Castiga o sesiune de consiliere psihologica sau un profil psihologic!

Buna,

Ma inscriu si eu in acest concurs si aleg consilierea psihologica, sa pot intelege lipsa unei relatii normale mama-fiica, cu mama mea. Sa inteleg de ce mama mea ma respinge, desi sunt copil unic la parinti. De ce acum 8 ani mi-a taiat tot copacul, nu doar o creanga, de sub picioare. Sa inteleg cu ce-am gresit eu si sa ma asigur ca eu n-o sa fac aceleasi greseli cu fiul meu.

Succes tuturor!
gina37
Postat pe 15 Ianuarie 2011 10:33
Fiecare isi poate scrie gandul durerea,si tot ce simte pe acest forum si fiecare poate avea durerea in felul luinu Am sa lungesc prea mult imi ami scriee sufletul intr-o mie de randuri,poate doar cuvinte scrurte...cei care stiu ce e cu adevarat sa vezi omul dup privire si apoi sa iti dai seama cata durere si neliniste e in sufletul lui! Nu ma pot aprecia pentru ceea ce sunt,nu am fost iubita niciodata,nu imi merge bine deloc...nu am munca nu un sprijin din partea cuiva nu am familie!IMa simt iresponsabila de a face fericit pe cineva inutila in toate domeniile ma simt un suflet gol!....
pamfilie
Postat pe 15 Ianuarie 2011 10:36
vreau sa ma inscriu in concurs ptr consiliere psihologica
imi doresc sa imi inteleg barbatul mai mult si sa imi pot ajuta copii,poate ar fi cazul sa mai schimb cate ceva la mine si am nevoie de ajutor pentru acest lucru

multumesc
Mery
Postat pe 15 Ianuarie 2011 10:47
Am trecut in anull care a trcut si in prezent prin mai multe probleme,printre care si sentimentale,si as dorii foarte mult sa fiu consiliat,nu pot sa-mi revin.Multumesc mult.
garbo004157
Postat pe 15 Ianuarie 2011 10:49
profilul psihologic - exist un conflict interior "eu si cu mine". Eu, omul interior si mine cea cret de eductie, societate. Eu, isi cere dreptul la viata. Vreau sa ma cunosc.
Multumesc.
tacere
Postat pe 15 Ianuarie 2011 10:55
As vrea sa stiu daca e cazul sa merg la psiholog sau nu.
in ultima vreme am niste excese de furie pe care le controlez cu greu si nu de alta dar nu mai am rabdare cu fetita mea de 5 ani si e foarte grav.

Pana nu demult i am incurajat libertatea de exprimare si dintr o data numai am rabdare sa i explic in continuare ce sa faca cu ea.
(E mai mult de spus dar asta e pe scurt.)

Am probleme sa spunem i casnicie si ma tem ca acestea se rasfrang asupra copilului meu cel mare, de aceea ar fi grozav daca as castiga concursul!
garbo179944
Postat pe 15 Ianuarie 2011 11:01
as dori sa beneficiez daca se poate de aceasta consiliere psihologica deoarece am mare nevoie de ea si nu dispun de resursele financiare necesare pentru a apela la un cabinet specializat.Iata de ce ma nevoie de aceasta consiliere.in viata mea(am 40 ani)s-au intimplat foarte multe evenimente care au avut repercursiuni negative asupra mea desi sentimentele,implicarea si interesul pe care l-am depus ca lucrurile sa mearga au fost sincere.la 40 de ani ma aflu in situatia in care am divortat de doua ori -prima casatorie dupa 5 ani ,iar a doua casatorie dupa 14 ani si mama mea ma uraste.desi am fost sincer implicata in toate aceste evenimente au sunt cea acuzata de toti si nu mai inteleg nimic......ori eu sunt nebuna,ori acesti oameni au o problema.Perceptia mea despre viata este ca toti ar trebui sa cooperam si conlucram in iubire si sinceritate deplina pentru fericirea si bunastatrea noastra a tuturor celorcare se implica intr-un proiect comun,sau nu?nu mai stiu ce sa cred si ma aflu intr-o cumpana din care sper sa ma scoateti dumneavoastra.Toate aceste m-au traumatizat si nu vad solutia salvatoare.Poate ca la mine este o problema de atasament ....In speranta ca ma puteti ajuta astept raspunsul dumneavoastra cu nerabdare.va multumesc.
garbo161984
Postat pe 15 Ianuarie 2011 11:06
aici nu ma bag. mie frica sa nu ramana psihologul cu sechele dupa o discutie cu mn. si nu vreau sa am constiinta incarcata mai mult. mult succes participantilor si sper ca fiecare dintre voi sa gasisti solutii la problemele voastre.
icezero69
Postat pe 15 Ianuarie 2011 11:23
Pe ce adresa trebuie trimis?
M-ar interesa sesiunea de consiliere psihologica, deoarece ma framanta cateva probleme si as vrea sa aflu posibilele solutii de rezolvare a acestora. Am suferit si de depresie, ma simt singura, fara nici un ajutor. Sunt divortata de 1 an si am un copil de 2 ani si aproape 3 luni.
garbo176801
Postat pe 15 Ianuarie 2011 11:28
cred ca mi-as dori o consiliere psihologica.In urma cu ceva timp am cautat pe net asa ceva dar apoi am renuntat.Cred ca m-ar putea ajuta sfaturile cuiva competent.Datirita multiplelor probleme din viata mea simt ca nu mai ma inteleg cu mine insami.Sunt diferita de cea din-nainte si cu toate eforturile mel nu ma pot echilibra iar viata incepe sa semene cu un cosmar.....
tauras
Postat pe 15 Ianuarie 2011 11:31
pai cred ca un profil psihologic ar fi foarte interesant.
sun boboaca la psihologie si abia am inceput sa invat cate ceva. stiu ca cel mai important e sa te cunosti pe tine si ca totul se reduce la tine si raportul tau cu ceilalti asa ca as vrea sa stiu ceva mai multe despre mine
ncilie
Postat pe 15 Ianuarie 2011 11:32
De la: ConcursGarbo, la data 2011-01-06 18:11:29Cabinetul Individual de Psihologie Florea Iulia si Garbo te invita la un concurs inedit! Poti castiga una dintre cele doua sesiuni de consiliere psihologica online sau unul dintre cele doua profiluri psihologice. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui aici, pe forum, ce ai dori sa castigi si sa iti motivezi alegerea. Concursul se desfasoara in perioada 6 27 ianuarie. Pe 28 ianuarie vom alege cele mai convingatoare raspunsuri. Bonus! Prin tragere la sorti vom alege 5 castigatori care vor beneficia de interpretarea testului arbore.

Consilierea online include 5 schimburi de mailuri cu psihoterapeutul.
Afla mai multe despre serviciul de consiliere online si despre profilul psihologic.

Despre Cabinetul Individual de Psihologie Florea Iulia

Onlinepsihologie.wordpress.com a fost creat pornind de la nevoia tot mai mare a oamenilor de a se cunoaste, de a comunica de a-si rezolva dificultatile si de a relationa mai eficient cu cei din jur.
Multe persoane din ziua de azi au inceput sa inteleaga ca exista momente in viata lor in care suportul oferit de prieteni sau de familie nu este intotdeauna de ajuns si ca pentru a putea depasi astfel de momente poate apela la un specialist.
Pentru a reusi sa raspunda cat mai bine solicitarilor dumneavoastra, Cabinetul Individual de Psihologie Florea Iulia va ofera servicii de consiliere psihologica online.
teia0800
Postat pe 15 Ianuarie 2011 11:44
Buna!
Ma numesc Cristina, sunt din Cluj-Napoca si sunt o mama singura de 37 ani. Am o minune de copil, o fetita de 10 ani pe nume Teodora (dar de la Dumnezeu) al carei nume o reprezinta cu adevarat. Imi doresc sa castig sedintele de consiliere psihologica pentru ca desi au trecut mai multi ani de la cateva evenimente traumatizante in viata mea, port inca in mine resentimente iar faptul ca nu pot ierta il simt ca o piatra de moara pe care o port zilnic dupa mine. Mi-e frica in special ca aceste trairi sa nu aiba un impact negativ asupra comportamentului meu fata de Teodora si a educatiei pe care doresc sa i-o ofer. Multumesc mult! Cu drag Cristina
teia0800
Postat pe 15 Ianuarie 2011 11:55
buna ziua
ma numesc luminita si as dori sa ma innscriu si eu in concurs pentru swedintele de consiliere psihologica - am trecut prin pierderea a trei sarcini, dupa care a urmat o depresie profunda, iar acum, desi am o fetita de 1 an si 10 luni si un baietel in burtica, simt ca sunt inca depresiva, am impresia ca traiesc degeaba pe pamant, ca nu are nevoie nimeni de mine, etc... as vrea sa scap de starile acestea si sa redevin persoana optimista si vesela care eram...
va multumesc mult
luminita
etinc3lle
Postat pe 15 Ianuarie 2011 12:12
Ma inscriu si eu la concurs. Chiar as dori sa cunosc lucruri despre mine pe care nici eu nu le cunosc, desprinse pe baza unui desen.
vidum
Postat pe 15 Ianuarie 2011 12:29
SALUT, SINT DANIELA MA INSCRIU IN CONCURS SI EU CE AR TREBUI SA FAC. SINT MULTE LACUNE IN VIATA MEA SI AS VREA SA LE GASESC RASPUNSUL. CU RESPECT DANIELA
garbo006339
Postat pe 15 Ianuarie 2011 12:33
Buna ziua,

Mi-as dori oricare dintre cele doua premii. Mi-as dori sa castig pentru ca am 21 de ani si sunt in acea perioada a vietii in care totul pare pierdut si am foarte multe ganduri si mi-ar placea foarte mult sa ma usurez de dubii si sentimentele negative pe care le am. Eu sunt si pasionata de psihologie, dar am realizat ca oricate carti as citi, fara ca o alta persoana sa imi confirme ceva, nu rezolv nimic si in mare parte raman cu aceleasi nelamuriri.
Va multumesc pentru aceasta ocazie!
O zi buna tuturor.
Anna_musat
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:02
Vreau sa particip la acest concurs pt a ma cunoaste pe mine mult mai bine prin opinia unui specialist.Aceasta cunoastere m-ar ajuta atat pe mine ca persoana cat si pe cei cu care intru in contact deci va avea un impact asupra modului de relationare cu ceilalti.
Consider ca o cunoastere de sine este puntul de plecare spre o viata socioprofesionala mult mai buna.
Multumesc
valy_black_eye
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:10
Eu as vrea sa castig un profil psihologic.. pentru a-mi confirma cineva ca sunt tzicnita
Adda
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:26
am 43 ani.am intrat intr-o perioada in care mi se intimpla niste lucruri ciudate insa destul de interesante .as vrea sa ascult si parerea unui psiholog si sa cer sfatul lui .numai asa ma pot edifica ca n-am deraiat de pe drumul normal.ce este interesant am virsta asta dar parca as avea 25 ani.poate visez sau .....
laura67
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:27
BUNA ZIUA,
OPTIUNEA MEA SE OPRESTE LA "PROFILUL PSIHOLOGIC" DEOARECE MI-AS DORI SA STIU DACA CEILALTI DIN JUR MA "VAD" ASA CUM SUNT IN REALITATE SAU FARA SA VREAU LE DAU INFORMATII GRESITE ASUPRA FIINTEI, SPIRITULUI MEU. O ALTA MOTIVATIE AR FI: OARE SUNT CINE CRED CA SUNT IN MAJORITATEA TIMPULUI?. IAR IN AL TREILEA RAND MA MACINA GANDUL CA AS PUTEA FI O PERSOANA REA, SI AS VREA SA STIU.........
MULTUMESC
marimara
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:41
Buna. Ma inscriu si eu in concurs, desi nu sunt foarte activa pe forumurile garbo.ro. Premiul nu conteaza, vreau doar sa vorbesc cu cineva pentru ca simt ca o iau razna, ori sunt eu nebuna, ori lumea e cu susul in jos si eu nu pot sa inteleg.
Ylo
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:43
Buna ,ma numesc Angela.Am 33 de ani si as dori sa ma inscriu si eu la concurs.
De obicei sunt o persoana vesela si pozitiva,dar as vrea sa ma cunosc si mai bine pe mine insami,pt ca in ultimul timp fac lucruri pe care poate cu cativa ani in urma nu le-as fi facut!
Dar mentionez faptul ca nu imi pare rau,chiar deloc!
angelmania97
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:44
Buna ,ma numesc Angela.Am 33 de ani si as dori sa ma inscriu si eu la concurs.
De obicei sunt o persoana vesela si pozitiva,dar as vrea sa ma cunosc si mai bine pe mine insami,pt ca in ultimul timp fac lucruri pe care poate cu cativa ani in urma nu le-as fi facut!
Dar mentionez faptul ca nu imi pare rau,chiar deloc!
angelmania97
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:44
Buna ,ma numesc Angela.Am 33 de ani si as dori sa ma inscriu si eu la concurs.
De obicei sunt o persoana vesela si pozitiva,dar as vrea sa ma cunosc si mai bine pe mine insami,pt ca in ultimul timp fac lucruri pe care poate cu cativa ani in urma nu le-as fi facut!
Dar mentionez faptul ca nu imi pare rau,chiar deloc!
angelmania97
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:44
Buna ziua! Ma bucur mult ca in Romania se mai fac si concursuri cu astfel de premii. As alege consilierea psihologica online pentru poate fi un inceput in rezolvarea problemelor mele. Sunt o persoana analitica, ma autoanalizez foarte mult si nu cred ca mi-ar putea fi de mare folos profilul psihologic. Sunt un om mic cu probleme mari... Probleme de care de cele mai multe ori m-am simtit depasita si mi-am dorit sa "scap prin moarte". In acelas timp nu sunt un om indeajuns de curajos incat sa ma sinucid. Mi-e foarte frica de faptul ca daca nu o fac cum trebuie, as ramane in viata, cu o povara in plus. De mica nu am fost dorita de parintii mei. Am fost lasata 7 ani in grija rudelor fiind vizitata foarte rar de parintii mei. Dupa ce au fost nevoiti sa ma i-a acasa, mama mea m-a batut foarte des pentru orice nimic. Nu avem voie sa ma joc, sa ma uit la tv, nu aveam voie sa ies afara cu copiii, nu aveam voie sa am prietene. Liceul pentru mine a fost un calvar, pe motiv ca nu ma integram. Nu ma integram din cauza faptului ca nu aveam voie sa o fac. Debutul vietii mele sexuale il consider un abuz. Cand esti intr-o situatie in care eram eu, faci multe greseli iar greseala m-a costat ultimul lucru care imi sustinea stima de sine, virginitatea. Un debut dureror care dupa 8 ani nu imi da pace.
La facultate ma duceam batuta. Aveam vanatai lasate de catre mama mea. Nu aveam voie sa ies cu colegii si desi situatia familiei mele era una nu buna, foarte buna, nu primeam bani de buzunar. Dupa lungi suferinte am decis sa fug de acasa. Fuga e rusinoasa dar sanatoasa. Am fugit in speranta unei vieti noi dar sa nu credeti ca nu m-am auto analizat... M-am gandit foarte des daca nu cumva eu am vazut lucrurile exagerat, daca nu cumva eram intr-o situatie mai buna decat ma consideram eu, daca nu cumva mama mea pe care eu o vedeam rea, nu era deloc asa. Tot ce s-a intamplat dupa mi-a confirmat ca am realizat un lucru bun prin plecarea mea. Insa nu pot sa nu sufar cand vad ca nu am o familie. Nu pot sa nu sufar cand vad ca nu am un sprijin din partea parintilor mei. Nu pot sa nu sufar cand speram ca macar sa se intereseze de mine daca sunt bine. In ciuda constrangerilor m-am "luptat" si pot spune ca am cateva prietene foarte bune cu care ma stiu de mai mult de 10 ani. Prietenii pe care le-am tinut ascunse si pentru care m-am luptat. Oameni care acum ma apreciaza si ma incurajeaza.
Am nevoie mare de ajutorul dumneavoastra mai ales ca sunt in examenele de diploma acum, am ramas fara job si nu-mi permit inca sa merg la un psiholog desi stiu ca este imperios necesar! Vreau sa ma simt un om liber, sa trec peste greutati, sa depasesc psihologic toate piedicile acelor ani, vreau sa ma comport normal cu cei din jurul meu, sa nu ma mai gandesc, egoista, la suicid asa cum fac acum. Vreau sa am o viata sexuala normala fara am mai aduce aminte de durerea fizica si psihica produse de acel individ. Vreau sa traiesc!
justme1
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:45
Buna! Ma bucur mult ca existati, v-am descoperit de curand si doresc sa ma inscriu la acest concurs si sa castig o sesiune de consiliere psihologica ..de ce???evident ca din dorinta de a ma cunoaste mai mult..., de a reusi sa depasesc anumite stari interioare, atat de dese in ultima vreme, stari care se cuibaresc in sufletul meu aproape pe nesimtite. Am nascut de cateva saptamani o fetita superba pe care mi+am dorit+o ani...la care am visat tot niste ani...iar acum ...intregul meu univers imbraca o singura forma: Maya!
amartia10
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:46
Imi doresc foarte tare sa castig bani. Sub forma de salariu, nu conteaza daca aici in Romania sau in strainatate. Motivul? Sa imi pot ajuta copiii. Dar in acelasi timp pot spune ca, chiar daca asta este ceea ce imi doresc cel mai mult, am si am avut in totdeauna un dispret total fata de bani. Ei sunt cei care ne limiteaza viata si ne-o conduc, iar eu as fi dorit sa pot decide singura in toate problemele care imi apartin.
garbo169402
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:52
Ma inscriu la concurs pentru consiliere psihologica. De 10 ani incerc sa gasesc persoana potrivita pentru a-mi descarca sufletul si a-mi schimba comportamentul dificil fata de oameni. Acum, ca am un baietel de 2 ani si un alt bebe in burtica carora vreau sa le dau o educatie buna, profit de aceasta sansa, cu speranta ca o sa castig, si voi reusi sa-mi autocontrolez iesirile nervoase care se rasfrang asupra lor. Recunosc ca am nevoie de aceste sedinte care sigur ma vor scapa de "neuronii prosti" din capul meu. Sunt o persoana vesela, optimista si trebuie sa trec peste acest impas din viata mea. Desi ma consider norocoasa nu am castigat nimic pana acum , asa ca sper la acest premiu :) Succes tuturor!
ana76
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:52
Intotdeauna am fost reticenta in privinta concursurilor de acest fel.Cine va stabili persoana care merita acest premiu?Un calculator care alege aleatoriu un numar sau nu nickname? Intereseaza cu adevarat pe cineva problemele cu care se confrunta o persoana?Nu cred ca exista om care sa nu-si doreasca o parere specializata vis a vis de ceea ce are pe suflet,iar pentru asta nu trebuie sa fii ,,tzicnit",,dus pe aratura" sau cu traume.Imi doresc sa castig daca se poate, iar daca nu le doresc norocosilor sa aiba parte de o farama de lumina asupra lucrurilor ,,intunecate" care aduc in viata lor semne de intrebare.
november4you
Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
venit suplimentar 2 De la: iffiuanamaria 26 Februarie 2009 11:38
locuri de munca part-taime ideal pentru mamici pt cele care doresc sa lucreze la domiciliu 1 De la: delly001433 4 Septembrie 2009 09:31
Doamnelor, 1 De la: tudorita22222222 15 Noiembrie 2009 20:43
lumea virtuala si "impostura"!? 9 De la: quasaria 27 Aprilie 2011 08:22
DECLARATIE 76 De la: garbo_19362 5 Iunie 2014 14:55
Setari Cookie-uri