Produsele de cosmetica si machiaj fac parte din viata fiecarei femei. Reclamele ne promit mereu efecte minune, dar oare stim care sunt acelea care ne fac bine? Unele produse contin ingrediente cu adevarat benefice pentru piele. Afla care sunt acestea si investeste in consecinta.

Foto: Shutterstock.com; produse cosmetice

Colagenul

Colagenul din corp este baza pentru o piele care arata mai ferma si mai santroasa, mai degraba decat lasata si uscata. Si avem din ce in ce in ce mai putin colagen, pe masura ce imbatrranim.

Totusi, produsele care contin colagen nu sunt chiar atat de miraculoase pe cat aflam din reclame, aceasta fiind mai degraba o tehnica de marketing. Moleculele de colagen sunt prea mari ca sa poata patrunde in piele, dar intr-adevar poti folosi produse cosmetice care contin acest ingredient, caci aplicate, ele vor da un aspect mai fin pielii; de asemenea in mod temporar, colagenul din aceste produse poate umple ridurile fine.

Kombucha

Kombucha este un ingredient devenit foarte "in voga" si care este obtinut din ceai fermentat; are un continut insemnat de antioxidanti. Acest ingredinet il gasim in fondul de ten, in bazele de machiaj si alte produse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Kombucha - Bautura Vie, Ceaiul Zeilor sau Ciuperca Nemuririi

Kombucha, Ceaiul-Ciuperca sau licoarea vie a imortalitatii

Foto: Shutterstock.com, Resveratrol; formula chimica

Resveratrol

Cunoasteti reservatrolul ca fiind un component foarte sanatos care se afla in anumite produse cum ar fi strugurii, afinele, sfecla sau vinul. Resrvatrolul este recunoscut pentru proprietatile sale anti-ageing.

Afla mai multe despre Resveratrol: Alimente negre, magie alba pentru sanatate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri