ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce poate fi???

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Am si eu o intrebare, poate cineva imi poate da un sfat....in aceasta vara mi-au aparut cateva pete albe pe piept, de marimea unui bob de mazare, poate un pic mai mari...am stat la plaja, sunt bronzata si aceste pete se observa mai mult...poate fi o ciuperca, o alergie ...?? E pt prima data cand imi apar, am stat si anul trecut la soare mult, dar nu s-a intamplat nimic...muncesc intr-un oras de pe litoralul marii Adriatice si sunt des la mare. Sunt f neplacute aceste pete...nu ma deranjeaza decat din punct de vedere estetic, dar si asta e ceva...stie cineva ce poate fi????
  citeaza   raspunde

din cate stiu e o infectie micotica . o colega nu a putut scapa de ele ani la rand. dispareau toamna si reapareau primavara.orice tratament ar fi facut. i-a spus cineva de un aparat cu lumina polarizata,numit bioptron. cu el a scapat. oricum, trebuie sa te duci la medic.
  citeaza   raspunde

Multumesc, si_totusi...voi incerca sa ma interesez pe aici de asa ceva...nu inteleg de unde m-am captusit cu asa ceva...o zi buna in continuare!
  citeaza   raspunde

mergi te rog la un dermatolog ca sa fii sigura ca nu este altceva
  citeaza   raspunde

Altceva??? Oricum imi programez o vizita la un dermatolog...nu merg pe ghicite, nu risc...Multumesc de sfat, o seara placuta!
  citeaza   raspunde

Multumesc celor doua doamne ce mi-au raspuns...am fost la medic, e o boala de piele, Vitiligo ce se accentueaza vara...ma retrag de aici din Forum pt ca am vazut ce a patit o membra ce a pus o intrebare asemanatoare: au sarit cu gura pe ea de parca ar fi facut o crima, luand-o toti de sus , de parca atunci cand stau la chiachere ei e o treaba mai serioasa. Poate au alte drepturi, sunt mai vechi aici, mai EDUCATI...poate..oricum, multumesc !
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: