Afla care este Semnul Lunii personal si in ce semn zodiacal s-a aflat luna atunci cand te-ai nascut. Poti descoperi multe lucruri fascinante despre tine si tendintele tale emotionale negative, dar iti poti afla si remediul emotional si floral.

Luna in Gemeni – Cerato

Tendinta negativa: Neincrederea in sine


Foto: Astrologie, luna via Shutterstock

Din cauza faptului ca nu au suficient de multa incredere in ei insisi si in propriile forte, cei cu Luna in Gemeni intampina de multe ori dificultati in a lua decizii. Pusi brusc in fata luarii de decizii importante, se blocheaza si devin nehotarati si indecisi. Lectia acestora este de a invata sa asculte mai mult de intuitia sa, de glasul interior si mai putin de ratiune si de sfaturile altora. Cerato este remediul care te poate ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa iti urmezi propria cale.

Luna in Rac – Clematis

Tendinta negativa: Indiferenta

Cei care au Semnul Lunii in Rac au tendinta de a se lasa uneori coplesiti de realitate, cufundandu-se in propria lume. Sunt foarte creativi, insa sensibili si de aceea, pusi in fata unor situatii dificile, se inchid in ei insisi. Lectia lor in viata este aceea de a-si transpune creativitatea intr-un mod practic, de a-i da viata in realitate, de a-si transpune viziunile si ideile in actiune. Clematis este remediul care te va ajuta sa traiesti in prezent, concentrandu-ti atentia asupra momentului pe care il traiesti si a lumii din care faci parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Luna in Leu - Verbina

Tendinta negativa: Hiperentuziasm

Entuziasmul in exces poate dauna atunci cand incerci sa il impui si celor din jur, mai ales cand acestia nu il impartasesc. Spiritul tau pasional, zelul tau de a schimba lumea, curajul de a face lucruri si de a lupta impotriva adversitatilor… toate acestea sunt constructive, insa uneori pot duce la epuizare si la incercarea de a-i domina pe ceilalti. Ai tendinta de a-i conduce pe ceilalti si de a le impune punctul tau de vedere. Lectia ta este sa te lasi purtat de curgerea lucrurilor fara sa incerci sa le fortezi. Verbina este remediul care iti va ajuta mintea si trupul sa se relaxeze si sa poti munci mai destins.

Luna in Fecioara – Tintaura

Tendinta negativa: Servilism

Cei cu semnul Lunii in Fecioara intampina dificultati in a spune “nu” celorlalti. Au tendinta de a se pune pe ei intr-un plan secundar in favoarea celorlalti, nevoile altora deasupra propriilor nevoi. Dau mai mult decat primesc. Uneori le lipsesc vointa, hotararea, determinarea. Generozitatea excesiva ii poate extenua la un moment dat. Lectia acestora este aceea de a-si urma mai intai propriile dorinte si nevoi, de a-i permite propriei vointe sa se exercite. Tintaura este remediul care te va ajuta sa iti castigi respectul de sine fara a incerca sa multumesti pe toata lumea.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri