Atat mierea, cat si scortisoara beneficiaza de anumite proprietati vindecatoare remarcabile si se bucura in medicina populara de o imensa popularitate. Iata cateva dintre beneficiile remediului pe baza de miere si scortisoara si afectiunile in care acesta are un efect pozitiv:

Pastrarea agerimii mintii: In combinatie cu scortisoara, mierea ajuta la imbunatatirea memoriei si la pastrarea agerimii mentale.

Remediu pentru intepaturile de insecte: Intr-un recipient, adauga o parte miere, 2 parti de apa caldura si o lingurita de pudra de scortisoara. Amesteca bine ingredientele pana cand vei obtine o pasta omogena. Maseaza usor zona in care sunt intepaturile de tantari/ insecte si senzatia de mancarime si durere se va calma in cateva minute.

Remediu pentru cosuri sau infectii minore ale pielii: Cosurile sau anumite infectii minore ale pielii pot fi tratate cu aceeasi pasta obtinuta din miere si scortisoara. Aceasta pasta naturista se poate lauda cu proprietati antiinflamatorii, antiseptice si antioxidante. Prin urmare, prin efectul sau de reducere a impactului cauzat de radicalii liberi, poate intarzia aparitia petelor cauzate de imbatranire sau chiar a ridurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Energizare: Mierea contine multe minerale si vitamine, in timp ce scortisoara se poate lauda ca are in compozitia sa calciu, fier, vitamina C, vitamina K, mangan si fibre. Combinate, din cele doua poti obtine un remediu excelent pentru reenergizarea si tonifierea organismului.

Tratarea respiratiei urat mirositoare: Intr-un pahar, amesteca o cantitate egala de miere si scortisoara si adauga peste ele putina apa calduta. Amesteca-le bine si cu aceasta solutie fa gargara dimineata. Respiratia ta se va mentine proaspata pe tot parcursul zilei.

Imbunatatirea digestiei: Mierea si scortisoara pot contribui la imbunatatirea functionalitatii si sanatatii sistemului digestiv.

Tratarea artritei si diminuarea durerilor articulare: Remediul cu miere si scortisoara are efecte pozitive asupra persoanelor care se confrunta cu artrita, usurand durerile articulare. In acest caz, se consuma de doua ori pe zi, dimineata si seara, o ceasca de apa fierbinte in care ati adaugat ulterior 2 linguri de miere si o lingurita de pudra de scortisoara. Totodata, in cazul durerilor articulare se aplica pe zonele dureroase o pasta formata din aceste doua ingrediente.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri