17 17:02:50limbajul tau vine de la Ivy League, pariez...

anyway, presimt ca si topicul asta va deveni o vale a plangerii


Daca simti asta, fa-ti vant si dispari femeia asta sau ce-o fi ea va rugat sa o ajutati, daca nu puteti, macar nu faceti rau, ca in fond nu va facut nimic RAUTACIOSILOR haidipa
Bobeica
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:11
De la: eu_geminy, la data 2011-04-17 17:00:06LOL... alt specialist...:)))))


Gemini eu mi-as da headshot daca as avea gandirea ta. Eu am vorbit din proprie experienta, tu la fel? Eventual din propria experinta a vecinului de la 4 (sau 1 2 3...5 6 7 8 9 10)
Ive32
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:14
Ive, stai in bloc cu 10 nivele ? nu ti/e frica de cutremur ?
elodia
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:17
De la: Bobeica, la data 2011-04-17 17:10:20offfffffff
tu cati ani ai?
el a incercat sa o uite pe fosta cu ajutorul tau...N-ai insemnat niciodata nimic pentru el. Iti raspundea la telefon ptr ca se simtea vinovat ca s-a folosit de tine, lantisorul ii placea si stia ca daca o sa afle fosta ca o are de la tine l-ar fi pus sa o arunce iar cand a fost ziua lui, te-a sunat pt ca mai mult ca sigur mai intai o cautase pe ea care refuzase din diverse motive si ...nah...ramasesei tu.
Dar pana la urma....tu de ce il mai cautai?


25 am! De multe ori batea apropouri cum sa ne impacam, iar eu ii spuneam ca NU VREAU ASTA! Si el ma mai cauta, nu numai eu pe el. Posibil sa ai dreptate in legatura cu lantisorul...iar de ziua lui na cautat-o pe ea, doar pe mine!
AMA25
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:18
De la: AMA25, la data 2011-04-17 17:18:13
De la: Bobeica, la data 2011-04-17 17:10:20offfffffff
tu cati ani ai?
el a incercat sa o uite pe fosta cu ajutorul tau...N-ai insemnat niciodata nimic pentru el. Iti raspundea la telefon ptr ca se simtea vinovat ca s-a folosit de tine, lantisorul ii placea si stia ca daca o sa afle fosta ca o are de la tine l-ar fi pus sa o arunce iar cand a fost ziua lui, te-a sunat pt ca mai mult ca sigur mai intai o cautase pe ea care refuzase din diverse motive si ...nah...ramasesei tu.
Dar pana la urma....tu de ce il mai cautai?


25 am! De multe ori batea apropouri cum sa ne impacam, iar eu ii spuneam ca NU VREAU ASTA! Si el ma mai cauta, nu numai eu pe el. Posibil sa ai dreptate in legatura cu lantisorul...iar de ziua lui na cautat-o pe ea, doar pe mine!


Daca e o persoana sociabila, glumeata, like me, bate doar apropuri nu si le pune in aplicare, asta asa ca sa se amuze de cat le duce bolovanul pe unele fete inca nu teai prins?
Bobeica
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:23
bobeica, matale treceai asa, intamplator pe langa forum...si ti-a picat pata? de la al treilea post?
te-ai impiedicat taman de topicu' asta, si de postarea mea?
si, by the way...unde dreaq e sfatul tau, ca in afara de platitudini si clisee nu am citit nimic

valabil si pentru Ivy league, vis a vis de cuvantul "carpa"...urat cuvant si catusi de putin demn de un gentlemen

vai de steluta voastra, oameni marunti ce sunteti...
michelle_
Postat pe 17 Aprilie 2011 17:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mai credeti in suflete pereche? 101 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:38
VA ROG CITITI 6 De la: tutankhamon 12 Martie 2010 00:28
CINE ESTE VINOVAT...? EU SAU EL????? 69 De la: Thor_again 14 Martie 2011 16:07
puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat???va rog! 6 De la: me_reloaded 5 Octombrie 2010 11:39
TRADARE 111 De la: dor72 13 Mai 2011 21:43
Setari Cookie-uri