Dietele alcaline sunt diete sanatoase care pot fi utilizate deasemenea in cure de slabire. Organismul nostru nu tolereaza aciditatea, de aceea "agreeaza"foarte bine dieta alcalina bazata pe "hrana vie"si limitarea aportului de carne. Dieta alcalina se bazeaza pe principiul alimentelor folosite ca medicamente.

Dieta alcalina

Dieta alcalina este un mijloc prin care putem atinge un deziderat de maxima importanta: sanatatea! Dieta alcalina ajuta la mentinerea sanatatii sau la refacerea ei, daca anumite afectiuni au facut sa fie deteriorata.

Dieta alcalina este de fapt, dieta proprie organismului uman; acesta neutralizeaza imediat toti acizii care rezulta din metabolism sau din alimentatie.

Cu totii ne dorim ca organismul nostru sa fie cat mai sanatos, sa stam cat mai departe de doctori si sa tratam in mod “miraculos” o multitudine de boli.

Miracolul este hrana vie, naturala pe care a creat-o Dumnezeu!

Alimente cu aciditate ridicata

Alimentele inalt acide sunt cele care odata ajunse in organism declanseaza “alarma” aciditatii, obligandu-l sa consume multa energie si substante bazice pentru a neutraliza acizii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Sursa foto: shutterstuck


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri