Pentru insomniaci, semintele de chimen reprezinta o mana cereasca. Acestea vor aduce celui care le consuma un somn linistit, detinand un efect calmant.

Comunicat de presa

Chimenul este utilizat inca din cele mai indepartate vremuri, fiind considerat extrem de benefic pentru sanatatea organismului nostru. Daca inca nu sunteti familiarizati cu beneficiile semintelor de chimen asupra sanatatii, va prezentam aici cateva dintre ele.

Foto Seminte de Chimen_Shutterstock

Aceasta planta traditionala, chimenul, este cunoscuta pentru avantajele sale pentru sanatate sale de zeci de ani. Pentru insomniaci, semintele de chimen reprezinta o mana cereasca. Acestea vor aduce celui care le consuma un somn linistit, detinand un efect calmant.

Chimenul este benefic pentru digestie, fiind util pentru tulburarile digestive, deoarece uleiul esential din seminte activeaza glandele salivare. De asemenea, timolul, prezent si el in semintele de chimen, sprijina o digestie lenta, ajutand organismul impotriva arsurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

Chimenul amelioreaza greturile de dimineata, asa ca aceste seminte sunt minunate pentru femeile insarcinate. Ele trebuie sa con suma chimenul, in acest caz, sub forma de ceai. Acesta se prepara dintr-o lingurita de seminte de chimen pusa intr-un pahar de apa. Acest ceai poate fi folosit si de persoanele care au greuturi dimineata din cauza unor boli sau a anumitor tratamente pe care le urmeaza.

Semintele de chimen mai actioneaza si ca un laxativ natural.

Semintele de chimen mai sunt benefice pentru vindecarea simptomelor racelii, printre acestea fiind inclusa si tusea. De asemenea, durerile in gat pot fi si ele ameliorate cu ajutorul chimenului. De asemenea, semintele de chimen ajuta impotriva astmului, a bronsitei sau a altor probleme respiratorii.

Odata cu inaintarea in varsta, metabolismul nostru devine tot mai lent. Sucul de chimen va ajuta si in aceasta situatie, avand ca efect cresretea caldurii din organism, astfel, zorind metabolismul.

Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! A contat cine a zbierat mai tare Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri