Buna! Am un bebe de 3 luni 1/2 si de cateva zile, poate chiar si o saptamana, e tot cu mana in gurita. Isi scoate tutu si baga degetele. Pana acum o zi doar un deget, dar acum 2 degete. Le baga pana in gat si tot el isi face scarba. Saliveaza si f. mult. Oare ies dintisorii? | ||
tanase_claudia Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:47 |
||
---|---|---|
si fata mea face asa de cateva luni bune si nici acum nu ia dat asa ca mai asteapta ca e prea devreme acum.are gingia umflata si alba?musca cu nervi?rosie in obraji? | ||
mada_sabina Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:59 |
||
nu e umflata gingia. parca putin albicioasa . baga tot in gurita. tot ce prinde in mana. inclusiv paturica.si isi baga 2 degetele in gurita pana isi face scarba. e tot cu saliva in jurul gurii. | ||
|
||
tanase_claudia Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:27 |
||
Hallo! Exact asa era si Vero, de pe la 4 luni am observat ca era albicioasa gingia de jos si cam umflat la canini. Baga tot in gura, numa alea de dentitie nu. Si deja ma gandeam ca o sa iasa vreun dintisor, dar deabia la 9 luni si o sapt i-a iesit primu incisiv central jos. Si acum de vineri am fost tot cu febra mare, inclusiv 40, dar se pare ca era de la dinti, e foarte umflata gingia de sus. Si nu mananca si e mereu maraita. Se trezeste noaptea de vreo 3-4 ori si plange mereu. Acum asteptam sa crape gingia sa mai avem liniste cateva zile pana la urmatorul. Va pupic |
||
ralucimp Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:00 |
||
Buna! Vreau sa va zic dragele mele ca se pare ca totusi ii ies dintisorii bebelusului meu. Sora mea, care are un baietel de 4 ani, mi-a zis ca acesta este motivul pentru care se trezeste si plange fara motiv . E putin umflat, saliveaza mult si a facut azi diaree. Oricum, in 17 mergem la 4 luni la control. Va pup! |
||
tanase_claudia Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:49 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 21:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 2 | De la: pinicuta 18 Septembrie 2009 13:40 |
respiratia la sugari | 17 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Martie 2010 08:14 |
de la ce varsta ii putem expune pe bebeli la soare? | 10 | De la: alindor 29 Iulie 2010 23:41 |
|
||
OTITA la bebelusi | 38 | De la: office_salinasusesi_ro 26 Aprilie 2010 03:11 |
riscurile unui col deschis cu mult inainte de a naste | 23 | De la: SEBY1YEAR 3 August 2009 14:11 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice