sa confruntat cineva?

Am un bebelus de 1luna de doua sapt. i-au aparut pe fata niste bubite rosii cu varful alb asemanator unor cosuri,am mers la DR de fam si ne-a prescris baneocin unguent,dar nu a avut nici un rezultat.SA CONFRUNTAT CINEVA CU ACEASI PROB?> CE SFAT IMI DATI?TIN SA MENTIONEZ CA L-AM SPALAT CU CEAI DE MUSETEL,SER FIZIOLOGIC.
garbo180464
Postat pe 11 Aprilie 2011 16:00
eu zic ca e acnee de bebelusi si trece de la sine...acum poate in romania doctorii o catalogheaza altfel.unii se nasc cu ea,altii o dobandesc la 2 saptamani(cel mai des),dar o pot face si mai tarziu.al meu a facut la o luna,si i-a trecut cam in 2-3 saptamani,insa sfatul primit de la dr. a fost sa nu intervin si sa las pielea uscata(fara unguente si creme pt ca ingrasa si mai mult tenul).
sanatate la bebe!!!
namyi
Postat pe 11 Aprilie 2011 16:23
buna, numai pe fata i-au aparut?
sa nu fie chiar vreo dermatita ....fetita mea a avut imediat dupa nastere niste bubite asa cum le descrii tu, dar pe tot corpul, doctorita mi-a spus ca a facut o dermatita de contact si mi-a recomandat sa o sterg cu betadina. Te rog insa sa nu aplici copilasului nici un tratament dupa ureche si sa te duci sa consulti un medic specialist . Noi ne putem da cu parerea dar medicatia trebuie neaparat data de un medic. Sanatate si tie si bebicului
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2011 16:49
poate sa fie o deramtita sau eczema.
nu-l mai spala cu ceai de musetel de !!!!
in apa de baie pune-i o lingurita de bicarbonat de sodiu si elimina clasicele sampoane din comert.
foloseste sapunuri /sampon fara parabeni(sunt mai scumpe) dar sunt mult mai indicate pentru pielea sensibila a bebelusului.Le gasesti in farmacii.

Crema care ti-a dat-o dr. sa nu o folosesti mai mult de 5/7 zile.
Cine ti-a dat crema medicul de familie sau medicul dermatolog???
daca e a doua varianta dute la dermato ca ei stiu mult mai bine si mai sigur ce si cum se mesteca dermatitele seboreice/acnea juvenila si 1001 de eczeme care le fac bb in primul an de viata.
Mai ai si varianta homeopata daca, daca nu vrei sa mergi pe clasica medicina.
ameno
Postat pe 11 Aprilie 2011 19:06
sar'mana parinte.
mai ame dar daca e acnee?
aici mi-a zis ca e baby acnea...si i-a trecut imediat,si nici nu a mai facut vreodat'.
acu' dr. stie mai bine ...dar imi aduc aminte ca al meu avea si cosuri negre o gramada...si apoi tenul i-a devenit asa curat ,fara nici un tratament
namyi
Postat pe 11 Aprilie 2011 19:10
pai si ce am zis ????din ce draq de categorii face toate magariile astea ce tine de ten/fatza au inceputurile din frageda pruncie.
dermatita atopica e fregvent intalnita la bb cu varstre cuprinse intre 3 si 4 luni incepand si pot merge cu ea pana la doi ani.
netratata corect poate lasa urme urate pe fatza.
bb fac multe din astea, in afara de dermatita atopica mai sunt o alta infinitate de dermatite, eczeme acnee si altele.
nu le poti trata dupa ureche.
sunt creme care le pot face rau"inflori " dermatita in loc sa o trateze.
ameno
Postat pe 11 Aprilie 2011 19:21
oricum se stie ca pielea bebelusilor este foarte sensibila si orice factor extern poate sa dea tot felul de afectiuni ale pielii......incearca sa il speli cu apa fiarta si racita (nu doar incalzita) si pune in apica de baie un saculet de tifon in care sa pui un pumn de tarate ....asta curata foarte bine pielicica
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2011 19:53
si fetita mea a avut o problema asemanatoare pe la vreo luna, acnee seboreica se numeste, trece cu o pomada speciala, nu stiu cum se numeste, dar e speciala pentru bebelusi.
Alege un sampon mai bun,fara parabeni, Klorane l-am folosit pana la doi ani (e si gel de dus si sampon in acelasi timp) , e cam scumpicel, dar merita.
charmelen
Postat pe 13 Aprilie 2011 14:50
DA,am si eu nou nascuta de doua luni,si merg la cel mai bun pediatru din rodos,care mi-a zis de ce fetita are cosulete pana si in cap si pe gat,nu numai pe fata.....tot asa,cu puroi putin.
este de la lapte,trec hormonii mei in laptele pe acre il suge,si nu e nici o problema,eu nu i-am dat nimic,mi-a zis medicul ca imi va da,doar daca se inmultesc si mai mult.
cand trec,cand apar,vor trece de la sine,nu e un motiv de ingrijorare.
sa va traiasaca,sa fie sanatoasa si norocoasa/
si daca mai vrei sa intrebi ceva,orice,raspund cu placere,ca eu sunt la al doilea COPIL,Si l-am zapacit cu intrebarile pe pediatru,am si notat ce imi zicea...
daniilia sunt pe yahoo mail.
d
daniilia
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:50
buna seara.
Am si eu o fetita de 1 an si i-au aparut niste bubite cu varf alb pe burtica.Nu stiu u ce sa o mai dau
garbo253152
Postat pe 6 Decembrie 2011 22:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
gem cumparat 2 De la: aly_raz 16 Ianuarie 2010 19:04
Vand carucior Primii Pasi model H309 si scaun masina 1 De la: simi_clau 15 Aprilie 2010 23:43
enterocolita sau eruptie dentara? 11 De la: office_salinasusesi_ro 2 Aprilie 2010 19:10
Cadouri pentru bebelus la botez 5 De la: cocutza 2 Octombrie 2009 21:14
VANS SCOICA AUTO 1 De la: deea8511 3 Septembrie 2011 12:22
Setari Cookie-uri