In sezonul cald meniul devine unul usor, sanatos, dar este un „must” sa fie si hranitor. Diminetile de vara incep perfect cu un smoothie racoros, plin de nutrienti si vitamine. Iar pentru a adauga un plus de vitalizare smoothie-ului, va recomandam sa folositi in crearea acestuia pulberi ecologice, 100% naturale care au proprietati excelente asupra sanatatii.

Pulberea ecologica din arborele de moringa

Frunzele acestui arbore sunt o adevarata oaza de sanatate pura, acestea continand o cantitate de 25 de ori mai mare de fier decat spanacul, mai multa vitamina C decat portocalele, mai multa vitamina A decat morcovii, mai mult calciu decat laptele si mai mult potasiu decat bananele. Din acest motiv arborele de moringa este supranumit si “arborele minune”.

In continuare ne-am gandit la o reteta de smoothie usor de preparat, rapida si delicioasa, unde pulberea ecologica de moringa are un rol esential de vitalizare si revigorare a diminetilor de vara. Iata reteta: 1/3 lingurite de pulbere ecologica de moringa, 1 lingura de cacao raw, 1 cana de lapte de migdale, 2 lingurite de fulgi de ovaz, 1 banana si o lingura de afine. Un smoothie super hranitor si gustos!

Pulberea ecologica din moringa este un supliment alimentar extrem de concentrat in nutrienti si prezinta o larga varietate de beneficii pentru sanatatea noastra: frunzele arborelui de moringa sunt incarcate cu vitamine, minerale si aminoacizi esentiali. De asemenea, pulberea ecologica este bogata in antioxidanti, reduce nivelul zaharului din sange, reduce inflamatiile si sustine un nivel normal al colesterolului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro

Pentru ca este vara si toti ne dorim o silueta de invidiat, o solutie foarte buna pentru a scapa de cateva kilograme este detoxifierea. Pulberea ecologica de moringa este un detoxifiant excelent, fiind atat de bogata in nutrienti si vitamine. O alta insusire excelenta a acestei pulberi este ca fortifica sistemul imunitar, trateaza infectiile minore si este potrivita pentru femeile insarcinate sau cele care alapteaza.

Depresia este o alta problema care poate fi combatuta cu ajutorul pulberii ecologice de moringa. Stresul puternic, schimbarile bruste de temperatura, situatiile de cumpana sunt momente care ne pot da o stare anxioasa, de neliniste. Pulberea ecologica de moringa este un antidepresiv excelent si 100% natural.

Frumusetea si sanatatea atat a pielii cat si a parului sunt alte aspecte de care pulberea ecologica de moringa are grija. Aceasta se poate folosi in prepararea mastilor faciale pentru un ten luminos si curat. Iar doamnele si domnisoarele aleg pulberea de moringa si datorita beneficiilor sale asupra parului-stimuleaza cresterea parului, furnizeaza nutrienti foliculilor, stimuleaza formarea keratinei.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri