romanii sunt capabili sa aiba o relatie normala dar se pare ca mai au nevoie si de disvertisment din cand in cand si cum unii barbati nu au curajul sa ceara sotiilor sa puna in aplicare anumite fantezii atunci vor sa apeleze la prostituate si nu intreleg de ce nu ar fi ok sa fie legalizata prostitutia si la noi in romania pt ca oricum exista, se practica, diferenta ar fi ca acele fete care o fac intr-un cadru legal ar fi controlate din punct de vedere medical si deci riscul de imbolnavire ar fi mult mai mic in concluzie nu suntem nici in scotia, nici in alta tara unde prostitutia se pedepseste ci suntem in romania unde se pare ca prejudecatile sunt mai presus decat realitatea |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Octombrie 2010 11:31 |
||
---|---|---|
De la: garbo000046, la data 2010-10-06 11:23:53De la: eu_geminy, la data 2010-10-03 01:58:36si ce, romanii nu merita asta?:P mai "isteatzo"... iti multumesc pentru compliment... partea proasta pentru tine e ca n-ai inteles ca AM GLUMIT. gluma mea se referea strict la obiectul de activitate al Casei Poporului. In alta ordine de idei, ia si urmeaza tu exemplul Scotiei, poate astfel se va "milostivi" vreun barbat si de tine.:D in ceea ce ma priveste, n-am apelat in viata mea la serviciile unei prostituate, si nici nu cred ca ar exista vreo sansa sa apelez la asa ceva vreodata, decat daca... da' - cine stie - never say never... omul cat traieste, invata.:))) Cunosc si femei care abia asteapta sa se deschida si bordeluri pentru ele... Da' oricum nu oricum problema ta.:P Asa ca lasa-ma cu teoria, ca pari sa fi fost ucisa de (lipsa de) practica...:D:D:D :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 11:46 |
||
46. io am impresia ca mata nu sesizezi fondul problemei prostitutia EXISTA! doar ca exista incuiati ca tine care au impresia ca daca-si baga capu' in nisip si se fac ca nu o vad, ea dispare. si stai asa, daca nu e legiferata, nu se imbolnavesc musterii de boli venerice? numai daca e legiferata te umpli de boli lumesti? si de unde pana unde ideea ca numai ratatii apeleaza la serviciile prostituatelor? bre, ce va place sa mai aruncati cu piatra si sa faceti pe virtuoasele. ma mir ca nu vi se apleaca de atata morala da' chiar, p-asta cu morala crestina ai uitat s-o bagi. mai exerseaza, mami... |
||
|
||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 11:54 |
||
me... eu am o chestie cu id-urile astea anonime, gen garbo_numerotat, care denota lipsa cvasitotala de inspiratie. da' in cazul ei, ii face bine sa primeasca un numar de undeva...:D =)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 11:57 |
||
io am zis ca daca astia o legalizeaza pe ea prostitutia imi fac bordel si tai si factura+chitanta parol si sa vina vreo unu' sa-mi faca reclamatie ca s-a imbolnbavit de nu stiu ce chestie de la fetele mele ca-l bat de-i merg fulgii nu alta asa ca domnilor parlamentari daca nu va mai coiti ata in parlament datiiiii o data drumul la lege |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Octombrie 2010 12:00 |
||
Oli.........., fifty fifty.........bordelul , da | ||
jeanette40 Postat pe 6 Octombrie 2010 12:02 |
||
tusi, io am mai zis: ma fac nash de bordel. ca la tren. intru peste ei, cu "Banii, bEletele si abonamentele la control!"! :))) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 12:02 |
||
gemy, stiu atatea neveste care se prostitueaza cu berbatii legitimi, ca mi se apleaca. da' vezi, ca alea is maritate cu acte in regula, deci nu se pune si cand se plictisesc de prostitutia mascata cu legalul, isi trag cate un amant si deschid pe garbo toapice ca nu stiu daca fac bine sau nu asa ca, a se slabi cu moralistele astea care au impresia ca au descoperit apa calda si mersul pe jos |
||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 12:04 |
||
sigurat asa facem | ||
tusi_Oli Postat pe 6 Octombrie 2010 12:06 |
||
me... eu sincer le inteleg si pe cele care au dat rateuri in casnicie/viatza, cu barbatii, si se gandesc la fel de fel de solutii de a reorienta macar un segment de nisha al barbatilor si inspre ele... da' nu-i nimeni de vina ca n-au fost alese si-si varsa frustrarile pe altii acuma...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 12:08 |
||
drept graiesti michele dar cine sa recunoasca ca asa-i mai bine fac pe lupul moralist sau mai este o vorba "nici usturoi nu am mancat nici gura nu-mi miroase" "Sunt trei lucruri pe lumea asta care nu lasa urme pe unde trec: pasarea in aer, pestele in apa si femeia in patul altuia" |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Octombrie 2010 12:10 |
||
mami, toti dam rateuri. ca viata nu iti ofera garantii. si toti avem frustrari, si neimpliniri, si dreaq mai stie ce. pe mine ma enerveaza obtuzitatea cu care se trateaza problema asta a prostitutiei oli, prostitutia exista de la facerea lumii. toata lumea stie ca se practica, dar in momentul cand trebuie sa infrunte problema, toata lumea da inapoi adica, las' sa mearga pe sest, ca e bine si asa... |
||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 12:11 |
||
eu am o vecina............de profesie amanta maritata , binenteles.........stie tot satul , dar nu stie barbatul........ intr-o seara , tarziu , pe la zece noaptea , gagica ......la ocazie ......... zic ., hai sa iau si vecina., ca la ora asta nici draq n-o mai ia.......... era foarte speriata fata...........zice , ce noroc pe mine!!!!!!!!!!! mi-era si teama , la ora asta ............cine stie la cine te urci in masina????????? daca o lua si nu-i facea nimic............ |
||
jeanette40 Postat pe 6 Octombrie 2010 12:12 |
||
:))))) mai stiu pe cineva care a schimbat barbatii ca pe sosete, si dupa 45 de ani a inceput sa-si frece prietenele la cap cu "cat de pacatoase" sunt si cum vor arde ele in focul iadului, ca ea se duce la biserica acuma...:P |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 12:12 |
||
stai linistit Geminy..........e tara plina de moraliste de-astea........ | ||
jeanette40 Postat pe 6 Octombrie 2010 12:15 |
||
normal ca la varsta aia cine doamne iarta-ma se mai uita la ea si atunci ce si-a zis hai sa le aduc pe nevrednicile alea pe drumul cel bun ca de ea s-a pus bine cu doamne doamne i-a zis uite asea "doamne iarta-mi pacatele sa pot face altele" | ||
tusi_Oli Postat pe 6 Octombrie 2010 12:15 |
||
mdea...isi fac de cap si pe urma le loveste revelatia mistica | ||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 12:16 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-10-06 12:15:10 stai linistit Geminy..........e tara plina de moraliste de-astea........ pai daca e ea asa de sfanta, ce puyy mey cauta pe site-uri de cuplaraie ? (fac pariu ca n-are cont numai pe garbo)... ca sa le submineze, cred!:PPP =))=))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 12:17 |
||
da.............asta , vecina mea ....de care va povestii , a plecat fata la munca ........in Italia.. saraci romanii astia frate.......... |
||
jeanette40 Postat pe 6 Octombrie 2010 12:19 |
||
si ca sa fiu on topic. zic: da! sunt pentru legalizarea prostitutiei si astept sa se legalizeze si prostitutia cu berbatu' legitim, nah... |
||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 12:20 |
||
pai me... stiam ca ultima e legalizata deja, demult...::P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 12:22 |
||
dap, este...de hartiuta aia roz bombon...da' nu e recunoscuta, ma-ntelegi... | ||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 12:22 |
||
mda... am dat o cautare dupa cuvintele "prostitutie Scotia". se pare ca legea aia antiprostitutie de acolo nu prea are spor... dimpotriva...:DDD :)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 12:25 |
||
interdictia stimuleaza consumul....... | ||
jeanette40 Postat pe 6 Octombrie 2010 12:28 |
||
vuvuzela Postat pe 6 Octombrie 2010 12:32 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-06 11:54:0346. io am impresia ca mata nu sesizezi fondul problemei Eu nu sesizez " fondul problemei", vai ce de destepte mai sunt pe lumea asta...Prostitutia nu face decat sa injoseasca femeia daca n-ai inteles TU "fondul problemei" dar ca sa o mai si legalizezi e deja prostie crasa si mai ales din partea unei femei. Nu mai mai mira nimic in tara asta de kkt. Nu inteleg de ce v-ar deranja sa se procedeze ca in Scotia de exemplu...asta pentru ca aveti o moralitate f. indoielnica. |
||
garbo000046 Postat pe 6 Octombrie 2010 12:45 |
||
fetelor, ati pus-o cu "sfanta" asta...:))))):P | ||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 13:00 |
||
cum nu..............as intreba-o ............ce e casatoria din interes?????????? altfel ............cum vede ea " ploconeala in fata sefului??""" multe ....exemple.......... multe nuante are prostitutia......... |
||
jeanette40 Postat pe 6 Octombrie 2010 13:06 |
||
jeanette... poate ca la chestii din astea, o fi prins cu loc in picioare... cum naiba sa nu fie nervoasa...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Octombrie 2010 13:08 |
||
46, batman...batman... prostitutia EXISTA, femeie!!! si slabeste-ne cu scotia. am inteles, traiesti acolo si acolo e bine, si mos craciun exista, si iepurasul exista, ca si zana maseluta de altfel... si dap, am o moralitate indoielnica. nu-s asa virtuoasa ca tine, ma-ntelegi? |
||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 13:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
iubesc un baiat..el iubeste pe altcineva.... | 16 | De la: Jojolin 21 August 2010 22:58 |
cum sa procedez | 48 | De la: fleurdelis 21 Ianuarie 2011 23:44 |
Am nevoie de un sfat | 7 | De la: Simonnne 1 Septembrie 2015 17:40 |
|
||
femeia berbec,comportament,compatibilitatea cea mai buna,,, | 1 | De la: ANNITTA10 6 Septembrie 2010 21:17 |
este normal?? | 57 | De la: elisabeta_boia 12 Septembrie 2011 23:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice