am un baietel de 1 an si 9 luni...si de aproape 6 luni ne chinuim cu infectia de la pleoape....am urmat tratamente cu unguente...si comprese cu rivanol...dar din pacate nici un rezultat.Medicul oftalmolog ne-a sfatuit de fapt ne-a zis direct ca singura solutie e operatia.daca sunt mamici (din galati) care au avut probleme cu copii...as dori niste mici sfaturi despre remedii naturale sau orice numai sa nu ajungem la operatie. mersi...pupici. | ||
Mamylena Postat pe 14 Februarie 2010 13:26 |
||
---|---|---|
Buna maylena! Ai folosit Kanamicina? Eu o consider un miracol am medicinei!! Exista doua tipuri, una pentru adulti, una pentru bebelusi... Este un antibiotic ushor oftalmologic, care face minuni! Sanatate! xx | ||
aly_fab Postat pe 14 Februarie 2010 14:13 |
||
Inca ceva, stii cumva de unde provine aceasta infectie? Este la ambii ochisori? | ||
|
||
aly_fab Postat pe 14 Februarie 2010 14:15 |
||
ps kanamicina este un unguent intr-o cutiuta micuta! Eu am grija sa am asa ceva tot timpul in casa, o tin in frigider, aici nu se gaseste, imi aduc din romania! pupici! | ||
aly_fab Postat pe 14 Februarie 2010 14:17 |
||
numai ca vezi tu.. medicamentele luate dupa ureche, si mai ales anibioticele, pot face muult rau... Mai bine cauta un dr BUN! | ||
pinicuta Postat pe 14 Februarie 2010 15:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Diagnostic: scarlatina! | 2 | De la: ruschita 23 Ianuarie 2009 12:04 |
miros uart in gurita la bebei | 3 | De la: kidz000353 30 Martie 2009 09:07 |
voi dati VIGANTOL copilasilor vostri? Care e parerea voastra despre asta | 122 | De la: anaROBERT 11 Aprilie 2010 16:31 |
|
||
buna | 1 | De la: garbo087149 5 Februarie 2012 17:40 |
voi ce mai gatiti?? | 4 | De la: Aly_Fab 14 Februarie 2010 17:37 |
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime
Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar
S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!
”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile