Sanatatea de fier se poate realiza doar daca urmam un mod natural de viata.

Cartea "Calea naturala catre o sanatate de fier" este disponibila pe Elefant.ro

Dr. Norman W. Walker este un specialist recunoscut pe plan mondial in problemele vietii, sanatatii si nutritiei. Aproape 70 de ani dr. Walker a cercetat abilitatea omului de a trai o viata mai indelungata si mai sanatoasa. El este cel mai bun exemplu de obtinere a unei sanatati de fier prin controlul gandirii, al dietei si al ingrijirii corporale.

Dr. Walker a descoperit „secretul“ pentru o viata lunga, sanatoasa si productiva si va ofera posibilitatea de a va impartasi din „visul posibil“ prin cartile sale despre sanatate si nutritie, faimoase in toata lumea.

Sanatatea de fier se poate realiza doar daca urmam un mod natural de viata, prin eliminare alimentelor procesate artificial si prin stimularea mintii si a corpului prin gandire si nutritie adecvate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Carte publicata de ALL.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri