Despre conceptie si doctori. Putin ajutor!

In primul rand salutari tuturor fetelor, mamicilor si viitoarelor mamici.
Ma numesc Alida, am 24 de ani, sunt casatorita de 6 luni, iar eu si sotul meu ne dorim foarte mult un bebe.
Mi-am inceput viata sexuala de 7 ani, si desi nu am luat anticonceptionale tot timpul, nu am ramas niciodata insarcinata (accidental ma refer).
Problemele cu doctorii ginecologi au inceput inca de la primele vizite, primul doctor, desi era un om extraordinar, m-a pus sa fac ecografie si deci, sa vin cu vezica plina, insa l-am asteptat o ora si ceva de nu mai puteam sa ma tin, pana cand am renuntat.
Am renuntat si la doctor, am mers la alta doamna, tot foarte buna, care mi-a facut si analize, si la control mi-a spus ca am uter retrovers, un col foarte mic, care avea si o rana.
Nu am dat importanta atunci, dar ulterior mi-a mai spus o doctorita despre rana respectiva, si mi-a dat un tratament cu ovule: fiind rana mica, mi-a spus ca trece cu ovule.
Apoi, la o recomandare, am mers la o doctorita de la Marie Stopes, o doctorita groaznica, care avea un ditamai aerul de superioritate, si mi-a spus "nu ai draga nicio rana pe col".
Bineinteles ca am simtit nevoia sa mai merg la cineva, sa ma dumiresc daca am sau nu.
Asa am ajuns la dna IMBRI de la policlinica Elias, o dulceata de doctorita, care m-a consultat, mi-a spus ca este posibil sa fi avut o rana pe col, dar acum este tratata, si m-a trimis la ecografie pentru ca aveam un ovar mai mare, si i s-a parut a fi chist. Am facut ecografia, (spre bucuria mea nu am mai stat cu vezica plina cine stie cat timp), si a iesit ok, dna doctor mi-a spus ca la consult era posibil sa fiu inainte de ovulatie si de asta probabil era unul mai mare.
Rezultatele la analize au iesit si ele ok, si dna doctor mi-a spus ca ne vedem cand o sa raman gravida.
Este inca devreme, dar pentru ca unii doctori mi-au sus ca va fi dificil sa raman insarcinata din cauza colului, vreau sa stiu ce teste trebuie sa fac pentru a sti daca pot ramane insarcinata pe cale naturala.
Pentru fetele speriate de uter retrovers: mama are uter retrovers, si are trei copii si cateva intreruperi de sarcina la activ. Deci, nu pare sa fie o problema.

Va pup!
Alida
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pot fi insarcinata daca mi.a venit ciclu?? 13 De la: Roxana_Madalina_1 21 August 2013 17:03
Cele mai bune anticonceptionale 33 De la: garbo_378458 31 Iulie 2013 12:59
Alaptez, stie cineva cand re-apare menstruatia? 18 De la: kidz007106 15 Martie 2010 21:14
vreau sa am un copil..caut mama 157 De la: mihaik2 20 August 2013 13:42
Anticonceptionale + prezervativ = test de sarcina slab pozitiv ?? 20 De la: garbo_383766 12 Noiembrie 2013 21:37
Setari Cookie-uri