De la lume adunate si cu drag la Garbo date...

--------------------------------------------------------------------------------

Legea lui Slous:
Dac ndeplineti o sarcin prea bine, vei rmne cu ea pe cap.

Legea lui Franko privind locul de munc:
Dac-i place ceea ce faci, probabil c faci ceea ce nu trebuie.

Prima capcan a geniului:
Nici un ef nu va pstra un subaltern, care are dreptate tot timpul..

Legea lui Raphel referitoare la afaceri:
Cu ct angajaii au mai puin de lucru, cu att vor lucra mai ncet.

Maxima biroului:
Telefonul nu sun niciodat, cnd nu ai nimic de fcut.

Legea lui Otto:
ntotdeauna faci ceva lipsit de importan cnd eful trece pe la biroul tu.

Legea lui Chapman:
Dac nu poi s-i termini treaba n primele 24 de ore, lucreaz noaptea..

Regula lui Harry:
Cnd nu tii ce s faci, mergi grbit i ia-i o min ngrijorat.

Concluzia coridorului:
Poi s te duci oriunde, dac ai o min serioas i duci cu tine un dosar.


7 miracole la brbai:

1. Toi brbaii sunt al dracului de ocupai.
2. Dei suntem ocupai, avem vreme de femei.
3. Dei avem vreme de femei, nu prea ne intereseaz de ele.
4. Dei nu prea ne intereseaz femeile, tot timpul avem una lng noi.
5.. Dei tot timpul avem una lng noi, ne mai "dm" i la alta sau altele.
6. Dei ne mai dm la alta sau altele, ne enervm dac femeia cu care suntem ne prsete.
7. Dei femeia cu care suntem ne prsete, tot nu nvam din greelile pe care le facem (i tot ne mai dm la altele).

7 miracole la femei:

1. Pentru o femeie, este tot timpul important securitatea "material".
2.. Dei este important a supravieui din punct de vedere material, ele tot timpul i cumpr haine scumpe.
3. Dei ele tot timpul i cumpr haine scumpe, niciodat nu au cu ce s se mbrace.
4. Dei ele spun c nu au niciodat cu ce s se mbrace, tot timpul se mbrac frumos.
5. Dei tot timpul se mbrac frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "crpa veche".
6. Dei ele zic c este doar o "crp veche", se ateapt de la tine s le faci complimente.
7. Dei tu ncerci s le faci complimente, ele nu te cred niciodat.



Sunt femei care, n loc s-i fac s sufere pe mai muli brbai, aa cum e firesc, se concentreaz asupra unuia pn l extermin.
Acestea se numesc "fidele"..







A fost o dat un evreu nelept.. i zicea el c totul se poate reduce la ce ai n cap. l chema Solomon.

Dup el, a venit un alt evreu nelept. i zicea el c totul se poate reduce la ce ai n inim. l chema Isus.

Dup el, a venit un al treilea evreu nelept. i zicea el c totul se poate reduce la ce ai n stomac. l chema Marx.

Dup el, a venit un al patrulea evreu nelept i a zis c totul se poate reduce la ce ai ntre picioare. l chema Freud.

La sfrit, a venit un alt evreu, mai nelept dect toi (pe nume Einstein) i a zis: "Totul e relativ".



Luna_in_capricorn
Postat pe 10 Septembrie 2010 18:39

Cred ca trebuie,sa ne gindim mai mult,noi,romanii nu sunt nici buricul pamintului,nici cei mai mari credinciosi,as spune ca suntem chiar ipocriti,daca va fi asa, sau nu , vom trai si vom vedea ,insa trebuie ca noi cei care fiintam pe aceste paminturi,sa fim mai responsabili cu noi insine cit si cu mediul in care traim.Am ZIS!!


Ce a prezis, n 1940, clarvztorul american Edgar Cayce (18.03.1877 - 1945)?



Sfritul lumii va ncepe cu un mare cutremur n America de Sud i cu o erupie vulcanic n Islanda. Dup erupiile vulcanice din Islanda, vor exista din ce n ce mai multe cutremure i erupii vulcanice, iar urmtoarele locuri n care vor avea loc erupii vulcanice vor fi Italia i Grecia. Dac vor exista mari activiti ale vulcanilor n Islanda, Italia sau Grecia, atunci n coasta de sud a Californiei i toate zonele cuprinse ntre Salt Lake i sudul Nevadei vor fi cuprinse n urmtoarele luni de inundaii i cutremure.



[...] Ținnd cont i de prezicerile strvechi privind sfritul lumii n 21 decembrie 2012, am cerut prerea unui astrolog. Rspunsul pe care l-am primit este uluitor: n timp ce pentru toat lumea va fi ru, pentru Romnia va fi, n mod miraculos, bine! Desigur, toi cei care au prezis pn acum sfritul lumii, fie la anul 1000, fie n 2000, la eclips etc., s-au nelat. Dar e suficient ca ei s aib dreptate o singur dat... Celebrul astrolog romn Stavrou ne-a explicat la ce ar trebui s ne ateptm n anii 2010, 2011 i 2012.



Anul viitor



Linitea de dinaintea furtunii Anul acesta este al tigrului, dup zodiacul chinezesc, i este unul al nesiguranei, al schimbrilor brute, al descrcrilor emoionale violente. Suntem abia la nceput i au avut loc deja cteva cutremure catastrofale, o tragedie aviatic n care a murit elita Poloniei i erupia unui vulcan islandez ai crui nori de cenu amenin s provoace n Europa o iarn vulcanic aa cum a fost cea din 1816, numit i anul fr var. Rcirea puternic a climei a dus atunci la distrugerea aproape total a culturilor. Urmarea a fost sinistr: 80.000 de europeni au murit de foame. De-abia anul viitor, anul iepurelui, va fi unul linitit, un an al pcii, al armoniei spirituale. Dar nu va fi dect linitea de dinaintea furtunii, pentru c 2012, anul dragonului de ap, este unul al catastrofei. Din punct de vedere astrologic, deci, nu e bine.



Romnia, centrul spiritual al omenirii



Aceste date se suprapun peste prezicerile vechi, ale mayailor, ale chinezilor i ale lui Nostradamus, care dau cu exactitate data de 21 decembrie 2012 drept sfritul lumii sau sfritul modului de via pe care l avem acum. Dincolo de preziceri, astronomii tiu cu certitudine c n 2012 planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul galaxiei Calea Lactee, din care facem parte. Oamenii de tiin spun c evenimentul ar putea modifica ADN-ul uman.



"Pentru Romnia, anul 2012 arat, din punct de vedere astrologic, un Soare n progresie suprapus peste Ascendent. Este unul din cele mai importante puncte de realizare material i spiritual. Asta nseamn c, n timp ce pentru restul lumii vine sfritul, pentru Romnia vin vremuri bune. "



Foarte interesant e faptul c aceste date se suprapun perfect peste profeiile indianului Sundar Singh. El a spus, cu o sut de ani n urm, c la sfritul lumii, Romnia va deveni cel mai important centru spiritual al omenirii, iar Bucuretiul va deveni Noul Ierusalim. Oraul va avea 7 kilometri, fa de 22 de kilometri ct are acum. Deci o treime din actuala capitala. Astrologic, asta se poate ntmpla doar n 2012", ne-a spus astrologul Stavrou.



Sundar: Romnia va trece prin multe transformri

"n acele timpuri de mari schimbri, un sfert din omenire va disprea fulgertor, iar dup aceasta, la a doua ncercare, din cei rmai n via i ngrozii se vor suprima nc aproape un sfert, restul se vor orienta trup i suflet ctre Dumnezeu - de la cel aflat la snul mamei i pn la cel mai ndrjit tiran ce pete pe scoara pmntului. Romnia va trece prin mai multe faze de transformri fundamentale, devenind, n cele din urm, graie spiritualizrii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul Nou Cannan , iar Bucuretiul se va transforma ntr- un centru esenial al acestui foc. Capitala, polul spiritual al planetei, va fi aproape n ntregime reconstruit, rmnnd n cele din urm o aranjare de construcii, n form inelar, avnd 7 kilometri n diametru i va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil Nou Ierusalim pmntesc".



Sundar Singh (1889- 1929) a fost un sfnt hindus, convertit la cretinism. El a fcut o cltorie n Europa. Profeiile lui, realizate n jurul anului 1920, au uimit lumea la vremea respectiv pentru c fceau referiri precise la o ar puin cunoscut: Romnia.



*



Țara noastr a fost leagnul civilizaiei


Cercetrile arheologice ale ultimelor decenii au artat c Romnia a fost din timpuri strvechi centrul evenimentelor care au schimbat faa lumii.

- Scrierea s-a inventat n Ardeal. n localitatea Trtria, Alba, au fost descoperite, n 1961, trei tblie de lut ars, realizate pe la 4.500 .Hr. Dou sunt acoperite cu semne cu caracter pictografic, cu peste un mileniu anterioare celor sumeriene. Conform arheologului american Maija Gimbutas, (1921-1994), asta nseamn c scrierea a fost inventat n Romnia, de unde s-a rspndit n lume.

- Potopul a avut loc n Marea Neagr. Geologii americani W. Ryan i W. Pitman susin c Potopul a avut loc n Marea Neagr. Teoria a fost confirmat parial de cercetrile arheologului R. Ballard, celebrul descoperitor al epavei Titanicului.



sursa: Libertatea

Profetia celebrei Vanga despre Romania

PROFETIA DESPRE ROMANIA

Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete. Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.

Vanga a spus: :"Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj pe care am indatorirea sa-l transmit le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor."



Textul predictiei este acesta:

"Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!
In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui."



Anul 2005 a trecut... mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.

Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta. Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.

Luna_in_capricorn
Postat pe 10 Septembrie 2010 18:43
Banc

-Tata, un copil azi la scoala m-a facut poponar.
-Pai te duci si-i dai un pumn direct in fata!
-Da tata, dar e asa dragut...


Miorita la diferite popoare:
Francezi: ciobanii nemti l omoara cu sange rece pe ciobanasul francez, dupa ce acesta ncercase sa se predea. Dupa 50 de ani, istoriografia franceza inverseaza datele si inventeaza miscarea de rezistenta pornita de Miorita.

Americani: Cei doi ciobani l dau n judecata pe al treilea pentru faptul ca este ilegala detinerea unei oi vorbitoare. Hollywood-ul preia povestea si o transforma ntr-o drama cu avocati. Denzel Washington ia Oscarul pentru rolul ciobanasului.

Germani: Uciderea ciobanasului moldovean este planificata pentru ora 23:57. Acesta ntarzie doua ore si nemtii, suparati pe lipsa de seriozitate a romnilor, pleaca. Si ciobanasul si Miorita scapa, dar pierd investitori.

Olandezi: Trei ciobanasi fumeaza iarba Deodata, apare o oaie vorbitoare

Bulgari: Miorita vorbeste de una singura. Cei trei ciobani sunt pe litoral, ca e mai ieftin ca la romni

Englezi: Vremea urta mpiedica desfasurarea asasinatului. Discovery Channel si BBC fac un documentar despre crima ipotetica. Ziarele Englezesti tuna mpotriva ciobanilor mioritici ce ar putea emigra pe Insula.

Rusi: la fel ca la romni, numai ca toata lumea e beata, inclusiv oaia.

Japonezi: Mio Ritsa e o mare corporatie japoneza multinationala. Cei trei lucreaza acolo. Nu se ntmpla nimic, toata lumea e fericita, toata lumea munceste.

Arabi: Cei trei ciobani mannca oaia. Apoi ard steaguri americane si pleaca la Jihad.

Italia: Cei trei se mira ca Miorita vorbeste. Locul este transformat rapid ntr-un punct de atractie pentru turistii straini.

Coreea de Nord. Oaia este prezentata ca o victorie a comunismului. Cei trei ciobani sunt trimisi la munca silnica.

Luna_in_capricorn
Postat pe 10 Septembrie 2010 18:47
Odata, o maimuta din neamul Anecdotic
Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic,
A zis: Atentiune! Sunt foarte afectata!
Tot circula o vorba, deloc adevarata
Ca omul ar descinde din buna noastra rasa.
Ba chiar ideea asta mi pare odioasa!
Si, zau, savantul Darwin , tot neamul ni-l jigneste
Cnd spune cum ca omul cu noi se nrudeste!
Ati pomenit vreodata divorturi printre noi?
Copii lasati pe drumuri sau arme de razboi?
Am inventat, noi, cipuri si alte dracarii?
Insemne sataniste, otravuri, smecherii?
Vazut-ati pe vreunul, retras n jungla deasa,
Ca sa scorneasca arma distrugerii n masa?
Tot ce lasam n urma, cnd mai sarbatorim,
E biodegradabil. Natura o-ngrijim.
Iar omul otraveste, n fiecare zi,
Paduri, cmpii, si ape, si zarile-azurii ...
N-avem starlete porno sau dive-travestiti,
Si, orisice s-ar zice, nu suntem trogloditi!
Cine-a vazut n hoarda la noi bolnavi mintali,
Drogati, lacomi de snge sau homosexuali,
Escroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie?
n neamul nostru nobil nu vezi asa prostie!
Noi n-avem mafii crude n stirpea noastra-aleasa,
Nici teroristi, nici dogme, nici luptele de clasa..
Ct am batut eu jungla, scuzati, n-am observat
n obstea maimuteasca vreun cocotier privat.
Urmnd calea cea buna si, evident, corecta,
Adolescentii nostri parintii si-i respecta.
n ierarhia noastra, cum e firesc si drept,
Devine sef acela viteaz, agil, destept,
Capabil viata obstei s-o tina, s-o pazeasca,
De rele si primejdii turma sa si-o fereasca ...
Adesea seful nostru si risca mndra blana,
Ca turmei sa-i gaseasca loc de dormit si hrana.
Pe cnd, priviti ! La oameni, fereasca Domnul sfnt,
Sefi sunt cei fara suflet si fara de cuvnt,
Corupti, vicleni, jigodii, cu gura ct mai mare,
Nebuni dupa putere si dupa bunastare!
De turma lor n-au grija nici ct un bob de mei,
Conteaza doar averea si nmultirea ei.
Nu veti vedea vreodata, ct soarele si luna,
O minte de maimuta dospind n ea minciuna.
La om, tot ce nseamna minciuna, intrigi, ura
Sunt legi de referinta, a doua lui natura.
Chiar dac-as fi silita de vreun laborator,
N-as deveni vreun Iuda ori vreun informator...
Si iata nc-un lucru din lumea mea, frumos:
La noi nu se ntmpla razboi religios,
Nici sfinte inchizitii, nici libertati n lanturi,
Nici chefuri dupa care sa ne culcam prin santuri,
Nici ordine mondiala, si nici nationalism,
Si nici vreo ndoiala ce-aduce a ateism ...
E-adevarat ca omul, acest biped gunoi,
Arata ca maimuta, dar n-a descins din noi!
Luna_in_capricorn
Postat pe 10 Septembrie 2010 18:56
HAi s dm mn cu mn
S furm tot ce s-adun,
S-nvrtim hora hoiei
Pe pmntul Romniei!

Ordinea i cinstea piar!
Piar fraierii din ar!
ntre noi s nu mai fie
Dect jaf i smecherie!

Contu-n banc de te ine
Vino s te prinzi cu mine
La hoie cu unire
i pe funcii cu-nfrire!

Unde-i unul nu-i putere
S se pun de-o avere,
Unde-s doi puterea crete
i ara se prduiete!

P-amndoi n fund ne doare
C n haos ara moare.
Eu i-s frate, tu-mi eti frate,
S furm ct se mai poate!

n guvern hai cu grbire
S-l secm dintr-o sorbire,
Ca s creasc banu' mare
Mai rapid n buzunare.

Dm poman -un picot
Prostului cu drept de vot
C oricum n Romnia
Noi facem paranghelia.

Luna_in_capricorn
Postat pe 10 Septembrie 2010 19:00
Eugenia Davidasvili, cunoscuta azi in intreaga lume ca Djuna (Giuna), s-a nascut pe 22 iunie 1949, in Georgia.

S-a afirmat atat prin eficienta tratamentelor sale, cat si prin acuratetea diagnosticelor, testele efectuate la Washington Research Center aratand o acuratete de 97% in diagnosticare.

In prezent, Djuna detine o clinica extrem de solicitata in Moscova. De-a lungul carierei sale, Djuna a fost preocupata si de formarea de noi terapeuti. Djuna Davitasvili este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni.


Dar nu despre persoana sau personalitatea vestitei vindecatoare vom vorbi mal jos, ci vom reproduce - fara comentarii - o serie de sugestii si retete pentru terapia (sau profilaxia) diverselor afectiuni ce macina astazi lumea vie. Sunt, de fapt, reguli de viata general valabile, bazate exclusiv pe ceea ce ne ofera natura.

Alimentatia sta la baza sanatatii, prin modul in care stim sau nu sa o facem prin prisma ratiunii, si nu doar a pornirilor instinctuale. Djuna identifica trei categorii mari de alimente, dupa cum urmeaza:

1. carne, peste, zeama de carne, oua, fasole (bob), ciuperci, nuci, floarea soarelui (seminte), vinete.
2. verdeata, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grasimi, ulei vegetal.
3. paine, peste, fainoase, orez, cartofi, zahar, miere de albine.

Pentru curatirea organismului de substantele daunatoare acestuia, introduse in corp prin alimentatia curenta, trebuie sa se tina seama de cateva reguli usor de respectat.

- Categoria nr. 1 de alimente reprezinta acizii, iar categoria nr. 3 - bazele. Nu se amesteca la aceeasi masa alimentele din categoria 1 cu cele din categoria 3.
- Se pot combina categoria 1 cu categoria 2 sau categoria 2 cu categoria 3.
- Diferenta dintre mesele acide si cele bazice trebuie sa fie de minimum 3 ore.
- In curatirea organismului, lactatele sunt excluse.
- Nu se bea apa in timpul mesei, ci abia la o ora dupa aceasta.
- Tot cu o ora mai tarziu se pot consuma si fructe, intrucat ele se digera mai repede decat restul alimentelor.
- Pe langa alimentele enumerate mai sus, dimineata si seara se consuma cate un catel de usturoi.
- Curatirea organismului se face, de preferinta, in luna iunie.

Curatirea limfei si a sangelui

Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in care s-a dizolvat sare amara, atat cat sa fie baubila. Se prepara un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml). La o ora dupa ce s-a baut solutia de sare amara, se beau 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de apa fiarta si racita. Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita) se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul dureaza 3 zile, perioada cand nu se mananca si nu se bea nimic altceva.

Curatirea ficatului

Timp de 2 zile, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. In a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 pe partea dreapta, cu o sursa de caldura (perna electrica) sub ficat. Se prepara un amestec din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri zeama de lamaie, care se bea din sfert in sfert de ora, pe durata a circa 2 ore. Cantitatea totala trebuie sa fie de 300 ml ulei de masline si 300 ml zeama de lamaie. A doua zi de dimineata se face clisma, care va elimina toate reziduurile de la ficat.

Curatirea rinichilor (calculi renali)
Pe parcursul unei saptamani, nu se mananca decat pepene verde cu paine neagra. In ziua a saptea, intre orele 2 si 3 (noaptea), se face o baie calda, cu corpul cufundat in apa pana la gat si se mananca pepene verde rece. Dupa circa o ora, vor fi eliminate pietrele. Eventual, procedura se repeta dupa doua saptamani.

Curatirea articulatiilor de saruri (spondiloza, artrita, poliartrita)



Se fierb 5 g foi de dafin in 300 ml apa, timp de 5 minute, dupa care se tin intr-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita. Tratamentul dureaza 3 zile, insotit de alimentatie de regim, dar o singura data pe an.

Elixirul tineretii (indicat in special persoanelor care au probleme legate de inima si de circulatia sangelui)
Se piseaza foarte bine 300 g usturoi, intr-o piulita de lemn. 200 g din cantitate se scot de la fundul vasului si se pun intr-un borcan de sticla, impreuna cu 200 ml alcool de 90º. Se inchide bine si se tine 10 zile la macerat. Tratamentul va dura 11 zile, cu o jumatate de ora inaintea fiecarei mese, preparatul luandu-se in cate 20 ml lapte rece, dupa cum urmeaza:

ziua 1 - 2 picaturi dimineata (D), 2 picaturi la pranz (P), 2 picaturi la cina (C);
ziua 2 - 4 D, 5 P, 6 C;
ziua 3 - 7 D, 8 P, 9 C;
ziua 4 - 10 D, 11 P, 12 C;
ziua 5 - 13 D, 14 P, 15 C;
ziua 6 - 15 D, 14 P, 13 C;
ziua 7 - 12 D, 11 P, 10 C;
ziua 8 - 9 D, 8 P, 7 C;
ziua 9 - 6 D, 5 P, 4 C;
ziua 10 - 3 D, 2 P, 1 C;
ziua 11 - 25 D, 25 P, 25 C.

O reteta relativ mai simpla se bazeaza pe amestecul obtinut din 500 g usturoi pisat, cu zeama de la 24 de lamai. Se pune intr-un borcan, se acopera cu tifon si se tine 24 de zile, amestecandu- se periodic. Se consuma cate o lingura la o jumatate de pahar cu apa, seara, inainte de culcare.

Anexite, fibrom, boli vaginale

Se toaca marunt ceapa, se pune intr-un tifon si se unge acest tampon cu unt nesarat. Se introduce in vagin, noaptea. Acelasi procedeu se poate face cu untura de gasca.

Boli de plamani (tuberculoza, bronsita etc.)
Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 capatani de usturoi, pisate si 5 lamai tocate in masina, amestec care se lasa 7 zile la macerat. Se consuma cate 4 linguri, seara, inainte de culcare, inghitindu-se foarte incet.

Hipertensiune

In fiecare dimineata se consuma o sfecla rosie coapta. Seara - o salata din sfecla rosie cruda, usturoi, morcov ras si ulei.

Reumatism
Se pun, intr-un borcan de 0,5 l, rame, intr-un strat de circa 2-3 cm grosime. Peste ele se toarna gaz sau alcool, atat cat sa le acopere cu 2 cm si se tin la soare 7 zile. Tratamentul propriu-zis consta in frectii pe zonele afectate cu gazul (alcoolul) respectiv.

Spondiloza (lumbago)

Se aplica la cald frunze de brusturi, cu partea nelucioasa pe locul dureros. O alta procedura - dintr-un amestec obtinut din ridiche neagra tocata marunt si o capatana de usturoi pisat, aplicat pe locul respectiv.

Scleroza vasculara cerebrala

Se rade marunt o lamaie si se amesteca cu macese (un pahar), rachitica (un pahar) si miere de albine (un pahar). Se iau cate 20-40 g inainte de masa. De asemenea, acelorasi bolnavi li se recomanda ceaiul din radacina de patrunjel sau 20 g scoarta de scorus fiarta in 0,5 l apa, timp de 2 ore si bauta zilnic, de 2-3 ori cate o lingura.

Varice (tromboflebita)
Timp de 20 de zile, se imbraca piciorul de la coapsa pana la talpa cu frunze de varza alba incalzite bine si unse o seara cu miere, o seara cu alcool de 90s, alternativ. Se infasoara cu prosoape calde si se doarme in acest fel.

Hemoroizi

O procedura simpla consta in taierea unui cartof in fasii (de forma supozitoarelor! ), care se ung cu ulei si se tin in anus cat mai mult. Acelasi lucru se poate face cu un catel de usturoi uns cu saliva si tinut pe toata perioada noptii.

Prostata, impotenta
E recomandabil sa se consume mult praz, precum si ceaiul de ghimpe si busuioc. Daca boala vine pe fond nervos, se pun circa 750 g gheata intr-un tifon impaturit in opt si se leaga. Compresa se tine un minut la baza creierului, un minut la inima si un minut pe organele genitale. Se repeta procedura de 4-5 ori pe zi.

Sursa: Revista Magazin

Luna_in_capricorn
Postat pe 15 Septembrie 2010 19:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatii inter etnice 15 De la: sora_ilsi 7 Ianuarie 2010 21:45
De ce credeti ca copiii intr-o familie copie gandirea tatalui,pt ca el seful intr-o familie datorita ca este mai puternic psihic decat femeia,chiar daca este un betivan si nu aduce bani casa dar vrea sa fie seful 135 De la: dor72_ 21 Ianuarie 2012 15:08
juramant de nunta 79 De la: pik_nik 21 Iunie 2009 10:32
Ce este mai important : sa avem grija de copiii nostri sau sa plecam la munca in strainatate ? 82 De la: Argentina_Malcea_1 28 Mai 2014 11:55
o parere va rog:* 47 De la: garbo_9056 11 Decembrie 2012 17:50
Setari Cookie-uri