cardul de sanatate cu cip!!!

se spune ca aceste carduri cu cip sunt special facute pt traficul de organe.putin ii intereseaza pe politicieni de sanatatea noastra .acest trafic de organe se va face legal,odata ce ai luat cardul de sanatate,cand ti-l va aduce postasul la usa.dar pe noi nu ne mai intreaba nimeni,daca suntem de acord.stiu ei cum sa ne santajeze,prin contra plata.

"Noi am analizat problema i nu am gsit nc o soluie, dar vom analiza n continuare, a precizat Adela Neagoe, secretar general adjunct n Ministerul Sntii. Alternativele ar putea fi varianta tiparit sau cardurile de carton cu band magnetic. Ministerul consider c sistemul e sigur la capitolul protecție a datelor. E singura variant viabil și singura aplicabil pentru eliminarea suspiciunilor legalete de plata serviciilor medicale, susține Mihai Stupu, directorul sistemului informatic de la CNAS.
Din luna februarie, cardul naional de asigurri sociale de sntate se va emite individual pentru fiecare asigurat cu vrsta peste 18 ani, iar deintorii au obligaia de a l prezenta, n vederea acordrii de servicii de asisten medical. Cipul cardului de sntate ar putea conine date privind istoricul medical al titularului, dovada achitrii contribuiilor pentru sntate, grupa sanguin, RH-ul, precum i dispoziția sa privind donarea de organe."

de ce nu luam atitudine?????
vuvuzela
Postat pe 4 Februarie 2011 13:45
Nu este bine.Ar trebui sa se gandeasca cum sa imbunatateasca acest sistem intreg de sanatate. Oamenii sa aiba acces la tratamentele necesare mai usor, servicii de calitate ,medicamente bune,ca doar toata lumea plateste asigurari medicale.MAI BINE SA REZOLVE PROBLEMELE REALE DIN SISTEMUL SANITAR CA MOR OAMENI CU ZILE! SA NU MAI FIM NEVOITI SA CUMPARAM IN SPITAL TOTUL(SPIRT,VATA,SERINGI,ANTIBIOTICE,ETC.)
MARY__FIL
Postat pe 8 August 2011 16:24
te-ai gandit sa agiti nitel apele, vuvu??
Mielutza
Postat pe 8 August 2011 16:36

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Operatia cu laser 4De la: andreushaa 7 Iulie 2010 16:48
Recomandare medic hematologie bun în Timisoara2De la: garbo_481100 16 Februarie 2018 18:41
TURKY SI SEXI BRAILEANCA : VEDETE CE SUNT PROMOVATE DE TV3De la: dafffne 2 Ianuarie 2009 17:20
Are nevoie de ajutorul nostru!2De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 11:24
ospamox2De la: ameno 21 Februarie 2011 14:55
Setari Cookie-uri