Pledoarie pentru viata lunga
Cartea se bazeaza pe ideea ca primele medicamente trebuie sa fie alimentele.
  • In prima parte sunt prezentate principalele fructe, legume si seminte cu rol benefic in sanatate.
  • In a doua parte sunt formulate recomandarile necesare pentru utilizarea fructelor, legumelor si semintelor pe grupe de afectiuni.
  • Toate aparatele corpului omenesc (digestiv, cardiovascular, respirator, urinar, genital etc.) sunt prezente cu afectiunile lor, dupa cum beneficiaza de intinse capitole si bolile de nutritie, afectiunile dermatologice, afectiunile reumatismale, afectiunile sistemului nervos, boala canceroasa etc.
  • In general, aproape orice boala de care poate suferi un om primeste recomandari terapeutice uneori suficiente, de multe ori in complementaritate cu solutiile medicinei alopate si interventiiie chirurgicale.
  • O atentie speciala este acordata dietei si atitudinii etice si spirituale a vietii de fiecare zi.

Autori: Ovidiu Bojor, Catrinel Perianu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  


Carte aparuta la Fiat lux si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: legume, verdeturi via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri