Varza alba este unul dintre vegetalele cu cele mai multe proprietati curative! Stim acest lucru din batrani, de la bunica, cea care ne pansa cu foaie de varza in copilarie. Proprietatile medicinale ale verzei au fost demonstrate si din punct de vedere stiintific, inca din anii '50. Varza are componente esentiale care actioneaza in cazul unor boli grave cum este cancerul, dar una dintre cele mai cunoscute intrebuintari ale sale, este ca remediu impotriva ulcerului.

Te simti mai bine, dupa doar 5 zile cu suc de varza!

Faptul ca varza alba este foarte eficienta in cazul ulcerului a fost aratat inca din anul 1950 de catre Garnett Cheney, specialist la Universitatea de medicina din Stanford. Studiul a aratat ca sucul obtinut dintr-o patrime de varza, baut in fiecare zi, ii ajuta si grabeste vindecare pacientilor care au ulcer duodenal si ulcer gastric. La acest studiu au participat 55 de pacienti, iar 95% dintre ei s-au simtit mult mai bine dupa o cura cu suc de varza, in doar 5 zile! (Sursa)

Mai tarziu au fost efectuate si alte studii asemenatoare care scot in evidenta beneficiile uimitoare ale vitaminei U, pe care o gasim in varza alba.

Sucul din Varza alba

Foto Shutterstock.com; suc din varza alba

Sucul din varza alba este unul dintre cele mai cunoscute medicamente naturale pentru ulcer si alte afectiuni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Daca aveti un deficitul digestiv sau diversele afectiuni stomacale, trebuie sa stiti ca va puteti imbunatati conditia cu ajutorul sucului de varza alba sau verde.

Cum sa preparati sucul din varza, o reteta foarte simpla!

Ingrediente

- ¼ - ½ varza alba sau verde
- 2 morcovi (optional)
- ¼ cana apa (plata sau distilata)

Spala legumele, curata-le si taie-le, astfel incat sa iti incapa in storcator. Dupa ce amesteci legumele in storcator, adauga si apa. Bea acest lichid imediat, este cel mai sanatos!

Iti mai recomandam si:

Beneficiile extraordinare ale verzei!

20 Tratamente naturiste pentru durerile de stomac

Scrisoare de la corpul tau: Cele 9 alimente bune


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri