5 produse naturiste cu ingrediente de cea mai buna calitate, menite sa atenueze estetic vergeturile si sa ii redea pielii supletea ei naturala:

1. Crema de corp fluida din melc

Crema extrasa din secretia melcului de gradina Helix Aspersa este disponibila pe site-ul Plantum.ro

Previne formarea vergeturilor din perioada prenatala. Crema contine 95% ingrediente valoroase de origine naturala sau certificate organic.

Ingrediente: Substanta naturala activa Polyhelixanul, extrasa din secretia melcului de gradina Helix Aspersa, este un complex pretios format din : acid glicolic, cu efect de peeling, alantoina – regenerant tisular, colagen, elastina – ce refac fibrele principale, proteine – ce contribuie la nutritia si finetea pielii, vitaminele A, C, E cu rol antioxidant si antiinflamator, enzime proteolitice – ce imbunatatesc productia de celule noi. Formula este imbogatita cu : unt de shea, ulei de argan, ulei de masline, substante nutritive ce maresc elasticitatea si fermitatea pielii conferindu-i acesteia un aspect sanatos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Mod de utilizare: Se maseaza zilnic dupa baie pe abdomen, coapse, sani, decolteu. In cateva saptamani se observa o modificare vizibila a aspectului pielii care devine mai neteda, mai ferma cu o structura imbunatatita.

2. Crema contra vergeturilor cu ulei de argan bio, sanziene, cretisoara, germeni de grau, miere, argila, vit. C, Vit. E, zinc

Crema antivergeturi este disponibila pe site-ul Vegis.ro

Indicatii:

Atenueaza vergeturile si impiedica alterarea fibrelor elastice ale pielii.
Cretisoara tonifica si regenereaza pielea.
Sanzienele imbunatatesc elasticitatea.
Germenii de grau si mierea hranesc pielea depigmentata.
Argila o revigoreaza si o energizeaza, ii asigura tonus bun si aspect placut.
Vitamina C protejeaza de radicalii liberi, previne imbatranirea sa prematura.

Mod de utilizare:

Masati, de 2-3 ori pe zi, portiunea respectiva de piele: abdomenul, coapsele, sanii, fesele, axilele etc.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Caria dentară – ce este și cum se tratează 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

3. Ulei antivergeturi cu centella asiatica

Uleiul antivergeturi este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera ulei regenerant 100% natural pe baza de plante ayurvedice. Previne relaxarea cutanata si aparitia vergeturilor. Parfumul uleiului este dat de uleiul esential de neroli (flori de portocal) si de cel de mandarine.

Centella asiatica este o planta folosita in medicina ayurvedica pentru proprietatile sale cicatrizante si regenerante. Centella asiatica regenereaza tesuturile, imbunatateste vizibil elasticitatea si fermitatea pielii, incetineste imbatranirea pielii si corecteaza imperfectiunile (vergeturi, arsuri, cicatrici). Are proprietati antioxidante si antiinflamatorie.

Amla, Mimoza, Bala si Tulsi maresc rezistenta pielii, Manjistha siSofranul ajuta la restabilirea culorii naturale a pielii.

Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Vitamina E si uleiurile de susan, orez, migdale dulci, germeni de grau, in, si morcovi hidrateaza si catifeleaza pielea.

Uleiul poate fi folosit si pe ten. Rezultatul consta intr-o piele catifelata, mai elastica si mai ferma.

4. Ser pt vergeturi si cicatrici cu vitamina E

Serul antivergeturi este disponibil pe site-ul Plafar.net

DR ORGANIC - VITAMINA E - SER ANTIVERGETURI 50 ML. Hidrateaza, regenereaza si protejeaza pielea. Ser antivergeturi si cicatrici.

Cu ingrediente bioactive, organice si naturale: vitamina E, suc de aloe vera, unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale dulci, extract de floare de lotus, extract de chlorella, ceara de albine, ulei din coaja de lamaie, complex de aminoacizi, ulei de lemongrass, ulei de elemi, extract de lemn dulce, ceai verde.

Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali. Netestat pe animale. Potrivit si pentru vegetarieni si vegani.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Serul antivergeturi cu vitamina E are proprietati puternic hidratante si antioxidante. In combinatie cu un complex de ingrediente bioactive, organice si naturale - inclusiv Dermochlorella DP (testat in folosirea impotriva vergeturilor si cicatricilor) - serul antivergeturi este puternic absorbit de celula matriciala a epidermei afectate, restaurand pielii nivelul de hidratare de care are nevoie.

5. Unt Organic de Shea Nerafinat

Untul de Shea este disponibil pe site-ul Republica Bio

Proprietati


• Untul de shea este folosit pentru tratarea pielii uscate, a petelor rosii, decolarari ale pielii, cicatrice si riduri, eczeme, psoriazis, dermatite sau iritatii de scutec la bebelusi, pentru atenuarea vizibila a vergeturilor din timpul sarcinii etc

• Da rezultate bune in calmarea durerilor in cazul umflaturilor si artritei, relaxarea muschilor anchilozati si pentru protectia solara.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

• Asigura regenerarea la nivel celular si repara filmul hidrolipidic al pielii, actioneaza ca o veritabila bariera si limiteaza pierderile de apa, determinand astfel mentinerea unui nivel optim de hidratare la nivel cutanat.

• Untul de Shea s-a dovedit a fi mai eficient decat untul de cacao si cel de jojoba in cazul parului degradat activand circulatia capilara, ajutand la oxigenarea radacinii parului si eliminarea toxinelor rezultate in urma metabolismului.

• Unicitatea untului de shea este data si de concentratia ridicata de acizi grasi precum acidul stearic si oleic, care ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii.

• Este bogat in vitaminele A, E si F, minerale, proteine si acizi grasi.

Foto homepage: Yulia Grigoryeva / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri