Nu exista pastile magice pentru imunitate. Intarirea sistemului imunitar este un proces care consta in mai multi factori. Sanatatea organismului trebuie sa aiba la baza o dieta echilibrata, bogata in produse proaspete si naturale.

Solutiile naturale sunt cele mai bune alegeri pentru corpul nostru. Prin urmare, in timpul iernii, cand nu toate fructele si legumele crude sunt gustoase si usor de gasit, putem sa le consumam intr-o forma diferita si convenabila. Sucurile 100% si mousse-urile sunt o alternativa excelenta pentru fructe si legume, in special in timpul iernii. Legislatia UE interzice adaugarea indulcitorilor, colorantilor, zaharului sau aromelor artificiale.

Dormi suficient

Un alt element la fel de important pentru intarirea imunitatii este somnul adecvat. Nutritionistul Serban Damian confirma: Orele suficiente de somn sunt foarte importante, intrucat in timpul somnului au loc diverse procese in corpul nostru, inclusiv regenerarea celulelor si tesuturilor. Prea putin somn afecteaza glandele endocrine, deoarece organismul produce mai mult cortizol - un hormon de stres. Tulburarile de somn scad imunitatea. Ar fi minunat daca toata lumea ar putea gasi timp pentru o scurta pauza de somn in timpul zilei - 15-30 minute. Orele suficiente de somn pot fi diferite pentru fiecare dintre noi, nu doar ca timp, ci si ca semnificatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Mersul pe jos intareste organismul

Desi zilele de iarna sunt scurte, e bine sa nu intram in monotonia anotimpului si sa ne gasim timp pentru o plimbare de cel putin o jumatate de ora. Aerul proaspat oxigeneaza organismul, ceea ce face mai usoara lupta cu virusii si bacteriile. De asemenea, este important sa aerisim regulat apartamentele si casele noastre, mai ales in timpul iernii, cand camerele sunt incalzite si aerul este foarte uscat. Mucoasele uscate ale nasului si gatului sunt mai predispuse la infectii. De aceea, este important sa asiguram circulatia aerului doar prin aerisire.

Pentru intarirea sistemului imunitar trebuie, in primul rand, sa avem grija de corpul nostru. Ar trebui sa asiguram organismului o dieta echilibrata, bogata in cereale integrale, produse lactate, legume si fructe. Daca in fiecare zi tinem cont de activitati in aer liber si de un somn odihnitor, suntem pe drumul cel bun pentru a creste imunitatea organismului.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Pentru mai multe informatii despre vitaminele istete, inclusiv trucuri despre cum sa va convingeti copiii sa consume fructe si legume, vizitati www.sucsimousse.eu si pagina de Facebook Traieste SMART.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri