Intr-un timp in care oamenii sunt tot mai grabiti, copiii au nevoie de o schimbare. O schimbare de aer si de timp, care ii va transpune in alte vremuri, cand existau idealuri inalte si eroi adevarati. Prin jocuri, ateliere si activitati recreative si educative, ei vor evada din lumea reala intr-o lume de poveste. Editia de iarna a Tabarei Medievale pentru Copii se va derula in perioada 30 ianuarie - 5 februarie (in timpul vancatei intersemestriale a copiilor). Tabara se va desfasura in localitatea Fundata, pe culoarul Rucar-Bran. In tabara copiii participa la ateliere de scrim� cu spad� medieval�, tir cu arcul, pictur� �i heraldic� medieval�, realizare manual� a h�rtiei, ce le vor dezvolta abilit�tile personale, le vor �mbog��i bagajul de cunostinte si ii vor familiariza cu codul de onoare, valorile si spiritul cavalerismului medieval. Pentru mai multe informatii despre Tabara Medievala va invitam sa vizitati site-ul www.tabara-medievala.ro, sau sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected], tel. 0725.223.396, persoana de contact Maria Petrescu. |
Medieval Postat pe 15 Ianuarie 2010 11:01 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mamicilor...am gasit gradinita de vis | 72 | De la: bebe_oriana 27 Iulie 2017 22:07 |
Cresa | 109 | De la: office_salinasusesi_ro 2 Aprilie 2010 19:43 |
Jocurile copilariei | 1 | De la: SuperMama 11 Octombrie 2010 14:01 |
|
||
bună am și eu o fetita de 2 jumătate și am o problema k ea nu vrea sa mănânce mâncare doar lapte de 3 4 ore pe zi plus noaptea de vreo 4 ori ...am încercat într-un timp când era un pic mai mica sa ii dau mâncare și chiar manca dar după o peri | 3 | De la: Alina_Nicoleta_Sauciuc_1 9 Februarie 2017 07:54 |
bebe nu doarme noaptea | 1 | De la: luca_elena22 9 Ianuarie 2011 13:01 |
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân