2 Mai 2013 publicat în Tratamente naturiste 13 share-uri

Medicina naturista este foarte generoasa in tratarea bolilor de stomac (gastrita,ulcer) oferind leacuri care au darul nu doar de a calma durerile, ci si de a ajuta la ameliorarea si vindecarea afectiunilor.

14 Galbenus de ou

Pentru a calma durerea de stomac se mananca in fiecare dimineata cate un ou fiert moale. Cel mai sanatos este daca oul se mananca crud.

Un alt remediu naturist pentru durerile la stomac: se amesteca un galbenus cu miez de paine de secara, se face o chiftea si se mananca pe stomacul gol.

15 Ienupar

Rachiul de ienupar este un adevarat elixir pentru stomac. Intr-un borcan de sticla se pun 2 crengute de ienupar cu boabe, un pumn de boabe de ienupar si se adauga 1 l de tuica.

Borcanul se pastreaza intr-un loc cald si insorit, timp de 6 saptamani, pana ce lichidul devine maroniu. Se bea o jumatate de paharel seara, inainte de culcare. Are si efect detoxifiant.

Reteta se poate inlocui cu tinctura de ienupar.

16 Scortisoara

Mierea cu scortisoara pudra vindeca durerile de stomac si indeparteaza ulcerele stomacale. Se consuma zilnic, timp de o luna, de trei ori pe zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

17 Gestionati stresul

Putine alte suferinte sunt atat de intim legate de stilul de viata personal ca bolile tractului digestiv. Alimentatia, regimul de munca si de odihna si apasarile psihice (stresul) au o influenta nemijlocita asupra organelor digestive.

Inchideti ochii, destindeti-va corpul si respirati de cateva ori, cautand pe cat posibil sa va eliberati de ganduri si de stresul generat de durere.

Vizualizati interior, in zona stomacului, o sfera alcatuita din lumina verde (nuanta padurilor de brad); Cu fiecare respiratie, vizualizati aceasta sfera, marindu-i si pastrandu-i densitatea si luminozitatea, pana ce cuprinde toata zona abdominala; dupa ce durerea a disparut complet, continuati aceasta vizualizare inca 10 minute.

18 Extract din muguri de smochin

Studiile au aratat ca extractul din muguri de smochin alaturi de o dieta corespunzatoare a ameliorat simptomatologia in cazul gastritei, la majoritatea pacientilor.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Un tratament cu extract din muguri de smochin dureaza minim trei luni, timp in care se iau de trei ori pe zi, inainte de masa cu 15 minute, 30-50 de picaturi de preparat, diluate in apa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri