Cancer

De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-16 15:26:14Juramantul lui Stromillo
Pentru practicantii Medinicii Supreme

(MEDICINA COSMOSOFICA)

Jur inaintea Ta Doamne al Bunatatii sustinator al Universului si principiu ordonator, sa duc la indeplinire toate indatoririle pe care mi le-am luat asupra mea atunci cand am fost ales de eterna Ta providenta pentru a Veghea asupra vietii si asupra sanatatii creaturilor Tale, si ma pregatesc sa practic vocatia mea deplin constient de a fi in posesia Mandatului Tau Divin.

Fie ca dragostea pentru Arta mea si pentru creaturile Tale sa ma insufleteasca intotdeauna. Lacomia, zgarcenia, setea de glorie si ravna pentru inalta reputatie sa nu-mi instapaneasca niciodata sufletul; pentru ca aceste injositoare sentimente, fiind dusmanii Adevarului si al Filantropiei, ar putea cu usurinta sa ma duca in greseala, indepartandu-ma de la inalta misiune de a face bine Fiilor Tai. Nu voi da urmare sfatului dat de Galenius: "Fara stiinta, doar retete. Cel ce se ocupa de stiinta pare un smintit. " Voiesc, dimpotriva, cu ajutorul Tau, sa imbunatatesc mereu si sa-mi insusesc cuvintele Sfantului Augustin: "Bucuria noastra este marturisirea constiintei noastre. "

Voi lasa pe seama sarlatanilor promisiunile exagerate, nu ma voi rusina sa spun ca nu stiu multe lucruri si nu-i voi pizmui pe acei mercenari care,

Pentru a se imbogati, sunt obligati sa speculeze in mod josnic prostia omeneasca.

Nu ma voi lauda cu izbanzile mele, atunci cand constient ca vindecarea nu este opera mea. In ziua de azi profetii, daca ar exista, nu ar fi oamenii de stiinta. Daca intrebarea priveste cunostinte inca necercetate, nu-mi va fi rusine sa marturisesc ca nu stiu si ca nu vrea sa spun ceea ce nu stiu.

Voi accepta si voi recomanda ca tratament doar factorii igienici naturali necesari Vietii. Voi respinge cu total dezgust orice leac care n-ar fi indispensabil sanatatii bolnavilor.

Datorita credintei ce mi-a dat-o Divinul Stapan, voi sadi in mintea pacientilor mei, ca terapie primara, invatatura ca fiecare dintre noi renaste in fiecare clipa, ca Sfanta Splendoare a Dragostei Eterne ne face mai elastic,

Mai sprinten si mai puternic fiecare organ, fiecare centru, fiecare fibrea a fiintei. Eu sunt "Una" cu Eternul Izvor al Vietii care nu are margini in Timp, iar batranetea, slabiciunea, boala nu exista.

Pe drumul meu eu voi merge inainte, puternic si sigur pe mine, deoarece Dragostea va fi temelia ce-mi va echilibra viata.

Sa pot sa fiu moderat in toate, in afara de dorinta de a cunoaste Arta Suprema, dorinta de care nu ma pot satura niciodata!

Da-mi puterea si prilejul de a indrepta mereu cunostintele insusite si de a extinde domeniul lor, pentru ca Arta Medicinii Naturale este imensa, iar spiritual uman poate de asemenea sa se intinda sa nesfarsit si sa se imbogateasca in cunostintele tale de pana mai ieri; iar maine poti sa dobandesti acele invataturi la care nimeni nu s-a gandit.

Costient de faptul ca nimeni nu poate sluji la doi stapani, il voi renega pe satana si pe discipolii sai travestiti. Ori slujesti moartea, ori slujesti viata.

Tu, care mi-ai facut parte integranta din nesfarsita Ta intelepciunii si m-ai invatat sa-mi ajut semenul aflat in suferinta, in situatii normale si anormale, sa scot la lumina din cele mai tainuite ascunzisuri esentiale natural ale sanatatii, sa adancesc calitatile special si sa le pregatesc si sa le folosesc in mod convenabil, deoarece readuc in actualitate acea utilitate careia i-au fost destinate.

In sanul Pamantului Mama, al apelor, al muntilor, Tu ai ascuns esente ale sanatatii care poseda virtutea de a alina suferinta creaturilor Tale, de a indeparta preadevremele lor sfarsite.

Jur sa nu ingadui nimanui sa se poata indoi si suspecta vointa Ta.

Entuziasmul meu si puterile mele vor fi dedicate cu pasiune acestui inalt ideal.

Intre mine si bolnav se afla tacitul dar sfantul Juramant, bolnav pe care pana la ultima suflare ma voi lupta sa-l scap de la moarte.

Prosternandu-ma la picioarele Tale, o preaiubitul meu Parinte, imi iau astazi acest Solemn Angajament.


Mario Michelangelo Stromillo
ingerasulluptator
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:14
Buna ziua
Te miri ca nu te-a atacat nimeni.Ai abordat un subiect mult prea dureros
Remediul anticancerigen verificat si confirmat de f multi fosti aflati in metastaza, este Ciuperca lui Dumnezeu.Cunosc pe cineva care spune ca si-a facut sicriul tandari, ca s-a nascut a doua oara.Mai multe detalii despre aceasta ciuperca , aflati pe bloggul meu
dafne
Postat pe 3 Mai 2011 10:06
Dap... am auzit si eu de ciuperca asta a lui dumnezeu... cica foarte greu a scapat de ea, si numai cu lenjerie de bumbac, fiarta dupa fiecare zi de purtat, ca sa nu mai zic de cate alifii a incercat...
Dar am auzit ca panaritziu' lui satan e mai eficienta si, indubitabil, mai ieftina. E adusa din Togo si aclimatizata cu succes pe campiile patriei. Ar mai fi candida sfintzishorilor, da' aia e chiar floare la ureche pe langa ciuperca de care ziceai tu
Thor_again
Postat pe 3 Mai 2011 10:17
ma doare mintea de ce am "citi" aici de fapt am trecut asa in revista ca nervi nu am sa citesc tot cap coada
al dreaqului "medic" unde mai pui ca-i italian si are si 70 de ani
tusi_Oli
Postat pe 3 Mai 2011 10:35
Va rog daca se poate sa ma ajutati.Mama a fost de curand la acest dorctor Mario Stromillo si vrea sa vorbeasca cu cineva care a mai fost la dansul,ca sa vedem daca nu este o inselatorie,nu mai stim in cine sa avem incredere :( Dupa cum stiti si dvs sunt o gramada de binefacatori care vor numai banii oamenilor.Va rog,daca se poate sa imi lase cineva care a mai fost la dansul ca sa vorbeasca mama cu persoana,ca sa ii mai ceara informatii,sa vedem daca a corespun suma si etc.


Va multumesc!
garbo_10679
Postat pe 16 Ianuarie 2013 11:24
679, inteleg ca pe tine te intereseaza SUMA, si nu rezultatele doctorului sau posibilitatile insanatosirii mamei tale???
mai bine te-ai interesa cat de specialist e specialistul lui peste, plecat din italia in serbia!?!?! as fi fost mai increzator in el daca ajungea in rusia sau austria sau elvetia sau germania...!

pana atunci ia de citeste mai jos despre lamaie si cancer!
da, lamaia este un remediu exceptional impotriva cancerului, de ce nu e mediatizat? pentru ca si-ar pierde banii fabricile de medicamente, bani incredibil de multi!!!!!!!

Lamaia si cancerul!!!!
Institutul de sanatate I.L.C. 819 N.Str Charles Baltimore, MD 1201
Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului!!!
Cititi cu atentie mesajul care mi-a fost trimis, eu sper ca voi sa-l urmati!!!!
Binefacerile lamaii
Lamaia este un produs miraculos ptr a omori celulele canceroase
Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia
De ce nu suntem noi la curent cu asta?
Ptr ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii
Voi puteti de asemeni sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de lamaie ii este benefic ptr a preveni boala
Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei
Daca aveti posibilitatea plantati un lamai in spatiul dvs sau in gradina voastra
Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie ptr a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?
Cum stiti lamaiul este acolo jos, el nu ocupa mult loc si este cunoscut ptr varietatile sale de lamai si lime
Puteti sa consumati fructul in maniere diferite:puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc,sa faceti bauturi, sorbet,patiserii,etc
I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Se considera de asemni ca un agent anti microbian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase
Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas.....
Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, ptr incetinirea cresterii celulelor canceroase. Si ce este inca f. uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase dar nu afecteaza celulele sanatoase.
Institutul de Stiinte in Sanatate, L.L.C.819 N.....
heartbit
Postat pe 16 Ianuarie 2013 12:40
Heartbit,iti multumesc ca mi-ai aratat proprietatile lamaii,imi cer scuze daca s-a inteles ca ma intereseaza banii,vreau doar sa stiu daca tratamentele domnului au dat intr-adevar roade.

Multumesc!
garbo_10679
Postat pe 16 Ianuarie 2013 13:49
Buna ziua, pentru tratamentul adjuvant in tumori, reducerea efectelor negative ale chimioterapiei, se poate administra un produs natural compus din extracte si pulberi de ciuperci cu efect chimio şi radio protector, antitumoral, antioxidant, adaptogen, tonic general, antitoxic, protector hepatic şi renal, imunostimulator puternic (activeaza macrofagele, limfocitele T si celulele NK- natural ucigase, creste productia de interleukine), antialergic (antihistaminic), antibacterian, antiviral, antifungic.
Ciupercile medicinale sunt folosite pentru o gamă largă de afecţiuni, prin utilizarea lor ca stimulenţi şi modulatori ai imunităţii, adaptogeni şi antioxidanţi.

Reishi (Ganoderma lucidum), conţine aproximativ 400 de diferiţi compuşi bioactivi, care îi conferă numeroase efecte farmacologice: imunomodulator, chimio şi radio protector, antihepatotoxic, antioxidant, antialergic, hipocolesterolemiant, hipotensor, adaptogen, precum şi de protecţie împotriva deteriorării ADN-ului.

Shiitake (Lentinus edodes) nu este doar o ciupercă medicinală, ci şi un excelent aliment folosit pe scară largă în Japonia. Atât miceliul cât şi ciuperca sunt frecvent utilizate pentru stimularea sistemului imunitar, reducerea colesterolului, infecţia cu HIV şi a tumorilor.

Maitake este cunoscut mai ales pentru proprietăţile sale puternic imunostimulatoare, antioxidante şi antitumorale conferite de nivelul ridicat de ß-glucani găsit în această ciupercă. Maitake, de asemenea, ajută la scăderea glicemiei şi colesterolului.
Shitake si Maitake protejeaza celulele sanatoase, inhiba metastazele (ex.: de la san la plaman), stopeaza cresterea tumorilor si in cazuri mai agresive si dificile (stomac, ficat) sau tumori inoperabile, actioneaza si pe tumori solide, inhiba angiogeneza ( util si in degenerescenta maculara).

Cordyceps a devenit foarte popular datorită capacităţii sale de a spori rezistenţa fizică fiind utilizat de către sportivii olimpici. Are o gamă largă de utilizări, inclusiv stimularea sistemului imunitar, reducerea nivelul colesterolului, astm, aritmie, tumori.

Ciuperca de mesteacăn are o activitate puternic antioxidantă, proprietăţi antiinflamatorii şi poate reduce nivelul de zahăr din sânge. Conţine betulin şi inotodiol, doi compuşi care au demonstrat capacitatea de a induce distrugerea anumitor linii celulare maligne. Această ciupercă poate fi utilizată şi în caz de gripă.

Coriolus versicolor a dat rezultate foarte bune în mai multe tipuri de tumori: pulmonare, mamare, cervicale stomacale, hepatice şi de prostată. Atunci când este folosit în combinaţie cu chimioterapia, a dovedit că reduce în mod semnificativ efectele secundare ale acesteia.

Iasca prezintă un puternic efect antiviral, antibacterian şi imunostimulent. De asemenea poate ajuta în complicaţiile diabetice, prin scăderea glicemiei, colesterolului şi trigliceridelor din sânge.
Se administreaza 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. După chimioterapie sau iradiere se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.Durata curei este de 1-3 luni.Se poate repeta dupa o pauza de 3-4 saptamani.

Pe langa tratamentele naturiste adjuvante, dieta, increderea in reusita tratamentului, inducerea unui tonus optimist, sustinerea de catre cei apropiati, sunt elemente foarte importante care contribuie impreuna in procesul de stopare a evolutiei tumorale si chiar vindecare.
Medic_Fares
Postat pe 10 Iunie 2013 13:40
exista multe teorii in ce priveste cancerul... Cea in care am personal cea mai putina incredere este a medicinii clasice. Stim prea putin despre un organism VIU ca sa il intoxicam cu otravuri atunci cind sufera. Nu sint medic... e logica primara care iti spune lucrurile astea, daca o asculti... CInd ni se imbolnaveste catelul ii turnam acid sulfuric in vena? De ce am face-o cu noi insine?!
Exista si teoria ca toate tipurile de cancer sint provocate de conflicte emotionale grave - care au luat pacientul total nepregatit. Nu sint 100% adepta medicinii germanice, dar ceva adevar am experimentat pe pielea mea: INTOTDEAUNA cind am fost pe punctul sa ma prabusesc psihic s-a replicat fizic, in relativ scurt timp. La urma urmei, fiecare celula are ritmul ei programat din interior - poate ca sint reactii de aparare, poate ca sint reactii de autodistrugere, poate cautam in exterior un motiv care se afla in noi insine, fie si subconstient?
La modul 100% sincer, in situatia asta nefericita eu as refuza chimio. Mi-as supraveghea - reduce, de fapt - alimentatia si as cauta sa ma refac sufleteste, afectiv, sa imi repar "coconul" inainte sa intru la cutit. Pentru ca eu cred ca organismul are echilibrul lui propriu si o capacitate fantastica de refacere. Noi nu stim sa o folosim.... si intervenind "cu bocancii" s-ar putea sa facem mult mai mult rau decit bine. Cancerul e rezultatul unui dezechilibru profund, la nivel celular - stie sigur cineva cauzele, sau sint doar supozitii? Si daca nu stii cauzele, cum il poti vindeca (vindeca, nu elimina simptomele) - si cum il poti preveni?
quasaria
Postat pe 10 Iunie 2013 14:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna seara 1 De la: maxalina 22 August 2012 20:46
Buna 34 De la: garbo002062 16 Mai 2012 18:36
vergeturile 2 De la: garbo010468 3 Februarie 2010 21:17
Masti cu miere de albine 45 De la: MiereaNaturala 2 Martie 2017 12:13
Vopsea naturala pt. par 25 De la: claudia_357 27 Aprilie 2011 13:44
Setari Cookie-uri