Este o realitate! Violenta impotriva femeilor este o realitate, iar ceea ce este foarte comun femeilor este FRICA. Ne este frica sa fim singure pe strada noptea, sau in locuri nepopulate, ne este frica de barbati care par suspecti.

• De asemenea si evitarea spatiilor cu potential periculos este de recomandata, desi este tare nedrept ca traim intr-o lume in care nu putem sa ne simtim in siguranta oriunde am fi.

• Ramai calma in situatia in care esti atacata, pentru ca daca tu esti calma, nu ai cum sa il enervezi si mai tare pe agresor. De asemenea, retine ca sub nicio forma nu trebuie sa provoci verbal sau fizic.

• Daca te afli intr-o situatie de risc, tine la indemana telefonul si asigura-te ca poti suna pe cineva foarte repede. Numarul pentru situatii de urgenta pe care il poti apela este 112.

• Daca un atacator vrea doar sa te jefuiasca, atunci da-i ceea ce vrea, nu te opune. Nu merita sa iti risti viata pentru un obiect.

• Daca un atacator incearca sa te traga in alta locatie, dupa un colt sau intr-o masina, incearca sa te opui cu toata forta si indarjirea, pentru ca daca cinvea are intentia asta, este cert ca planuieste ceva rau. Lupta-te in public, pentru ca asa ai mai multe sanse sa fii vazuta de cineva, fa tot posibilul pentru a nu-l lasa sa te poarte cu forta in alt loc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Foto: pazavi


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri