Pentru a preveni crizele cardiace, este important sa evitam alimentele daunatoare si in acelasi timp sa mancam alimente bogate in nutrienti, fibre si grasimi sanatoase.

8. Rosii

Consumati rosii! Rosiile sunt bogate de asemenea in potasi, un component foarte bun pentru sanatatea inimii. De asemenea, rosiile contin licopen, un antioxidant benefic pentru tot organismul. Si care impiedica de asemenea acumularea de colesterol in vasele de sange, favorizand circulatia sangvina si reducand riscul unui atac cardiac.

Foto: Pixabay

9. Pepene rosu

Alimentul vedeta al verii a fost cultivat in Egipt, pe malurile Nilului, inca de acum 5000 de ani, cand era apreciat pentru valentele sale benefice organismului. Pepenele rosu contine 92% apa si este bogat in minerale si numeroase elemente vitale pentru organismal uman. De exemplu, pepenele rosu contine citrulina, care favorizeaza procesul de cicatrizare si diviziunea celulara. Pepenele rosu este de asamenea bogat in anti-oxidanti buni pentru sanatate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Foto: Pixabay

10. Alune, nuci, migdale, fistic

Acestea contin fibre extrem de benefice pentru tot organismal si mai ales pentru inima. Aceste fructe uscate contin si Vitamina E si de asermenea omega-3.

Foto: Pixbay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri