Deputata italiana din PE Licia Ronzulli a starnit atentia tuturor, luptand intr-un mod neobisnuit pentru reconcilierea vietii de familie cu cea profesionala, in ceea ce le priveste pe femei.

Licia si-a purtat bebelusul de cateva saptamani in sala de vot a Parlamentului European, executandu-si in acest mod atributiile de deputata europeana, in timp ce fetita ei dormea nestingherita.

Stirea este frumos semnalata de catre geaninablog.blogspot.com: Eurodeputata italiana Licia Ronzulli a primit aplauze din partea colegilor, pentru ca a venit sa voteze cu bebelusul in brate, un gest ce s-a transformat intr-un simbol al dificultatilor cu care se confrunta femeile pentru a echilibra viata profesionla cu cea de familie.

Presa straina a scris foarte mult despre acest subiect. Atunci cand Licia Ronzulli (35 de ani) si-a purtat bebelusul de 7 saptamani in Parlamentul European, nu a constientizat probabil, cata zarva va starni gestul ei. Fotografiile cu Licia, tinandu-si cu grija fetita la piept si sarutand-o din cand in cand pe capusor, au creat un val de empatie si atentie fata de problemele femeilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

“Ma aflu aici cu fiica mea Vittoria, pentru a atrage atentia, printr-un gest simbolic, asupra tuturor problemelor pe care le au femeile care nu pot reconcilia perioada de graviditate cu munca, viata lor profesionala si pe cea de familie…”, a declarat Ronzulli in fata colegilor. (Sursa) Ronzulli a reusit astfel performanta de a pune intr-un singur gest, o intreaga teorie despre politicile care le privesc exclusiv pe femei.

“Este ciudat. Noi facem multa, multa treaba in Parlamentul European in legatura cu problema reconcilierii vietii de familie cu cea profesionala, dar in presa nu a existat deloc interes pentru acest aspect. Apoi, am venit cu bebelusul si toata lumea vrea sa imi ia interviu”, spune Lucia Ronzolli, potrivit The Guardian. “Nu a fost neaparat un gest politic. A fost in primul rand un gest matern - am vrut sa stau mai mult cu fetita mea si sa le reamintesc oamenilor, ca sunt femei ce nu au aceasta oportunitate, de a-si aduce copiii la serviciu si de aceea trebuie sa facem ceva”.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri