fetelor mi am descoperit acum cateva ore o umflatura pe sanul stang putin mai jos de mamelon...abia maien ajung la medic...dar am impresia k o iau razna ma gandesc la ce e mai rau. nu m a durut pana acum...mentionez k eu alaptez si dak m a durut nu am bagat de seama ptr k fiikmea ma mai si apuca cu gingiile si ma musk sau nu tine sfarcu bn in gura si ajung in stadiul in care ma doare sanu k nu l goleste bn...etc...cert este k dak palpez ma deranjeaza nu durere mare ....si este fff proeminent..este exact k o galma....maien merg la ginecologul cu care am nascut....ati patit asa cv?ce emdici buni stiti?ajutati ma k nu stiu ce sa fac!! pop si multa sanatate
|
||
|
carter Postat pe 20 Decembrie 2009 23:57 |
||
|---|---|---|
sincer sa iti spun si eu am avut asa dar de fapt era de la lapte! dak vezi k bebica nu suge tot atunci mulgete pt k ti sa infundat canalul! apasa de ea si mulgete! succes si sper sa fie si la tine problema asta si nu un nodul!
|
||
|
ale_micutza Postat pe 21 Decembrie 2009 13:14 |
||
toata noaptea i am dat sa suga din acelasi san si de dimineata am observat k nu mai era..cred k de la lapte mi se trage...vai dar ce m am speriat ..toata noaptea nu am dormit .sper sa nu se mai intample k toate scenariile de groaza mi au trecut prin cap .pop
|
||
|
|
||
|
carter Postat pe 21 Decembrie 2009 16:06 |
||
|
||
|
ale_micutza Postat pe 21 Decembrie 2009 18:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ia dat cineva copilului pastilute cu ulei de peste si vitamine D ... | 12 | De la: sorincoserea 24 Martie 2010 10:03 |
| cine cauta bona pentru vacanta?????? | 5 | De la: Sonia 29 Iulie 2009 11:02 |
| prenatal | 1 | De la: garbo185246 5 Februarie 2011 10:26 |
|
|
||
| voi dati VIGANTOL copilasilor vostri? Care e parerea voastra despre asta | 122 | De la: anaROBERT 11 Aprilie 2010 16:31 |
| Alergii alimentare...pete rosii | 8 | De la: anafaraon 6 Septembrie 2009 18:08 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună