Cati dintre noi pot spune cu toata sinceritatea ca nu sufera de niciuna dintre afectiunile de mai jos:

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Cati dintre noi pot spune cu toata sinceritatea ca nu sufera de niciuna dintre afectiunile de mai jos:

  • Raceli anuale sau virusi
  • Alergii sau febra fanului
  • Kilogramele in plus care refuza sa dispara
  • Nopti agitate
  • Indigestii frecvente, constipatie sau sindromul colonului iritabil
  • Prurit cutanat, anxietate sau oboseala permanenta?

Daca ar trebui sa consulti un doctor pentru oricare dintre problemele de mai sus, probabil ca ti s-ar prescrie pastile, lotiuni, injectii sau chiar interventii chirurgicale. Asemenea tratamente sunt folosite pentru a tine sub control simptomele si nu pentru a rezolva problema de la sursa. De multe ori, doctorii considera aceste afectiuni pretul inevitabil pe care trebuie sa il platim pentru viata moderna pe care o ducem.

Detox este un program creat de catre un medic specialist, care asigura toate instrumentele necesare pentru a sustine si reactiva sistemu de detoxifiere la capacitate maxima si care poate fi inclus cu usurinta intr-un program aglomerat. Efectul este o adevrata transformare: problemele de sanatate sacaitoare dispar dintr-odata, greutatea in plus se evapora si, pentru prima data de cand ne stim, putem vedea ce inseamna cu adevarat sa fii sanatos.

Fiecare zi in care urmezi programul Detox este un pas important catre vindecarea nu doar a simptomelor, ci a problemelor in intregime, intr-un mod eficient si simplu. Programul doctorului Junger iti poate schimba viata, redandu-ti ceea ce iti apartine de drept – sanatatea, vitalitatea si pacea sufleteasca.

Foto homepage: Shutterstock.com; detox


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri