Un suflet zbuciumat!

Buna la toti....uite ca e dimineata si nu am mai intrat de mult pe forumul asta, ce ironie.....intru doar cand am nevoie de ajutor si de sfaturile voastre! sper sa nu va suparati pe mine. Am mai scris despre povestea mea trista si incertitudinea care ma apasa zi de zi.......nu o sa ma mai repet si azi. Insa ma simt al naiiiiiiiiiiiiiiiibii de rau si imi pun intrebarea cum reusesc unele femeie sa plece dintr-o relatie ce a durat ani....de unde au puterea asta? Peste 6 zile trebuie sa plec, am primit o oferta bunisoara....si e departe de iubitul meu, e in alta tara. Tin sa mentionez ca nici acum nu ma aflu in Ro....in fine, chestia e ca ma doare sufletul atat de tare, am o stare iurea si ascult de o ora aceiasi melodie.....Insa stiu ca nici asa nu se mai poate continua, pentru cei care nu stiu, sunt cu iubitul meu de aproape 10 ani, il cunosc de la 17 ani, la 20 am plecat la el....de atunci suntem impreuna zi de zi, secunda de secunda.....iar de 3 ani si ceva, eu stau acasa si-l astept in fiecare zi sa vina de la serviciu.... singura in casa, fara prieteni, fara job, fara societate doar rutina zilnica. O sa spune-ti, ca de ce nu-ti gasesti ceva de lucru langa el.....e caz pierdut credeti-ma, in regiunea unde ma aflu e pur si simplu imposibil si eu ca cet. ro nu am inca dreptul la munca! In fine daca se va gasi cineva sa citeascva ce am scris eu aici, insa macar am scris aceste randuri care de fapt nu m-au ajutat cu nimic, la fel de nesigura am ramas si cu aceeasi piatra pe suflet.....Ma simt ca naiba, el stie ca plec si a fost de acord, insa azi dim l-am sunat si i-am zis ca se face tarziu si trebuie sa-mi procur biletul de avion......iar el: Tu stii cel mai bine cum trebuie sa faci! Te las pe tine sa alegi.....tu stii ce-i in sufletul meu! Si a inchis.........
Ce sa fac? sa renunt la aceasta oferta...si sa ma intorc la vechea mea viatza, sa ma innec din nou in singuratate in fiecare zi, unicul meu eveniment sa fie ce mancare sa mai fac azi! Eram nefericita alaturi de el....si acum cand plec sunt si mai nefericita ca-l las.....pentru ca stiu ca asta e sfarsitul, simt....si el simte.....La naiba.
Va multumesc pentru atentie!
sweety25
Postat pe 10 August 2010 10:33
parerea mea..........cred ca ar fi mai bine sa refuzi oferta pentru ca distanta si libertatea desparte oameni, vb in cunostinta de cauza....am trecut prin asa ceva

intervine suspiciunea si nesiguranta....ceva de genul: ochii care nu se vad, se uita
tymbark
Postat pe 10 August 2010 10:57
discuta cu el si relocati-va amindoi undeva unde sa iti fie si tie bine.
quasaria
Postat pe 10 August 2010 19:31
Foarte greu de raspuns! Parerea mea? Ca e bine sa pleci. Asa, vei face ceva important pentru tine. Si tot asa, vei intelege daca este el "omul tau" . Iubirea adevarata nu se opreste niciodata iar distanta pentru sufletele pereche nu are nici o importanta. Bafta! Porneste-te la drum!
Luna_in_capricorn
Postat pe 10 August 2010 22:32
Este intr-adevar o alegere grea. Dar asa cum si tu ai spus....ca a spus el... numai tu stii ce trebuie sa faci. Sau mai bine spus cred ca numai tu esti in masura sa iei decizia care crezi tu ca e mai buna pentru tine. Cu toate, ca la drept vorbind, in ambele situatii ai ceva de pierdut.... deci de suferit.
picaturaderoua
Postat pe 10 August 2010 23:04
difiila alegere......


in primul rand este decizia care iti va schimba radical viata,este alegerea cu care vei merge mai departe.cuvintele spuse de el prin tel arata clar ca te iubeste mult si ca nu isi doreste sa pleci.

il iubesti,iti place ceea ce faci alaturi de el si pentru el NU pleca,poate ca vei regreta ca totul se va termina doar pentru ca ti-ai dorit sa iesi din rutina si crede-ma de asta nu vei scapa niciodata.
anaROBERT
Postat pe 11 August 2010 00:35
Offff, am vorbit cu el de sute ori, ne-am certat de mii de ori pe tema asta....ca ce se intampla cu viata mea?....ca si eu vreau sa traiesc, sa am prieteni, sa un sens in viata, sa ma trezesc dimineata si sa stiu ce am de facut.....nu, sa dormitez in fata comp. Si el tot de atatea ori mi-a zis ca daca ar avea posibilitatea ar fi primul lucru care l-ar face - sa-mi dea ce-mi doresc.....insa e imposibil si partea ce-a mai proasta e ca nici nu stie cat va mai dura situatia asta, adica nu se vede nici o luminitza la capatul tunelului......doar sa apara ceva neasteptat. El lucreaza, are o viata sociala aici, e ocupat de dim pana-n seara, e obosit de la serviciu, il suna tel continuu, iese cad vrea si vine cand vrea. Deci isi traieste viata si eu eu io traiesc pe a lui! Si asta de ani de zile....insa obosesti la un moment dat, incep sa apara intrebarile de cele mai multe ori retorice. Iar iubirea se evapora....cel putin asa credeam , pentru ca altfel nu-mi explic de ce ma simt asa de aiurea daca o sa plec, pentru ca inca nici acuma nu sunt hotarata! In fine, o stare de rahat, sper sa ma hotarasc cumva, pentru ca sincer imi doresc sa plec, mi-am facut atatea planuri si vise, atatea ganduri care mi-au luminat ziua de cand am primit aceasta oferta ......insa ce folos, daca sunt si atatea obstacole, sentimente care ma opresc pur si simplu sa incep sa-mi traiesc viata mea. E foarte greu!!!! :(
sweety25
Postat pe 11 August 2010 11:53
Parerea mea este, sa pleci! Sa muncesti ,iar timpul le va rezolva pe toate! Nici acum , eu,,,nu pot sta sa nu fac cate ceva!N am conceput niciodata, sa fiu ,,intretinuta,, de cineva, sa depind mereu de cineva! Daca, va despartiti totusi si nu pleci??Mereu vei avea , o nedumerire si ti vei spune,,daca,, plecam era mai bine sau daca, nu plecam,,,,,era mai bine! Tu trebuie neaparat sa ai o ocupatie, un serviciu,daca acum va certati ,cand ar trebui sa fiti cei mai fericiti de pe Terra, atunci cum iti vezi tu viitorul?? Daca, nu vezi nici o iesire, atunci ,,,,,???Eu il vad foarte,negru. Poate la voi nu mai exista dragoste! Doar,, obisnuinta si plictiseala! Cu acestea nu se face casa!Voi 2 trebuie sa discutati problema! Pleaca ,fata,ca vei regreta daca n o faci acum! Succes!
Jojolin
Postat pe 16 August 2010 02:45
Ce faci??????? Ai plecat???????
Jojolin
Postat pe 19 August 2010 00:20
Zilele astea au fost foarte haotice, vreau sa ma multumesc pentru receptivitatea voastra.....insa va spun un lucru cine nu crede in destin, greseste! pentru ca altfel nu inteleg cum s-au intamplat atatea evenimente in viata mea in cateva zile si toate cu conditia ca sa nu plec. Luni, 16 august aveam biletul de avion. Londra - ora 19. Duminica toata ziua posomorata iar eu cu niste dureri de rinichi de nedescris.....asa spontan, imi ziceam ca mai, pana maine imi trece, pentru ca practic nu ma puteam misca, in fine! Luni dim, inca nehotarata, cu gandul de a a amana zborul sau nu? In casa era o atmosfera de immormantare, intre noi doi de fapt.....mi-am facut bagajele in ultimul moment si am plecat spre aeroport, pe drum s-a pornit o ploaie de nu vedeam nimic plus ambutejeiaj....am ajuns la ora 18 la aeroport.....si ca sa nu mai lungesc vorba, am ajuns exact in clipa cand totul era prea tarziu. Am fugit prin aeroport ca o nebuna cumva sa-mi salvez zborul, tzin sa mentionez ca e aeroportul din Frankfurt, deci imaginati-va! A fost totul prea tarziu, am pierdut biletul, speranta si toate micile vise care le-am avut in tot acest timp. In schimb iubitul meu cu un zambet ciudat pe fatza.......La naiba de ce anume mie mi-se intampla toate astea?
sweety25
Postat pe 19 August 2010 17:40
Am hotarat sa-i mai acord o sansa! insa nu vreau sa ma mint singura pe mine......chestia e ca imi este atat de mila de el, de suferintele lui, de iubirea curata care mi-o poarta, de faptul ca stiu 1000% ca ar innebuni fara mine. La naiba, oare este cineva in situatia mea?
sweety25
Postat pe 19 August 2010 17:44
De la: sweety25, la data 2010-08-19 17:44:17Am hotarat sa-i mai acord o sansa! insa nu vreau sa ma mint singura pe mine......chestia e ca imi este atat de mila de el, de suferintele lui, de iubirea curata care mi-o poarta, de faptul ca stiu 1000% ca ar innebuni fara mine. La naiba, oare este cineva in situatia mea?
tot raul spre bine!a fost un semn,ca nu are rost sa pleci.ce este al tau,este pus deoparte.ai un om deosebit langa tine.
perlutza
Postat pe 19 August 2010 18:03
ei....nu trebuie sa fie cineva neaparat in situatia ta.Eu...de ex....zilnic sunt zbuciumata....vesnic"tanara si nelinistita"...iar cauzele...sunt multiple.Am grija sa nu ma axez pe o singura cauza....ca sa nu ma dezechilibrez.

Mai in gluma sau mai in serios...cam toata lumea are diverse zbuciume sufletesti!!!Eu daca ma apuc de scris....nu mai termin.....
walkiria
Postat pe 19 August 2010 18:24
De la: sweety25, la data 2010-08-10 10:33:24Buna la toti....uite ca e dimineata si nu am mai intrat de mult pe forumul asta, ce ironie.....intru doar cand am nevoie de ajutor si de sfaturile voastre! sper sa nu va suparati pe mine. Am mai scris despre povestea mea trista si incertitudinea care ma apasa zi de zi.......nu o sa ma mai repet si azi. Insa ma simt al naiiiiiiiiiiiiiiiibii de rau si imi pun intrebarea cum reusesc unele femeie sa plece dintr-o relatie ce a durat ani....de unde au puterea asta? Peste 6 zile trebuie sa plec, am primit o oferta bunisoara....si e departe de iubitul meu, e in alta tara. Tin sa mentionez ca nici acum nu ma aflu in Ro....in fine, chestia e ca ma doare sufletul atat de tare, am o stare iurea si ascult de o ora aceiasi melodie.....Insa stiu ca nici asa nu se mai poate continua, pentru cei care nu stiu, sunt cu iubitul meu de aproape 10 ani, il cunosc de la 17 ani, la 20 am plecat la el....de atunci suntem impreuna zi de zi, secunda de secunda.....iar de 3 ani si ceva, eu stau acasa si-l astept in fiecare zi sa vina de la serviciu.... singura in casa, fara prieteni, fara job, fara societate doar rutina zilnica. O sa spune-ti, ca de ce nu-ti gasesti ceva de lucru langa el.....e caz pierdut credeti-ma, in regiunea unde ma aflu e pur si simplu imposibil si eu ca cet. ro nu am inca dreptul la munca! In fine daca se va gasi cineva sa citeascva ce am scris eu aici, insa macar am scris aceste randuri care de fapt nu m-au ajutat cu nimic, la fel de nesigura am ramas si cu aceeasi piatra pe suflet.....Ma simt ca naiba, el stie ca plec si a fost de acord, insa azi dim l-am sunat si i-am zis ca se face tarziu si trebuie sa-mi procur biletul de avion......iar el: Tu stii cel mai bine cum trebuie sa faci! Te las pe tine sa alegi.....tu stii ce-i in sufletul meu! Si a inchis.........
Ce sa fac? sa renunt la aceasta oferta...si sa ma intorc la vechea mea viatza, sa ma innec din nou in singuratate in fiecare zi, unicul meu eveniment sa fie ce mancare sa mai fac azi! Eram nefericita alaturi de el....si acum cand plec sunt si mai nefericita ca-l las.....pentru ca stiu ca asta e sfarsitul, simt....si el simte.....La naiba.
Va multumesc pentru atentie!
-fugi cat mai poti!este un egoist.trebuie sa socializezi,altfel innebunesti.daca te iubeste cu adevarat va face macar putin si din ce vrei tu.bafta
thrillia
Postat pe 22 August 2010 00:51
Merci de raspuns, chestia e ca pe forumul asta devin tot mai nehotarata.....nici de cum nu gasesc raspuns la intrebarile mele! .....:(
sweety25
Postat pe 22 August 2010 16:22
Raspunsuri n-ai sa gasesti la nimeni altcineva - ele sa afla la/in tine!
panty_C
Postat pe 22 August 2010 16:25


dar ,oare, chiar nu stii raspunsul??

se spune ca "invizibilul" ne vorbeste tot timpul
numai noi nu suntem capabili sa intelegem
raspunsul ti-a fost dat ca acele obstacole intalnite in drum
LILO
Postat pe 22 August 2010 16:30
daca totusi ai un om bun langa tine care te iubeste nu-l indeparta e mare lucru asta poate alaturi de el vei gasi si rezolvare la problema ta deci lasa destinul sa-si urmeze cursul sunteti de prea mult timp impreuna si despartirea e f dureroasa discuta mai mult cu el veti gasi rezolvare mult noroc
zamfirica
Postat pe 22 August 2010 23:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa fac 4 De la: cricat 23 Noiembrie 2010 22:52
voi ce credeti..? 25 De la: garbo111638 9 Aprilie 2010 12:36
De ce sunt barbatii atat de ciudati? 102 De la: stms10 19 Octombrie 2011 02:12
sall 7 De la: mia79x 1 Iunie 2009 19:04
tratamente 1 De la: icaica 17 Aprilie 2011 17:33
Setari Cookie-uri