cum sa fac sa ma las de fumat? nu stiu ce sa fac...daca nu fumez sunt foarte irascibila si ma enerveaza orice lucru marunt...daca aveti vreo idee care a functionat va rog sa mi-o impartasiti. multumesc
|
||
|
cristina322 Postat pe 10 August 2010 18:15 |
||
|---|---|---|
|
Cum bine stii, dependenta de fumat sta "la mansarda". Deci tu, la mansarda trebuie sa "lucrezi". Prin urmare, iti pot trimite o carticica sa te ajute. Am 2 prietene care asa au reusit. Nu te costa, nu ai nimic de pierdut. Asa ca, daca vrei sa incerci si asa, da o adresa de mail si ti-o trimit. Succes! |
||
|
ses Postat pe 10 August 2010 18:21 |
||
asta e si dorinta mea arzatoare cred ca totul tine de vointa....tre"sa mai fi si tare intelept sa-ti dai seama ca-ti faci rau...cat despre carte cred c-o am si eu E cea pe care refuzi s-o citesti in continuare, de teama c-ai sa te lasi intr-adevar? |
||
|
|
||
|
chanty Postat pe 10 August 2010 18:50 |
||
|
si life kills... in the end. Asa ca de ce sa ma agit.
|
||
|
quasaria Postat pe 10 August 2010 18:56 |
||
|
||
|
bluelight Postat pe 10 August 2010 19:14 |
||
daca e vb de cartea lui allen carr, o am si eu. si chestia e ca in carte scrie ca nu trebuie sa te lasi de fumat pana nu termini de citit...eu m-am apucat de ea acum vreo 4 luni si si acum mai am vreo cateva pagini.. . cred ca de aia le-am lasat...pt cand o sa am curaj sa ma las. cu vointa e mai greu...
|
||
|
minnieme Postat pe 11 August 2010 13:17 |
||
De la: ses, la data 2010-08-10 18:21:04Cum bine stii, dependenta de fumat sta "la mansarda". Deci tu, la mansarda trebuie sa "lucrezi". Prin urmare, iti pot trimite o carticica sa te ajute. Am 2 prietene care asa au reusit. Nu te costa, nu ai nimic de pierdut. Asa ca, daca vrei sa incerci si asa, da o adresa de mail si ti-o trimit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,te rog sa trimiti si pt, 2 persoane adorate dar nu scrie ca eu ti am dat adresa!! ti le trimit pe privat!
|
||
|
Jojolin Postat pe 19 August 2010 00:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu lasati jocurile sa va spurce copii | 41 | De la: daniil_pravoslavnic 23 Iunie 2012 17:09 |
| Concurs BIO - Cosmetics | 1 | De la: AnnaFiction 6 Decembrie 2011 12:57 |
| Ce e cu mine? | 10 | De la: garbo_3867 15 Iunie 2012 23:55 |
|
|
||
| URARI | 27 | De la: garbo_19362 23 Ianuarie 2014 21:16 |
| Fidela sau Infidela? | 341 | De la: tutankhamon 29 August 2010 00:47 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună