care este opinia voastra despre barbatii romani?

De la: garbo101426, la data 2016-12-13 16:24:08
Ar fi interesant de auzit totusi si punctul de vedere al sexului 'opus'...
Nu de alta, da experientza mea de-o viata imi confirma ca in 99,9(9)% dintre cazuri nu doar barbatii ...'e' porci!


Ba, mai mult, studiile sociologice arata f. clar ca rata de 'supravietuire' mai buna/mai mare a femeilor maritate nu se datoreaza faptului ca barbatii lor au fost alcoolici intratabili, curvari invederati, fumatori fara scapare, avizi de jocurile de noroc sau pornografie, mincatori nestapiniti de carne rosie, dulciuri si grasimi nesanatoase ci, in mult mai mare masura, au devenit si ei la rindul lor 'victime' ale traiului in comun, chiar alaturi deee...

...scorpia cindva mult-iubita!


Altfel nici nu s-ar explica de ce unor muieri le mor barbatii cu ani buni inainte de pensionare iar ele o duc bine-merci pe urma, mai bine ca in timpul mariajului.

Si - totalmente ... ne-Julieta-n! - nu s-au gindit nici macar un moment saaa...

...se sinucida din prea marea dragoste ce i-au purtat-o barbatului!



Te asigur ca femeile adevarate, care au trait o iubire reala, mor sau se sinucid intr-un fel sau altul si cele slabe, chiar la modul propriu, dupa moartea defunctului sot/iubit. Doar sa fi fost el unicul in inima ei sau dimpotriva, la cele plangacioase, corelat cu motive legate de supravietuire ...daca ai capacitatea si bunul simt sa intelegi.
Camil5y8
Postat pe 13 Decembrie 2016 20:22
Si cum ai enuntat un aparent nonsens: "din prea marea dragoste ce i-au purtat-o..." adica ele, scorpiile...Tin sa-ti spun ca nu devine vreuna scorpie peste ani ci ori era asa! si n-a vazut-o indragostitul sau imbroboditul, ori i se acreste doamnei de teatrul cu "iubirea" ce i-o purta acestuia si decide sa dea cartile pe fata, ori e chiar el vreo scorpie, caz in care se cam anuleaza procentul de 99,9(9)% din cazuri.
Camil5y8
Postat pe 13 Decembrie 2016 20:54

Prostii, raii si nemernicii (mortala combinatie dintre prosti si rai!) pt. ca nu au NICIODATA opinii personale reale si nici principii sanatoase de ... 'buna practica sociala', ajung invariabil sa se auto-intromisioneze in comentariile celorlalti - precum, sorry, musca-n c_uru' vacii - fara sa aiba vreodata nici cea mai mica tangentza tocmai cu ... invocatul fiu LEGITIM al Liberului Arbitru, Altetza Sa...

...BUNUL SIMTZ !!!


garbo101426
Postat pe 13 Decembrie 2016 20:55
Ce principii de buna practica sociala se incalca?!? Din moment ce eu doar enunt, din principiu, iar tu pari generalisim scarbita de realitatea care totusi nu e nici mai roz dar nici mai lugubra decat ceea ce putem alege si trai ....
Camil5y8
Postat pe 13 Decembrie 2016 21:01
Te asigur ca femeile adevarate, care au trait o iubire reala, mor sau se sinucid intr-un fel sau altul si chiar la modul propriu, dupa moartea sotului. Doar sa fi fost el unicul in inima ei pe cand dimpotriva, cele slabe, corelat cu motive legate de supravietuire ...daca ai capacitatea si bunul simt sa intelegi.
Camil5y8
Postat pe 13 Decembrie 2016 23:07
101426, de ce i-ar pasa unui barbat care iubeste de incapacitatea de a iubi sincer a fapturii femeiesti, in general?!? Daca ar avea propriul univ. de iubire, cu ce l-ar deranja lipsa iubirii din partea celor 99,9((9)% dintre femei??
Da, multe sunt proaste, penibile, scorpii, dar daca una iti sta alaturi si, mai mult, dovedind contrariul a ceea ce credeai tu, nu-i de ajuns?
Camil5y8
Postat pe 14 Decembrie 2016 08:31

Simplul 'stat alaturi' - din obisnuintza, din comoditate/'comoditatzi', datorita copiilor sau doar din incapacitatea de a decide cu adevarat pt. tine insuti - nu e dovada nici de dragoste, nu slujeste intelegerii superioare a ratziunii de a fi a unui cuplu si nici macar semn de normalitate n-are cum sa fie!



...Indiferent care ar fi 'jumatatea' invocata!


garbo101426
Postat pe 14 Decembrie 2016 11:58
Asta spun si eu, numai ca vinovata de stat in cuplu, fara a trai dupa ratiuni superioare, dar cu adevarat superioare! desi le doreste, nu e (neaparat) "jumatatea" necorespunzatoare, dar multumita cu obisnuinta, ci "jumatatea" cealalta.
Camil5y8
Postat pe 14 Decembrie 2016 13:43
Nu numai barbatii, ci romanii sunt jalnici. Suntem ca popor, lipsiti de un minim de finete, de bunatate, de altruism, celebra ospitalitate romaneasca tine de uzantele gazdei, cand ii vin oaspeti. Adica de a crea impresie. Nu suntem umani, multi nu fac din suflet si asta se vede foarte bine in relatia barbat-femeie, unde relatiile sunt lipsite de daruire, de romantism firesc, nu fortat, de rafinament, de dragoste pura, la fel si intre prieteni... Un popor had, egoist, vaduvit genetic de bunatate. Dar chiar si asa, mai putem invata sa ne intelegem unii pe altii...
Camil5y8
Postat pe 15 Decembrie 2016 14:38
Si lucrurile anterior spuse, se observa din ce postati, cei mai multi.
Camil5y8
Postat pe 15 Decembrie 2016 14:56
Chestia ca romanii nu motivează oamenii sa muncească, sa dea salarii decente, toți când ajung patroni vor doar sa se îmbogățească de pe spinarea la alții,
Te poți îmbogății și pe cale Contructive, sa motivezi angajatul prin salar motivat,
Vor reguli de la politicieni,

Dar romani cred ca se urăsc dau un vina pe alții pt condiția lor sociala,
Da de unul singur nu poți face nimic,
ingerasulluptor1
Postat pe 16 Decembrie 2016 23:28
România este o tara neproductiva pt ca oamenii sunt prost plătiți, și în rest cui îi place sa muncească gratis,

Dacă oamenii ar fii mai platiti cred ca ar fii mai motivați sa muncească, ,
Dar Nu înțeleg, patronii pot da salarii mai mari, doar nu îi o obliga politicienii sa plătească așa de prost angajați,i,
,
ingerasulluptor1
Postat pe 16 Decembrie 2016 23:34
Nu Înțeleg De Ce Romanii Nu Pot Gândi PRODUCtIV Și CONTRUCTIV,
Salarul motivează oamenii sa muncească,
Romanii sunt doar niște comuniști flamanzi,
ingerasulluptor1
Postat pe 16 Decembrie 2016 23:39

"Da-i unui barbat mana libera şi te vei trezi cu ea prin toate locurile" ca la ai nostrii la nimenea
Iata un exemplu de barbat care te scarbeste, si te impinge sa cauti pe alte meleaguri

In fiecare vineri dupa-amiaza prietena se gasea fata in fata cu sotul ei la masa din bucatarie, ambii obositi si dandu-si seama ca iar vor incepe circul saptamanal.
"Comoara mea" care vesnic afisa un zambet intelegator, idiot ce facea sa i se revolte stomacul, de data asta s-a hotarat sa ia atitudine."Cand ai sa faci curatenie in baie?"..."Dar eu nu am facut curatenie in baie niciodata".Isi lua o bere din frigider, o privea provocator si pleca de acasa. Certurile se sfarsit mereu asa.

O fi ruda cu Decebal, sau cu Traian, sau undeva pe la mijloc
ulygarbo
Postat pe 27 Martie 2017 18:47
garbo101426
Postat pe 27 Martie 2017 18:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa fac sa ma caute 50 De la: quasaria 18 Septembrie 2009 22:34
Cu cine poata fi fericita o capricoarna? :p 3 De la: claudescu 4 Octombrie 2009 16:11
cel mai prost barbat 18 De la: anakin 9 Decembrie 2009 00:36
Dragoste sincera sau prefecatorie? 512 De la: erjike60 16 Ianuarie 2010 21:06
Cum poti iubi din nou?Ca prima data? 106 De la: xenaprintesarazboinica 23 Septembrie 2014 10:24
Setari Cookie-uri