Totul a inceput de 2 saptamani cand am inceput sa am mancarimi si usturimi in zona genitala. Am luat o crema si cu spalaturi externe cu bicarbonat si ceai de musetel mi-a trecut.Dupa o saptamana am incercat sa am un contact sexual cu prietenul meu, dar la penetrare am simtit durere si o arsura f puternica asa ca am renuntat. Dupa 2 zile am inceput sa am niste scurgeri lichide de culoare maronie iar dupa inca o zi acele scurgeri s-au transformat in sangerare. Mentionez ca ultima oara am avut menstruatie luna trecuta pe iulie 22. Deci ar fii prea devreme sa fie vorba despre o menstruatie, cred eu. Ce parere aveti? Va rog raspundeti , sunt foarte ingrijorata. p.s. sangerarea nu e abundenta . |
||
Andaine Postat pe 11 August 2010 12:20 |
||
---|---|---|
du-te la un control ginecologic medicul este in cea mai mare masura sa iti spuna ce sa faci |
||
tusi_Oli Postat pe 11 August 2010 12:52 |
||
...ca doar pentru asta exista ginecologi!! | ||
|
||
walkiria Postat pe 11 August 2010 13:23 |
||
really walki? si io care ma gandeam ca pentru asta exista... garbo ca doar nu degeaba au emigrat mai toti medicii in alte tari... |
||
Thor_again Postat pe 11 August 2010 18:19 |
||
thorutz maica....e drept ca pe garbo se trateaza toate bolile....de cap... o fi fost vorba de sangerare la cap??? hai mai....ca tre sa ma castige si medicii astia un ban....poate ne dau comision ca indrumam lumea spre ei |
||
walkiria Postat pe 11 August 2010 18:26 |
||
Ce parere aveti? du-te ,mai fata la MEDIC!!! ce?!? de cand garbolica da consultatii in "privata" |
||
LILO Postat pe 11 August 2010 18:31 |
||
In primul rand, de prima data nu trebuia sa te tratezi singura si mergi la medic. O fi din cauza tratamentului. Macar acum mergi la doctor. | ||
Doara Postat pe 11 August 2010 18:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum credeti ca ar trebui sa ne comportam cu un copil hipersensibil?Cum sa-l educam pentru a-l face mai puternic? | 17 | De la: garbo_11426 18 Aprilie 2013 21:45 |
Psoriazis | 2 | De la: stefanstancu 25 Februarie 2011 22:15 |
club bamboo | 11 | De la: zambila 16 Noiembrie 2009 11:47 |
|
||
AM NEVOIE DE AJUTOR! | 1 | De la: riana65 27 August 2008 19:04 |
Psoriazis | 28 | De la: garbo_446242 14 Iulie 2017 16:22 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani