Totul a inceput de 2 saptamani cand am inceput sa am mancarimi si usturimi in zona genitala. Am luat o crema si cu spalaturi externe cu bicarbonat si ceai de musetel mi-a trecut.Dupa o saptamana am incercat sa am un contact sexual cu prietenul meu, dar la penetrare am simtit durere si o arsura f puternica asa ca am renuntat. Dupa 2 zile am inceput sa am niste scurgeri lichide de culoare maronie iar dupa inca o zi acele scurgeri s-au transformat in sangerare. Mentionez ca ultima oara am avut menstruatie luna trecuta pe iulie 22. Deci ar fii prea devreme sa fie vorba despre o menstruatie, cred eu. Ce parere aveti? Va rog raspundeti , sunt foarte ingrijorata. p.s. sangerarea nu e abundenta . | ||
Andaine Postat pe 11 August 2010 12:20 | ||
---|---|---|
du-te la un control ginecologic medicul este in cea mai mare masura sa iti spuna ce sa faci | ||
tusi_Oli Postat pe 11 August 2010 12:52 | ||
...ca doar pentru asta exista ginecologi!! ![]() | ||
walkiria Postat pe 11 August 2010 13:23 | ||
really walki? ![]() ![]() ca doar nu degeaba au emigrat mai toti medicii in alte tari... ![]() | ||
Thor_again Postat pe 11 August 2010 18:19 | ||
thorutz maica....e drept ca pe garbo se trateaza toate bolile....de cap... ![]() ![]() ![]() o fi fost vorba de sangerare la cap??? ![]() ![]() hai mai....ca tre sa ma castige si medicii astia un ban....poate ne dau comision ca indrumam lumea spre ei ![]() ![]() | ||
walkiria Postat pe 11 August 2010 18:26 | ||
Ce parere aveti? du-te ,mai fata la MEDIC!!! ce?!? de cand garbolica da consultatii in "privata" ![]() | ||
LILO Postat pe 11 August 2010 18:31 | ||
In primul rand, de prima data nu trebuia sa te tratezi singura si mergi la medic. O fi din cauza tratamentului. Macar acum mergi la doctor. | ||
Doara Postat pe 11 August 2010 18:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce poate fi??? | 7 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:40 |
Caut un camin spital | 11 | De la: beatrix28 2 Iunie 2013 19:56 |
ce este sanatatea ? | 19 | De la: catalina-g123 4 Iunie 2017 15:27 |
Acupunctura in Sibiu | 1 | De la: esteticasibiu 12 Martie 2009 02:12 |
Proiectul -Tineri pe picioare-Asociatia Auci | 1 | De la: garbo061708 19 August 2012 15:48 |
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei