Afla care este Semnul Lunii personal si in ce semn zodiacal s-a aflat luna atunci cand te-ai nascut. Poti descoperi multe lucruri fascinante despre tine si tendintele tale emotionale negative, dar iti poti afla si remediul emotional si floral.

Luna in Capricorn – Mimulus

Tendinta negativa: Frica

Cei cu Luna in Capricorn sunt aparent persoane puternice si curajoase. Si chiar sunt. Insa in interiorul lor se ascunde frica in privinta vietii. Se tem de lucruri reale, cunoscute precum lipsa banilor sau mersul la dentist. Nu s-ar zice, fiindca ai o mare putere de autocontrol, insa atunci cand esti pusa intr-o anumita situatie intr-un grup mai mare te simti intimidata si coplesita. Nu te simti in siguranta in grupuri. Lectia ta de viata este aceea de a-ti infrunta fricile cu curaj. Lectia ta este aceea de a avea incredere in sprijinul celorlalti si de a invata ca esti in siguranta indiferent de situatii. Mimulus te poate ajuta sa iti invingi fricile si sa devii increzatoare in sprijinul celorlalti.

Luna in Varsator – Viorea de balta

Tendinta negativa: Raceala

Cei cu luna in Varsator sunt persoane individualiste, independente, urmandu-si intotdeauna calea, crezurile si misiunea lor in lume. Au tendinta de a fi rezervati si de a sta retrasi si sunt selecti in privinta prietenilor pe care si-i aleg. Uneori, lasa impresia ca ii tin pe ceilalti la distanta si ceilalti nu pot afla niciodata cu adevarat ce gandesc ei cu adevarat. Lectia ta de viata este aceea de a te conecta mai mut cu ceilalti si de vibra alaturi de acestia prin puterea emotiilor. Sparge limitele atunci cand vine vorba de comunicare si interconectare! Vioreaua de balta este remediul care te va ajuta sa nu te mai simti diferita de ceilalti, nici separata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Luna in Pesti - Trandafir salbatic

Tendinta negativa: Spaima

Cei cu luna in Pesti traiesc adesea cu senzatia ca lumea nu este un loc sigur si adesea, chiar si fara sa constientizeze, au tendinta de a suferi de anxietate, cosmaruri, atacuri de panica, frica etrema. Firi foarte sensibile, uneori nici ei nu realizeaza de ce anume se tem si nici nu pot defini aceasta angoasa. Au o mare putere de empatie ceea ce ii face sa absoarba uneori si emotiile si nelinistile celorlalti. Trandafirul salbatic este remediul care te va ajuta sa iti valorifici constructiv sensibilitatea si sa te simti calma si linistita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri