cardul de sanatate cu cip!!!

se spune ca aceste carduri cu cip sunt special facute pt traficul de organe.putin ii intereseaza pe politicieni de sanatatea noastra .acest trafic de organe se va face legal,odata ce ai luat cardul de sanatate,cand ti-l va aduce postasul la usa.dar pe noi nu ne mai intreaba nimeni,daca suntem de acord.stiu ei cum sa ne santajeze,prin contra plata.

"Noi am analizat problema i nu am gsit nc o soluie, dar vom analiza n continuare, a precizat Adela Neagoe, secretar general adjunct n Ministerul Sntii. Alternativele ar putea fi varianta tiparit sau cardurile de carton cu band magnetic. Ministerul consider c sistemul e sigur la capitolul protecție a datelor. E singura variant viabil și singura aplicabil pentru eliminarea suspiciunilor legalete de plata serviciilor medicale, susține Mihai Stupu, directorul sistemului informatic de la CNAS.
Din luna februarie, cardul naional de asigurri sociale de sntate se va emite individual pentru fiecare asigurat cu vrsta peste 18 ani, iar deintorii au obligaia de a l prezenta, n vederea acordrii de servicii de asisten medical. Cipul cardului de sntate ar putea conine date privind istoricul medical al titularului, dovada achitrii contribuiilor pentru sntate, grupa sanguin, RH-ul, precum i dispoziția sa privind donarea de organe."

de ce nu luam atitudine?????
vuvuzela
Postat pe 4 Februarie 2011 13:45
Nu este bine.Ar trebui sa se gandeasca cum sa imbunatateasca acest sistem intreg de sanatate. Oamenii sa aiba acces la tratamentele necesare mai usor, servicii de calitate ,medicamente bune,ca doar toata lumea plateste asigurari medicale.MAI BINE SA REZOLVE PROBLEMELE REALE DIN SISTEMUL SANITAR CA MOR OAMENI CU ZILE! SA NU MAI FIM NEVOITI SA CUMPARAM IN SPITAL TOTUL(SPIRT,VATA,SERINGI,ANTIBIOTICE,ETC.)
MARY__FIL
Postat pe 8 August 2011 16:24
te-ai gandit sa agiti nitel apele, vuvu??
Mielutza
Postat pe 8 August 2011 16:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Peeling chimic 2 De la: elly_thea 15 Iunie 2012 01:25
cistita intarzie ciclul menstrual? 4 De la: Astridutzu 29 Iunie 2011 17:59
Concediu pentru depresie???????????????????? 200 De la: fleurdelis 9 Februarie 2011 18:19
Minciunile barbatilor... 71 De la: tutankhamon 16 Octombrie 2009 21:41
De ce intrii pe forum? 5 De la: europroiect2007 21 Decembrie 2010 20:07
Setari Cookie-uri