A FI SAU A NU FI...ADEVARAT

A IESIT LA IVEALA ADEVARUL DESPRE GRIPA PORCINA- DEPOPULATIA PLANETEI!!!Nu stiu daca este adevarat sau cat din toate prezentate aici sunt adevarate dar cu siguranta merita citit!


In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea populatiei in forta ce are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatia), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda cum este in SUA!
In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!
Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi mutatia virusului care nu mai poate fi oprita !!!

Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!

Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII,ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)! Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vre-o 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale. Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa fie obligatorie fie prin manipulare mass media!!!

Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister,o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:

http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister
si aici, in capitolul REFERENCES veti gasi si alte lincuri pentru a va putea documenta mai bine!
SEBY1YEAR
Postat pe 6 Octombrie 2009 16:25
voi ce ziceti?
SEBY1YEAR
Postat pe 6 Octombrie 2009 16:26
Ii uram si noi la Sebyca La multi Ani!!! si sanatate multa si la parinti.
Pupici
lavi_dj
Postat pe 6 Octombrie 2009 17:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mie rusine dar mno... 3 De la: tuka 17 Noiembrie 2009 16:31
Vaccinul prevenar 2 De la: vasilicasavoiu 25 Februarie 2009 11:42
Analize in timpul sarcinii 1 De la: kidz000722 29 Mai 2009 13:38
Vaccin imunoglobulina anti d Rhophylac 300 1 De la: garbo241401 28 Octombrie 2011 09:23
Alergic la aeru rece???? 1 De la: lumi_store 19 Decembrie 2009 17:20
Setari Cookie-uri