Daca este ceva pe ce putem conta, acesta este numarul de ore, minute si secunde pe care o zi le numara. Nu conteaza cum le folosim sau le pierdem, stim ca nu le putem lua inapoi. Cea mai importanta investitie pe care o poti face pentru sanatatea ta este TIMPUL.

3. Gaseste un mod de a-ti placea ceea ce faci in fiecare zi. Chiar daca ai un job de 10 ore sau esti o mama cu program dedicat copiilor tai, iti petreci majoritatea timpului muncind. A gasi o modalitate de a iubi ceea ce faci zilnic este vital pentru sanatatea ta. Daca simti ca jobul actual nu este ceea ce vrei, nu ramane blocat in alegerea facuta. S-ar putea sa intelegi ca o schimbare de cariera sau gasirea unul alt loc de munca te va face sa te simti mai fericita.


4.
Miscarea ar trebui sa fie o prioritate. Asta nu inseamna ca toti trebuie sa ne petrecem ore in sir la sala sau sa alergam la maraton. Inseamna sa gasesti o jumatate de ora zilnic in care sa-ti misti corpul. Chiar daca asta inseamna sa te plimbi, sa urci scarile in loc sa iei liftul sau sa faci abdomene in fata unui dvd acasa.


5.
Aloca-ti timp zilnic pentru sufletul tau. Zece minute de meditatie inainte de a incepe ziua, cateva posturi de yoga sau chiar scrierea unui jurnal. Este important sa te centrezi pe tine si pe nevoile tale inainte de a iesi in jungla cotidiana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Decizia de a-ti aloca timp pentru sanatatea ta este cel mai important lucru pe care-l poti face pentru viitorul tau. Investeste azi in sanatatea ta si maine te vei simti mai bine!


Tu ce faci zilnic pentru sanatatea ta?

Recomandari de Liliana Paraipan, Health Coach si Fondator Eden Spa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri