Pentru a preveni crizele cardiace, este important sa evitam alimentele daunatoare si in acelasi timp sa mancam alimente bogate in nutrienti, fibre si grasimi sanatoase.

4. Ciocolata neagra

Si ciocolata neagra este buna pentru inima. Ciocolata trebuie sa fie cel putin 60% cacao ca sa fie buna pentru organism. Si ciocolata neagra contine flavonoidele ce contribuie la reducerea presiunii arteriale.

Foto: Pixabay

5. Citrice

Femeile care consuma cantitati mari de flavonoide din diverse surse, asa cum sunt si portocalele sau alte citrice prezinta un risc mai scazut cu 19% de a devein victimele unui accident vascular. Continutul bogat de vitamin C confera de asemenea o protectie a sistemului cardio-vascular.

Foto: Pixabay

6. Soia

Produsele derivate din soia – branza tofu sau laptele de soia asigura necesarul de proteine vegetale de care are nevoie organismul nostru. Acestea ajuta de asemenea la eliminarea colesterolului si deci asigura reducerea presiunii arteriale. Produsele din soia contin un nivel crescut de acizi grasi polisaturati, fibre, vitamine si minerale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Foto: Pixabay

7. Cartofi

Cartofii sunt bogati in potasiu care ajuta de asemenea la reducerea presiunii arteriale. Sunt de asemenea bogati in fibre si acest lucru ajuta la reducerea riscului de imbolnavire de boli cardiace. Ca sa aduca beneficii pentru sanatate, gatiti cartofii la cuptor sau prin fierbere, excluzand prajitul in ulei.

Foto: Pixabay

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri