Ficatul prezintă peste 500 de funcții în organism, iar menținerea sănătății acestuia depinde de mulți factori din viața noastră: alimentația, sportul, somnul, microbiota intestinală, boli infecțioase, limitarea consumului de alcool și așa mai departe. Stresul este și el un factor de risc pentru afectarea ficatului, iar în zilele noastre nu este deloc greu să tulburi sănătatea acestui organ, având în vedere multitudinea de factori. De aceea, tot mai multe persoane suferă de diverse tipuri de afectări hepatice, frecvent întâlnind ficatul gras. Vă propunem suplimente și tratamente naturiste care ajută în menținerea sănătății hepatice.

FICAT Sanatos, pachet promotional (Chlorella + Curcuma + Moringa), BIO, RAW, VEGAN

Pachetul este disponibil pe RepublicaBio.ro

Despre proprietatile acestora puteti citi informatii complexe in articolele:

Chlorella: alga bogată în B12, cu puteri vindecătoare

Iata ce se intampla in corpul tau daca consumi turmeric zilnic!

Moringa: o plantă premiată pentru beneficiile sale dovedite

Aceste 3 ingrediente cheie ajută ficatul să metabolizeze colesterolul și să elimine excesul gras (steatoză hepatică sau ficat gras), prezintă efecte antiinflamatorii (scad stresul oxidativ și inflamația la nivel hepatic datorată grăsimii sau hepatitelor, parazitozelor etc., fiind utile și în ciroză hepatică), întrețin buna funcționare a organismului în general.

FicatON 30cps ONLY NATURAL – disponibil pe Vegis.ro

Conține spirulină și silimarină. FICATON (hepatoprotector și imunostimulator) ajută la regenerarea funcțiilor ficatului, la îmbunătățirea tonusului și a sistemului energetic.

„Silimarina este un complex de flavonolignani şi polifenoli, silibina fiind cea mai activă componentă. Este hepatoprotectoare şi regeneratoare hepatică, protectoare şi regeneratoare în cazul administrării de produse care se oxidează la nivel hepatic.

Silimarina contribuie la protejarea ficatului, la potenţialul de detoxifiere al ficatului, care la rândul său menţine funcţia hepatică şi în plus, favorizează digestia şi purificarea organismului.

Spirulina ajută la îmbunătăţirea tonusului şi a vitalităţii, fiind utilă în caz de oboseală şi pentru susţinerea capacităţii de autoapărare a organismului.”, conform conform Vegis.ro

TURMERIC MACINAT BIO – disponibil pe Obio.ro

Dacă nu doriți pachetul promoțional de mai sus, puteți opta pentru acest turmeric certificat BIO, prezentat sub formă de pudră. Țara de proveniență este India, iar pudra de curcumă se utilizează ca ingredient de bază în bucătăria asiatică, ca și condiment (ingredient esențial al preparatelor de curry) sau colorant alimentar. În medicina Ayurvedică este folosit ca antiseptic, antibacterian și antiinflamator. Cercetări actuale sugerează posible efecte pozitive în lupta împotriva cancerului, a bolii Alzheimer și a bolilor de ficat.

PROPOLIS EXTRACT MOALE – disponibil pe Obio.ro

Este un produs apicol valoros, cu o concentrație ridicată de propolis 70% fiind folosit atât ca atare în cure de imunizare sau în cocktailuri apicole, dizolvat în miere, obținându-se mierea propolizată, cât şi înglobat în diferite creme și unguente. Poate fi folosit așadar atât cu uz intern cât și extern.

Produsul este fabricat în România, din propolis autohton de calitate controlată.

Este un tonic hepatic și general excelent, vitaminizant, energizant, detoxifiant și stimulent imunitar.

Mod de utilizare : Intern: 1 picătură/ kg corp sau la sfatul medicului; Extern: Se folosește în ameste cu diferite cremeși unguente în proporție de 2-5%.

Contraindicat persoanelor alergice/ hipersensibile  la produsele apicole.

Ceai Sanatatea Ficatului – disponibil pe Vegis.ro

„Ceaiul reprezintă o combinație unică de plante recomandată pentru protejarea ficatului și susținerea sistemului imunitar.

Contribuie la:

  • protejarea celulelor hepatice;
  • susținerea funcțiilor hepatice;
  • funcționarea normală a sistemului imunitar;
  • detoxifierea organismului.”, conform Vegis.ro

Foto fr si main: By RomarioIen /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri