ASI VREA SA STIU DACA VACCINUL DE 2 LUNI SE FACE INTR UN SINGUR PICIORUS,PTR CA O PRIETENA MI A ZIS CA DACA FETITEI MELE I S A FACUT VAC.INTR UN SINGUR PICIORUS ACELA ESTE DOAR ANTIHEPATITA B,DACA I SE FACEA IN AMBELE PICIORUSE INSEMNA CA I FACE ANTI DIFTERO-TETANO-PERTUSIS(DTP) SI VACCINUL ANTIPOLIOMIELITIC(VPOT)ESTE ADEVARAT?VA MULTUMESC | ||
miky_dodo Postat pe 15 Iulie 2010 11:24 | ||
---|---|---|
sunt vaccinuri care se face o singura intepatura si vaccinuri cu doua intepaturi eu i-am facut pentaxim cu doua intepaturi infanrixul este cu o intepatura sunt mai multe feluri nu am avut probleme cu el,a plans putin,imediat i-a trecut,nici febra nu a facut(i-am bagat un supozitor imediat cum am ajuns acasa sa-ti traiasca bebelu'! | ||
dancris Postat pe 15 Iulie 2010 11:33 | ||
exact cum a spus dancris sunt doua variante. Daca a primit vaccinurile din schema nationala ar fi trebuiit sa fie doua vaccinuri, daca le-ai cumparat e posibil sa fi primit infanrix care e unul. Pentru siguranta verifica carnetul de vaccinari al copilului acolo trebuie sa scrie ce vaccin a primit. | ||
Pitu Postat pe 28 Iulie 2010 09:53 | ||
La 2 luni se vaccineaza pentru hepatita B (doza a doua,prima doza se face la nastere ) si DTP +VPI (diftero-tetanos-pertusis +antipoliomielitic -prima doza),ambele se fac in picior.Deoarece este CRIZA si la vaccinuri copiii vor fi vaccinati cand se vor primi vaccinurile de la sanepid sau puteti sa-l cumparati ( in jur de 250 lei) | ||
garbo095644 Postat pe 31 Iulie 2010 16:48 | ||
pentxim-ul cosa 170 de lei(atat am dat eu pe el),l-am gasit doar in farmaciile DONA,nu il au toate farmaciile pe aici,infanrix-ul este mai scump | ||
dancris Postat pe 3 August 2010 09:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FETELORCE SA FAC CIND COPILUL NU VREA SA VORASCA | 26 | De la: manole-simona 11 Mai 2015 11:48 |
vand jucarii de la baiatul meu | 1 | De la: pinky 19 Ianuarie 2010 08:15 |
meniul bebelusului de 9-10 luni | 64 | De la: felideni 12 Martie 2013 16:40 |
hainute ieftine pentru bebelusi | 0 | De la: 15 Martie 2010 09:31 |
lotiuni de plaja | 6 | De la: garbo_379036 2 Iunie 2014 15:30 |
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră