ghid pentru o viaţă împlinită

Top 12 Boli tratate prin dieta alcalina

Dietele alcaline sunt diete sanatoase care pot fi utilizate deasemenea in cure de slabire. Organismul nostru nu tolereaza aciditatea, de aceea "agreeaza"foarte bine dieta alcalina bazata pe "hrana vie"si limitarea aportului de carne. Dieta alcalina se bazeaza pe principiul alimentelor folosite ca medicamente.

Dieta alcalina

Dieta alcalina este un mijloc prin care putem atinge un deziderat de maxima importanta: sanatatea! Dieta alcalina ajuta la mentinerea sanatatii sau la refacerea ei, daca anumite afectiuni au facut sa fie deteriorata.

Dieta alcalina este de fapt, dieta proprie organismului uman; acesta neutralizeaza imediat toti acizii care rezulta din metabolism sau din alimentatie.

Cu totii ne dorim ca organismul nostru sa fie cat mai sanatos, sa stam cat mai departe de doctori si sa tratam in mod “miraculos” o multitudine de boli.

Miracolul este hrana vie, naturala pe care a creat-o Dumnezeu!

Alimente cu aciditate ridicata

Alimentele inalt acide sunt cele care odata ajunse in organism declanseaza “alarma” aciditatii, obligandu-l sa consume multa energie si substante bazice pentru a neutraliza acizii.

Sursa foto: shutterstuck

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Top 12 Boli tratate prin dieta alcalina.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.