3 Iulie 2012 publicat în Tratamente naturiste 105 share-uri

Fiecare ne dorim un corp armonios si usor. Ca sa indeplinim acest deziderat, ajungem uneori sa provocam mai multa suferinta corpului nostru decat bine.

2. Cerealele

Beneficiul consumului de cereale cum ar fi ovazul este imens. Ovazul contine fribre vegetale care iti dau senzatia de satietate si inlatura repede senzatia de foame. De fapt, orice aliment care contine fibre vegetale are efect de blocare a senzatiei de foame prin unflarea fibrelor vegetale in tractul digestiv. De aceea, trebuie sa retinem si ca alimentele care contin fibre vegetale trebuie sa se consume cu o cantitate mare de lichide.
Ca sugestie, alegeti alimente care contin fibre vegetale pentru micul-dejun. De exemplu batoanele de cereale. (foto dr. shutterstock_7126429; 11/28/2008)

3. Legumele

Cu exceptia unor legume bogate in calorii, cum ar fi cartoful, celelalte vegetale au un profil caloric scazut. Partea frumoasa in legatura cu vegetalele este aceea ca acestea contin minerale esentiale si vitamine care imbunatatesc metabolismul organismului. Mancati vegetale ca brocoli, spanac, anghinare, mazare, varza si morcovi, etc. caci acestea contin putine calorii dar sunt bogate in apa si alte substante benefice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

shutterstock_11909068; 04/20/2011

4. Lintea

Acest aliment nu are un continut caloric ridicat, dar mai mult decat atat, contine nutrienti de care avem nevoie si este bogat in proteine vegetale si amino-acizi. In tari ca India de exemplu, supa de linte este un aliment traditional. Exista si alimente care sunt facute din faina de linte, acestea fiind recomandate in timpul dietelor si in acelasi timp pentru sanatatea inimii, pentru ca scad nivelul colesterolului.

Va recomandam si:

Lintea: beneficii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri