Oare cine nu a auzit ca Regina Cleopatra isi mentinea frumusetea cu care a cucerit imparatii romani cu ajutorul ... laptelui de capra?
Spuneam mai devreme ca un pahar de lapte de capra asigura 32% din necesarul zilnic de calciu si ca acesta este foarte bun pentru oase. Dar stiati ca organismul nostru are nevoie de calciu nu numai pentru oase ci pur si simplu pentru a functiona? Da, si ca sa sustinem aceasta afirmatie, studii recente spun ca un aport necesar de calciu ajuta la protejarea colonului de subtantele care determina formarea celulelor canceroase, reduce cu pana la 55% riscul de cancer la san, intareste sistemul osos slabit de fuctuatiile hormonale cauzate de menopauza, previne migrenele, reduce efectele sindromului pre-menstrual, hraneste muschii, regleaza activitatea enzimelor etc. Grozav, asa-i?

Laptele de capra este bun pentru copiii subdezvoltati

Laptele de capra este o sursa pretioasa de minerale si vitamine si este recomandabil copiilor care au tulburari de crestere pentru ca ii ajuta sa recupereze intarzierea dezvoltarii sistemului nervos si a abilitatilor cognitive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Caria dentară – ce este și cum se tratează

Laptele de capra este un bun energizant


Laptele de capra este o sursa de riboflavina, o vitamina din complexul B care asigura energia necesara pentru eforturile fizice si intelectuale depuse.

Alimentul ideal in sarcina: laptele de capra

Pentru ca este bogat in calciu, in vitamine si in fosfor, laptele de capra asigura necesarul de substante care ajuta la formarea tesutului osos si la dezvoltarea sistemului nervos a fatului. In plus, el protejeaza mama pentru ca previne hipertensiunea, dereglajele biliare si tulburarile de ritm cardiac.

Sursa foto: sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri