Afla care este Semnul Lunii personal si in ce semn zodiacal s-a aflat luna atunci cand te-ai nascut. Poti descoperi multe lucruri fascinante despre tine si tendintele tale emotionale negative, dar iti poti afla si remediul emotional si floral.

Luna in Balanta – Scleranthus (Porumbar salbatic)

Tendinta negativa: Nesiguranta/ Ezitare

Cei cu semnul Lunii in Balanta au tendinta de a fi capriciosi si schimbatori, trecand cu usurinta de la o stare emotionala la alta. Atunci cand au de ales intre doua lucruri, devin brusc paralizati de indecizie si nehotarare, lasandu-se coplesiti de propriile emotii. Lectia acestora este cea de a invata sa isi asculte emotiile astfel incat acestea sa nu se mai reverse intru mod care le dauneaza lor insisi. Scleranthus este remediul care te poate ajuta sa iti echilibrezi emotiile, mintea si gandurile.

Luna in Scorpion – Cicoare

Tendinta negativa: Posesivitate

Cei cu semnul Lunii in Scorpion au nevoie de multa dragoste si atentie, atat de multa incat uneori au tendinta de a fi posesivi si de a-i tine legati de ei pe cei care ii iubesc/ pe care ii iubesc. Incerci sa controlezi viata celor din jur si uneori apelezi la santaj emotional pentru a face ca ceilalti sa actionezi conform dorintelor si punctelor tale de vedere. Lectia vietii tale este sa oferi dragoste neconditionat, fara egoism, fara sa astepti nimic in schimb. Cicoarea este remediul care te va ajuta sa le oferi celor dragi libertatea de a fi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Luna in Sagetator – Turita mare

Tendinta negativa: Neastampar/ neliniste

Cei cu semnul Lunii in Sagetator sunt persoane joviale carora le place sa glumeasca si sa isi traiasca viata. Ai o fire independenta si aparent foarte calma. Insa in spatele zambetului lor permanent, se ascund anxietati si nelinisti interioare. Aceste persoane nu isi exprima sentimentele si nu isi expun ingrijorarile, tinandu-le pentru ei. Se refugiaza de aceea in calatorii, diverse dependente sau compania altor oameni. Lectia ta de viata este aceea de a-ti gasi satisfactia si implinirea interioara fara surse din exterior. Turita mare este remediul care te va ajuta sa te accepti si sa te exprimi asa cum esti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri