Ficatul este un organ important pentru functionarea optima a organismului nostru. El curata toate toxinele si ajuta intregul trup sa functioneze in mod corespunzator. Totusi, ficatul nostru este serios pus la incercare de stilul de viata contemporan.

3. Avocado – Un studiu efectuat in Japonia a aratat ca fructele de avocado contin anumite componenete care ne ajuta ficatul. Avocado a fost comprat cu alte 21 de fructe si s-a dovedit a fi cel mai eficient in protejarea ficatului.

Foto: Shutterstock.com; avocado

Citeste si: 5+5 fructe si legume cu calorii negative

4. Coriandrul – Coriandrul este o planta versatila pe care o adaugam in mancaruri, in salate si smoothie-uri. Aceasta planta ajuta la eliminarea substantelor nocive din organism si deci, poate fi de mare ajutor ficatului nostru suprasolicitat.

Citeste si:

Tratamente naturiste pentru raceala si gripa

Foto: Shutterstock.com; turmeric

5. Turmericul – Un alt condiment foarte interesant pentru proprietatile sale este turmericul, care este inrudit cu ghimbirul. Acest aliment poate mai putin cunoscut la noi in tara, are o lista lunga de beneficii, iar una dintre acestea este propritatea sa hepatoprotectiva. De asemenea, turmericul ajuta regenerarea celulelor hepatice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Citeste si: 10 Panacee naturale despre care ar trebui sa stii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri