ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce doctor ginecolog face taietura de cezariana foarte mica?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 


ce doctor ginecolog face operatitia de cezariana nevizibila sau foarte mica?
va rog daca stiti , astept raspunsuri.
  citeaza   raspunde

daca nu sunt probleme care sa necesite o taietura mare (chisturi etc) orice dr ar trebui sa faca taieturi mici si cusute in asa fel incat la urma ramane doar o liniuta f subtire ca si cicatrice. au evoluat procedurile, nu se mai fac cusaturi in forma de X-uri, si taieturile iarasi, la toate fetele pe care le stiu eu cu cezaraian, au fost atat de mici ca te mirai pe unde au reusit sa scoata copilul
  citeaza   raspunde

dar pe tine forma taieturii te preocupa, sau ce doctor stie sa opereze bine , sa nu ai nici tu nici bb probleme dupa?
  citeaza   raspunde

Buna! Eu am nascut prin cezariana, in urma cu un an.La maternitatea din Ploiesti. La inceput taietura era mare, mai exact lunga...dar in cateva luni s-a restrans ( ti se trage burtica, slabesti).Acum....e aproape invizibila si nu am avut niciun fel de problema.Multa sanatate!
  citeaza   raspunde

daca nasti la bv dr Bisoc opereaza fff bine
cel putin eu am fost multumita de el
si nu am dus sarcina cu dansul
  citeaza   raspunde

eu am nascut natural primul copil si nu mai recomand la nimeni.(am suferit si eu si mai mult copilul:fractura clavicula,bosa,cefalhematom,icter fiziologic prelungit).la al doilea am optat pt cezariana,am avut acelasi dr,iar operatia mi-a facut-o pe orizontala si vine exact sub elasticul de la chilot.ori este pe orizontala ori pe verticala prin acea incizie trebuie sa iasa in siguranta bbl.
  citeaza   raspunde

Buna! Eu am nascut in decembrie prin cezariana , la o clinica particulara din cj,la dr. Zsigmond , si vreau sa-ti spun ca dupa cinci luni parca nu am fost taiata niciodata .....desi inca un pic de burtica mai am...foarte multumita sunt de dr. zsigmind ....sanatate la bebici
  citeaza   raspunde

Buna !!! Daca nasti in Bucuresti poti sa apelezi cu incredere la dr Pana de la maternitatea Giulesti !!!!
  citeaza   raspunde

Sfatul meu este sa te gandesti in primul rand la sanatatea copilului nu la cat de mare sau de mica o sa ai taietura dupa operatie. Cauta un medic bun care sa te ajute sa aduci pe lume un copil sanatos pentru ca, dupa ce o sa-l tii in brate, crede-ma, n-o sa mai conteze nimic altceva. Deasemenea cauta un spital in care sa poti naste in conditii decente.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: