Un articol via Healthy.kudika.ro
Sunt specialisti care ne propun sa mancam in culori, alegand anumite culori in anumite momente ale zilei pentru a obtine beneficiile dorite asupra sanatatii si siluetei.
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

Ba chiar a fost creata dieta in culori despre care poti citi mai multe informatii in articolul: Dieta disociata pe culori
Curcubeul sanatatii – ce beneficii aduc alimentele sanatatii in functie de culoarea lor
Fructele si legumele de culoare rosie – protejeaza inima
Sunt excelente pentru mentinerea sanatatii inimii si vaselor. Aceste alimente contin antioxidanti care scad stresul oxidativ – un factor de risc pentru ateroscleroza si boli cardiace, reduc colesterolul rau din sange si reduc tensiunea arteriala.
3 Nutrienți care contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei

Alimente rosii: capsunele, visinele, ciresele, rosiile, unele fructe de padure, macesele etc. Aceste alimente trebuie sa aibe si pulpa rosie, nu doar coaja.
Alimentele portocalii – protejeaza pielea si ochii
Alimentele portocalii sunt bogate in betacaroten, precursorul vitaminei A. Vitamina A est esentiala atat pentru mentinerea sanatatii pielii, dar si a vederii. Practic, fara vitamina A din celulele specializate ale retinei nu am putea vedea!
Puteti consuma din belsug alimente portocalii in zilele cand va expuneti la soare ori sunteti pe plaja. Acestea va protejeaza in mod natural de arsurile solare.
Exemple pentru alimente portocalii: pepene galben, morcov, charon, dovleac, portocale etc.
Alimentele galbene – mentin elasticitatea pielii si combat depresia
Alimentele galbene sunt bogate in nutrienti pentru piele, avand efecte antiimbatranire. Aceste alimente sunt totodata bune tonice cerebrale, de aceea sunt recomandate in perioadele de surasolicitare intelectuala.
Citeste mai departe pe: http://healthy.kudika.ro
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei