Top 12 Boli tratate prin dieta alcalina

12:08, 7 August 2012 publicat în Tratamente naturiste104 share-uri

Dietele alcaline sunt diete sanatoase care pot fi utilizate deasemenea in cure de slabire. Organismul nostru nu tolereaza aciditatea, de aceea "agreeaza"foarte bine dieta alcalina bazata pe "hrana vie"si limitarea aportului de carne. Dieta alcalina se bazeaza pe principiul alimentelor folosite ca medicamente.

Dieta alcalina

Dieta alcalina este un mijloc prin care putem atinge un deziderat de maxima importanta: sanatatea! Dieta alcalina ajuta la mentinerea sanatatii sau la refacerea ei, daca anumite afectiuni au facut sa fie deteriorata.

Dieta alcalina este de fapt, dieta proprie organismului uman; acesta neutralizeaza imediat toti acizii care rezulta din metabolism sau din alimentatie.

Citeste si:
Campanie pentru depistarea precoce a cancerului bronhopulmonar: 50...
Campanie pentru depistarea...

Cu totii ne dorim ca organismul nostru sa fie cat mai sanatos, sa stam cat mai departe de doctori si sa tratam in mod “miraculos” o multitudine de boli.

Miracolul este hrana vie, naturala pe care a creat-o Dumnezeu!

Citeste si:
3 Nutrienți care contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei
3 Nutrienți care contribuie...

Alimente cu aciditate ridicata

Alimentele inalt acide sunt cele care odata ajunse in organism declanseaza “alarma” aciditatii, obligandu-l sa consume multa energie si substante bazice pentru a neutraliza acizii.

Sursa foto: shutterstuck


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri