Femeia moderna: Cu bebelusul in Parlamentul European!

12:10, 1 Octombrie 2010 publicat în Social

Deputata italiana din PE Licia Ronzulli a starnit atentia tuturor, luptand intr-un mod neobisnuit pentru reconcilierea vietii de familie cu cea profesionala, in ceea ce le priveste pe femei.

Incurajata de reactia pozitiva pe care a primit-o din partea tuturor partidelor europene, Ronzulli a stabilit o intalnire cu parlamentarii ce impartasesc aceleasi idei, pentru a discuta despre modul in care poate fi imbunatatita viata mamelor care muncesc. “Vom discuta o propunere sau o directiva. Poate vom face un apel catre Comisia Europeana, iar mesajul nostru va fi foarte puternic, avand sprijinul tuturor partidelor din PE”, a mai spus Licia Ronzulli. "Eu, in drepturile femeilor cred cu tarie si trebuie sa incepem cu drepturile mamelor", a declarat politiciana si pentru publicatia italiana de femei Donna Moderna.

Licia Ronzulli si-a castigat scaunul de deputata a PE, anul trecut si este membra a partidului liderului italian Silvio Berlusconi (Popolo della Libertà). Italianca este membra a comisiei pentru sanatate, alimentative si mediu in Strasbourg si a lucrat ca asistenta in Milano si in Bangladesh, inainte de a deveni directoare de spital si mai apoi sa intre in politica. (Sursa)

Citeste si:
Asociația Zi de Bine amenajează un teren de antrenament pentru...
Asociația Zi de Bine...

Ce fac politicienele romane pentru noi ?!

Intr-o postare care a urmat stirii despre gestul deputatei italiene, bloggerita Geanina comenteaza despre activitatea politicienelor romane… si este foarte dezamagita.

Citeste si:
MindHub România: Copiii de azi vor fi creatorii joburilor de mâine....
MindHub România: Copiii de...

“In timp ce in Parlamentul European, sunt deputate care se manifesta cum pot pentru concilierea vietii profesionale cu cea familiara... in Romania o avem pe Roberta Anastase, care ne demonstreaza... ce???

Probabil ne demostreaza noua femeilor de ce nu trebuim promovate... pe principiul in spatele unei femei tipul Roberta, sigur exista 1-2 barbati care trag sforile dupa bunul plac”, scrie Geanina.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri