ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Unde se face epidurala? in spate? intravenos???

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

deci traiask internetul k mi a facut creierii prastie ...fetelor...unde anume se face epidurala?in ce parte a corpului k am citit 1001 variante adevarul este k eu am optat de la bun inceput pptr o nastere normala fara epidurala si nici nu m am interesat prea mult despre acest sub,dar acum k st pe ultima suta d em m a cam luat frik de dureri ..si ink ceva..in afara de epidurala mai exista si alta metoda de a ameliora durerile in afara de epidurala????pupici
  citeaza   raspunde

da, epidurala de face in spate in zona lombara.......tot ce trebuie sa faci e sa nu te misti deloccd ti-o face, DAR DELOC.

NU DOARE DELOC,(eu eram ffff speriata ca o sa doara)...dar nu am simtit nimic si dupa ce mi-a facut-o nu am mai simtit nici o durere, nici o contractie.

acum fiecare cum rezista la durere. eu pe la dilatatie de 3.4-4cm am cerut sa mi se faca epidurala pt ca nu sunt rezistenta la durere si nici nu vroiam sa ma chinui. de aia suntem in pas cu tehnologia moderna si nu avea rost ( din punctul meu de vedere) sa ma chinui si sa simt acele dureri.

pt mine nasterea a fost fff usoara.

acum e alegerea fiecarei viitoare mamici.

p.s SI STAI LINISTITA SI NU TE MAI AGITA ATAT CA FACI RAU LA BEBE. E NORMAL SA FII SPERIATA, DAR EU ZIC CA NU AI DE CE, SERIOS......
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: