Ne place sau nu, corpul nostru este influentat de cantitatea de lumina sau de vremea de afara, existand o simbioza intre mediul inconjurator si modul nostru de functionare si de dezvoltare.

2. Plimbarile

Foto: Syda Productions /Shutterstock

In mijlocul iernii, nu doar luminozitatea scade, ci si caldura. Paradoxal, cu cat stam mai mult la caldura, cu atat ne va fi mai frig. Avem tendinta sa crestem temperatura din interiorul casei, iar cel mai bun exemplu este atunci cand cineva din exterior ne viziteaza si experimenteaza direct atmosfera prea calduroasa si sufocanta din casa.

“Cei care stau toata ziua la cald iarna sunt persoanele care vor raci cel mai des, pentru ca nu putem minti organismul ca traim la tropice in timp ce afara ninge. Corpul nu se poate pregati pentru a infrunta frigul, iar odata iesiti afara, diferenta brusca de temperatura este traita ca o agresiune violenta. Reactivitatea corpului persoanei care exercita o activitate in exterior si care sta mai putin timp la cald va fi mai buna, motiv pentru care nu trebuie sa supraincalziti interiorul casei. Decat sa stati in tricou in casa, mai bine imbracati o bluza mai groasa cu maneci lungi”, explica profesoara de yoga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Specialistul afirma ca este indicat sa va plimbati zilnic iarna, cel putin 20 de minute in cel mai calduros moment al zilei, imbracati bine. Odata intorsi acasa, consumati un ceai cald cu lamaie, ghimbir si scortisoara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri