ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sunt insarcinata

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

va rog am 5 saptamani de sarcina si 2 avorturi spontane acum am dureri exact k la menstra jos in pragul burtii,la eco mia zis ki bn dar nustiu de la ce fie tin sa zic k am probleme cu rini8chii si am luat pastile pana am aflat k sunt insarcinata,sa fie vreo piatra??
  citeaza   raspunde


Dumnezeule!, si tu vrei, mai fato, consultatzii medicale taman aici, pe Garbo?!?

N-ai medic de familie sa te indrume la niste specialisti?

Unde locuiesti si citi ani ai?

Ce pastile ai luat pina acum si pt. ce anume?

Din ce motiv ai avut avorturile spontane? Ce ti-au zis doctorii?

Niste ecografii, CT/RMN abdominal ai facut pina acum?...


Iar mi se urca piticii pe creier cind vad atita ignorantza, delasare si neglijentza!

Si din partea pacientzilor da' si din partea doctorilor!

Nimic nou in Romania...
  citeaza   raspunde

...Si nu numai in Romania....
  citeaza   raspunde

No comment!
  citeaza   raspunde

De la: garbo_463091, la data 2017-02-20 13:51:35va rog am 5 saptamani de sarcina si 2 avorturi spontane acum am dureri exact k la menstra jos in pragul burtii,la eco mia zis ki bn dar nustiu de la ce fie tin sa zic k am probleme cu rini8chii si am luat pastile pana am aflat k sunt insarcinata,sa fie vreo piatra??


In locul tau eram deja imbracata si in taxi catre spital. Nu iti mai pierde vremea pe internet
  citeaza   raspunde


Dragutzo, a mai consumat cineva ... rahatul asta de citeva ori pe-aici!

Tot tu erai?!?


Sper ca nu esti autista si o sa intelegi cu frumosul...
  citeaza   raspunde


Tot nesimtzita si azi?!?


Cit priveste tratarea bolilor, te asigur dragutzo ca celulele stem nu vor 'trata' niciodata...

...PROSTIA!


In rest, revezi comentariul meu anterior...
  citeaza   raspunde

Ultima menstruatie am avut-o pe 22 februarie. Pe 4 martie am avut un contact sexual neprotejat. Pe 19 martie, peste trei zile trebuie sa vina menstruatia. Am stari ciudate, greata, mai mult mucus cervical decat intr-o perioada premenstruala. Am facut patru teste de sarcina: doua Clearblue si doua Braza ultrasensibil (care depisteaza sarcina cu cinci zile mai devreme de menstruatie). Toate testele indica negativ. Este posibil sa fiu insarcinata?
  citeaza   raspunde

Mama draga, crezi ca noi sintem clarvazatoare, sau ghicitoare?
Tu ai toate tiglele pe casa?
Exista teste de sarcina si mai ales doctori.
Ce-ar fi sa apelezi la una din cele doua solutii, ca sa ne demonstrezi ca esti totusi o persoana cit de cit inteligenta ?
  citeaza   raspunde

Din cate stiu am toate tiglele pe casa. Am scris mai sus ca am facut deja patru teste de sarcina. Am vrut sa va cer o parere avizata. Se pare ca m-am inselat. O persoana cat de cat inteligenta ar avea bunul simt sa dea un raspuns normal sau sa se abtina. Nu este cazul aici, Tommy Boy sau cum te intitulezi. O zi buna!
  citeaza   raspunde

Am recitit mesajul tau Tommy Boy. Vreau sa adaug inca ceva: imi vorbesti despre inteligenta dar din cate observ faci mari erori gramaticale si de punctuatie. Virgulelele tale sunt foarte nesigure iar cat de cat se scrie cam asa dupa ultimele norme gramaticale si nu cit de cit. Iti sugerez sa mai mergi pe la scoala si dupa ce vei stapani gramatica limbii romane poate vei fii in stare sa dai lectii unei absolvente a unui liceu filologic si facultati de jurnalism care are 36 de ani. Bafta multa!
  citeaza   raspunde


Mai tanti absolventa de jurnalism (sint mai tinara ca tine), "cat de cat" nu se scrie asa, corect se scrie "cât de cât", asta daca vrem sa fim chiar f. "scrofulosi" in scriere, dar de la o persoana care in loc sa se duca la doctor intreaba la plesneala pe un forum daca este gravida sau nu, nu ma astept decit sa se lege de scame.
Absolventa de liceu filologic si jurnalism???? 36 ani?!?!
Si tu draguta intrebi pe un forum daca esti graviduta sau nu?
Mai draga, oi scrie eu mai putin corect dar macar stiu ca exista doctori pe lumea asta iar bunul simt ma indeamna sa nu-mi expun viata intima pe un forum generalist chiar daca ma ascund in spatele unui nickname.

Pina una alta te-ai lamurit, esti sau nu gravida?  citeaza   raspunde

Relax, Tomytza, pina la urma ai scris cit se poate de corect 'cit de cit' si nu 'cat de cat' sau 'cât de cât'!
Fie si pt. faptul pt. ca asa-zisele norme sint aplicabile doar ... oficial! Adica in ziare/reviste/carti/inscrisuri ale institutiilor.
Si, asa cum am mai 'discutat' noi, pseudo-normele alea de prin 93' ale 'onoratei' Academii au fost absolut ilegale, ilogice si, mai ales, total nestiintzifice!
Ca sa nu mai vorbim ca mai toti lingvistii s-au opus la vremea respectiva la asemenea ... abominatziune lingvistica aprobata doar de plenul Academiei, nu si de Sectia de Lingvistica a acesteia!
Iar cel care a incurajat si girat acele modificari a fost nimeni altul decit politrucul comunist Mihai Draganescu; facut presedinte de Academie la doar un an de la intrarea acestuia intre membrii deplini ai Academiei!
Iar asa ceva nu s-a pomenit niciodata in toata istoria inaltului for academic!
'Domnul' fost membru marcant al PCR a devenit presedinte de Academie la chiar presiunile 'eminentzei' sale cool-turale ... Ion Iliescu!
Fost prieten si ... camarad de 'arme' cu deplorabilul presedinte de Academie.

Acu' si tu esti prea pretentioasa, soro.
De unde vrei sa stie toate astea una care avea ... 12 ani la vremea respectiva?!?

P.S. Ai idee, pisi, citzi dintr-astia cu 'jurnalism' absolvit, sint inca convinsi ca inainte si dupa conjuctia 'si' nu se pune virgula?
C-asa au fost ei invatati in shcoala, din motive de ... renuntzare la explicitarea tuturor minunatelor exceptii ale limbii romane!
Iar aceasta 'cartezian'-are a educatiei a avut la baza doar arogantza si impotentza sistemului educational roman care a considerat ca elevii sint indeobste ... mult prea timpitzi (ceea ce nu e f. departe de adevar!) ca sa mai retzina si atitea exceptii de la reguli...
  citeaza   raspunde

@426, nu am idee citi absolventi de jurnalism cu facultati facute pe bune sau pe bani, exista in romanica, dar incep sa ma lamuresc de ce cele mai tari subiecte din presa romana sint legate de cit silicon si-au injectat in buze, sini si popou tot felul de vedetute de doi lei sau citi iubiti a avut starleta porno X (partenerii de film nu se pun).
Cu asemenea absolventi care isi expun pe forumuri viata intima (pozele mai lipsesc ) si subiectele sint pe masura.
Vai de steaua noastra (cum zice bunica).
  citeaza   raspunde


Ooops!, nu mai esti ... la 'curent', Tomy.


Acu' nu se mai injecteaza silicon, acu' se pun implanturi cu ... ser fizilogic!

Mai ... 'clipocitoare', da' mai sigure si mai sanatoase, cica!

  citeaza   raspunde

Ai dreptate, nu sint la "curent" dar o sa fac rost de un stecker si o sa ma bag in priza.
Pacat ca nu exista nici o procedura de implant de neuroni si bun-simt pt. persoanele care deschid asemenea topice si pun intrebari stupide.
  citeaza   raspunde


Pina la implantul de neuroni (cine dracu' sa renuntze la ei ca sa-i dea altcuiva?!?) cred ca ar fi extrem de utila macar o upgradare aaa...

...bunului simtz si a 'masurii'!  citeaza   raspunde

Ma fetelor, nu fiti mai catolice decat papa...
  citeaza   raspunde


Arhiepiscopul de Buenos Aires, Jorge Mario Bergoglio, aka Papa Francisc, este mult mai mult decit un catolic!


Si asta pt. ca el este, inainte de toate si de faptul ca e 'unsul lui Dumnezeu', un minunat om dincolo de uzualul termenului cit si un exceptional...

...iezuit!


P.S. Puteti cerceta si afla singuri de ce atitea secole a fost 'tabu' sa fie ales un papa iezuit.

Si, mai ales, care au fost motivatiile reale ale acestei 'interdictii'...


Faptul ca, in sfirsit, 'cineva' a hotarit sa schimbe paradigma chiar in miezul unor evenimente contemporane deosebit de 'delicate', poate insemna chiar constientizarea faptului ca omenirea a mers 'prea departe' si ca trebuie sa incepem sa rezolvam cu adevarat si problemele cele mai arzatoare ale Umanitatzii...
Ce vreau sa spun este faptul ca nici nu e greu sa fii ... mai catolic decit Papa, de vreme ce Papa Francisc este...

...cel mai putin 'catolic' dintre papi!

  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

Contribuţia pe care Francisc I o are la bunul mers al bisericii din întreaga lume se preconizează a fi, în primul rând, de natură socială. „Vocaţia iezuiţilor este de a crea punţi de legătură între oameni, între credincioşi şi necredincioşi, etc"...Cardinalul iezuit care a jurat să rămână sărac, și-a propus să-și onoreze promisiunea și, după ce a devenit papă, afirmând chiar că își dorește ca întreaga biserică catolică să devină „săracă, pentru cei săraci”, impune bisericii „să se apropie cu mai mult curaj de lumea întreagă, transmiţând un mesaj de solidaritate cu cei săraci suficient de puternic pentru a scutura din temelii cultura Vaticanului”.
  citeaza   raspunde
Si mult mai mult de-atita!...


  citeaza   raspunde

Daca tot esti absolventa de filologie, ar trebui sa stii unde se pun virgulele (pe care ai cam uitat sa le folosesti) si, mai ales, ar trebui sa stii ca se scrie corect VEI FI, nicidecum VEI FII !!! daca toti absolventii de licee filologice si facultati de profil folosesc o astfel de ortografie, de duce de rapa sarmana noastra limba romana....
  citeaza   raspunde

Tot filologie-istorie.

Amintiri... o colegă, care spune că ea nu învață nicio poezie, pt că nu-i place Bacovia. Profesoara, care f nervoasă spune că așa ceva nu se poate.
Eleva: -Parcă nu se poate trăi, fără poezii și Bacovia?
Normal că a fost dată afară de la oră, scandal etc.
Dar acum are un lanț de magazine și trăiește bine, merci.

Cui îi pasă de sărmana lb română?
Ia vezi, aici pe forum!
Am colege agramate, la greu. Normal cu facultate. Bani să ai, restu'...

Scz, pt off!
  citeaza   raspunde

De la filologie si teoria limbii române scrise, in limita bunului simt si a opt clase, care ar fi trebuit sa fie edificatoare gramatical, s-a ajuns la Papa Intrebarea mea, e: oi fi,au ba gravida?m
  citeaza   raspunde


Chiar crezi ca intereseaza pe careva?!?


Fac pariu ca fatuca a si uitat ca a scris un asemenea topic!...

Ai mai vazut-o, de cind era teribil de disperata in februarie, sa mai fi dat pe-aici sa-si afle ... 'alinarea'?!?

  citeaza   raspunde

Bănuiesc ca s-o fi luminat si dus la medic, cum e si logic in asemenea situatii, indiferent de vârstă, studii si functii. Mai era una, căreia nici nu ii intarziase ciclul si deja făcuse n teste Ce sa mai zic? Cuvintele sunt de prisos.Si, cum bine zici:pe cine intereseaza?!
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: